2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam cefakar analar :KK53:
hayat cok sıkıcı:işsiz: şu cocuk 2-3 yaşına geleydı iyi olurdu :KK46: öyle cingöz bir şey ki agzını yüzünü ısırasım var :KK200::anne:
bizimki rocky oldu artık yaa. yatakta bana tutunup ayaga kalkıyor, sonra hızlı bi şekilde atlıyor üzerimden
ben buna ne yapayım şaşırdım . yatagı görsenız o kadar da guvenlı kı, 3 tarafı cevrılı 4. tarafını da ben yarıya kadar cevırdım :KK70:
yatakta guvenlı degıl artık. yer yatagına başvurucam sanırım
kahvaltılarımız da eziyet bu arada. anası gıbı sevmıyor heralde kahvaltı yapmayı
Slm canim. Bizimkilre uzunn bir korumalikta olsa bos valla. Bir yerinden firar etmeye calisirlar. Her yasin yaramazligi huysuzlugu ayri. Buyuselerdr bize muhtaclar. Buyuk 5 yasinda okula gitmis sarki ogrenmis geldi "anne bak simdi sana sayki solicem" sonra unutuyo hatirlatiyom yaa sus sus ben soulucem merak sorulari var bide su ne bune tabi güzel şeyler. İnşallah bunlarinkileride gorurus daha cis ogretme var. Yururken düşme. Ooooo annelik olene kadar allah onlarin acisini göstermesn

Slm canim. Bizimkilre uzunn bir korumalikta olsa bos valla. Bir yerinden firar etmeye calisirlar. Her yasin yaramazligi huysuzlugu ayri. Buyuselerdr bize muhtaclar. Buyuk 5 yasinda okula gitmis sarki ogrenmis geldi "anne bak simdi sana sayki solicem" sonra unutuyo hatirlatiyom yaa sus sus ben soulucem merak sorulari var bide su ne bune tabi güzel şeyler. İnşallah bunlarinkileride gorurus daha cis ogretme var. Yururken düşme. Ooooo annelik olene kadar allah onlarin acisini göstermesn
yesinler onu yaa :=)
allah yardımcımız olsun valla cok zor

Bu arada atom okudum okudum yazamadım ni türlü. Yeni hayatında başarılar canım allah hayırlı etsin.
Atom heart mother Atom heart mother
saol canim tesekkur ederim :dua:

Akşam kaç kere uyandı hatırlamıyorum...
Sabah 5 te bir uyandı
Gözler fal taşı..
Bir buçuk saat pış pış yaptım
Dalıyo tam elimi çekiyorum geri uyanıyo...

benımkı de ınleye ınleye uyudu hep. saat 5-6 arası bi uyandı 1 saat boyunca uyumadı
uyuyamadı daha dogrusu. sonra sızdı kaldı.
bende 6.45 di en son baktim uyuyamiyo vagzectim yanima aldim devam sutu icirdim, ondan sonra yarim saat uyudu, sonra ayaktaydik yine bu saate kadar, uyudu simdi bakalim ne kadar uyuyabilecek :110: gozleride kipkirmizi oldu sulanip duruyo, ay yeminle cildiricimmm

Ben daha bakliyata falan baslayamadim ya, bi firsat olmuyo, ilk gun biraz sonra artir sinir oluyorum zaten
bu 2. verısım olacak. ilk verdiğimde yarım küçük corba kasesı yedırdım. yani 1 öğünlük :D
başla artık bak daha sonra yedıremezsın. görümcemın cocugu kırmızı mercımek, köfte, makarna dısında hiçbişi yemıyor sırf bu yuzden.

bu 2. verısım olacak. ilk verdiğimde yarım küçük corba kasesı yedırdım. yani 1 öğünlük :KK70:
başla artık bak daha sonra yedıremezsın. görümcemın cocugu kırmızı mercımek, köfte, makarna dısında hiçbişi yemıyor sırf bu yuzden.
Aynen ya... zaten emmedi ona uyuzlugumdan erkenden basladim herseyi yedirmeye. Bi bakliyat kaldi vermedigim iste, onada basliyim yesin. 3 gun falan yapmiyon dimi sen, ben baliga tavugada yapamadim 3 gun. Ayri gunlerde azar azar yedirmistim. Bakliyatada oyle yapsam nolurki? Gerci gecen gun kendimize yapilan nohuttan 2-3 tane agzina koyduydum :KK70: dunde ayva yedirdim az :)

Aynen ya... zaten emmedi ona uyuzlugumdan erkenden basladim herseyi yedirmeye. Bi bakliyat kaldi vermedigim iste, onada basliyim yesin. 3 gun falan yapmiyon dimi sen, ben baliga tavugada yapamadim 3 gun. Ayri gunlerde azar azar yedirmistim. Bakliyatada oyle yapsam nolurki? Gerci gecen gun kendimize yapilan nohuttan 2-3 tane agzina koyduydum :KK70: dunde ayva yedirdim az :)
artık yapmıyorum. baklıyatta da yapmadım. 3 gün bana ve cocuga işkence gibi gelıyor :D
çocuk 9.5 aylık olacak neredeyse

ben 3 gün kuralı her seyde uygulamadım. zaten alerji 2 saat içinde kendını bellı edıyor
en fenasını yaşadıgımız için:bicak:
Benimde 2 gun verip 3. Gun veremedigim seyler oldu.. sindirim sistemini yormamak adina azar azar basliyorum. Yoksa abanirdim direk :KK70: 2 gun kurali gibi isliyor bizde :) allah bir daha yasatmasin ya, alerjik bebeklerde iyilessin bir an evvel.. cok zor... cevizde verdim bisey olmadi, findik veriyim biraz diyodum bugunde...

Benimde 2 gun verip 3. Gun veremedigim seyler oldu.. sindirim sistemini yormamak adina azar azar basliyorum. Yoksa abanirdim direk :KK70: 2 gun kurali gibi isliyor bizde :) allah bir daha yasatmasin ya, alerjik bebeklerde iyilessin bir an evvel.. cok zor... cevizde verdim bisey olmadi, findik veriyim biraz diyodum bugunde...
alerji çok yorucu beter şey
allah yardım etsın anne ve bebeklerıne. ceviz 3-4 gündür kahvaltılarında veriyorum bende. dene dene bişi olmaz:KK53:

Back
X