2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman bizimki patladı :KK70: çünkü gözüküyor sadece şeffaf rengi. ulen diş patlamıs ben hala beklıyorum :KK70: yerınde dursa foto cekıcem. 2 gündür cekmeye calıısıyorum ama g.t başı ayrı oynuyor
Ben fotolarin uzerine yaziyorum tarih atip, ilk disim cikti, 2. Disim cikti , sunnet oldum. Emekledim diye. Fotoda gozukmuyor zaten:KK70:. Ustleri hele sonra farkettim. Dudaklarini yukari kaldirinca iki kocaman dis alttakilerin uc kati resmen:KK57:

senınkı emse aslında biraz rahat ederdın. benımkı aglıyor meme verınce uykuya gerı dönuyor mesela. senınkı aglayınca napıyorsun? ya mama hazırlıyorsun ya da uykuya daldırmak ıcın ugrasıyorsun. cidden kötü ama yaa
emzik alsaydı harıka olurdu işte
Gece gunduz emzik agzinda . Emzikle kendini sakinlestiriyor immm imm sesler cikariyor. Uykuya gecince cikariyor. Uykuya daldirmak icin gece gunduz ayakta salliyorum

Krep hazi
kızlar, benımkı oynuyor oturdugu yerde. kalça oynatıyor hayal edın işte :KK70:
çok şeker len :KK53:
bir de şarkı söyleyınce romanlar gibi başlıyor hemen el çırpıp oynamaya.
:KK70::KK70: . Benimkide horon ediyor. Eller ayaklar sagli sollu. Kollar yanlara. Bazen susturmak iciyorum oynuyoruz :KK70:.

burda arkadaşlar araştırıp yada doktoruna sorup yazmışlardı,günde en az 300 cc diye..ben günde 300 cc devam sütü veriyorum beni de emiyor tamamlıyor diye düşünüyorum..ama ek gıda 4 öğün net..nette okumuştum, 6. aydan sonra ek gıdaya ne kadar geç geçilirse gelişimi de o kadar yavaş oluyor yazıyordu,
Desene benim kizin gelisimi ek gidaya hala tam gecmedigim.icin geri ;( devam sutu hipp aldim.onu biberona koyup suyla karistirip verdim ama icmedi.sen farkli sekildemi veriyosun.ve hangi marka veriyosun

IMG_0403.webp

Kizlar bu kitap cok yararli, güzel nesiller yetiştirmek bizim elimizde.lutfen okuyun hele aranizda ogretmenler ve egitmenler var onlar muhakkak okumali. Ben basladim okumaya ve gercekten anlatimi super hikayelerle desteklenmis. Okuduktan sonrada burda kitap hakkında tartışma yapabiliriz. Ne dersiniz?

Desene benim kizin gelisimi ek gidaya hala tam gecmedigim.icin geri ;( devam sutu hipp aldim.onu biberona koyup suyla karistirip verdim ama icmedi.sen farkli sekildemi veriyosun.ve hangi marka veriyosun
bebeğin 9 kilo değil mi canım..aslında az değilki..benim bebeğimde 9100 gr..ortalama bi kiloya sahipler..inan bana kafaya takılacak bir durum yok..ben aptamil kullanıyorum 150 cc ye 7 tane de bebe bisküvisi atıyorum..alışması zor oldu ama alıştı zamanla..yumurta sarısıyla pişmiş arı mama da ek gıdaya geçişte kolaylık..bebe ekmeği güzel tok tutuyo mesela..hazırladığım çorbaların,sebze yemeklerinin içine mutlaka katıyorum..

Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.
Kesinlikle.
Hatta kakali bezini alirken ondan izin istemek gerekiyormuş. Sabiha paktuna keskin bunu "popodaki pisik düzelir fakat kendi kararlarini kendi veremeyen kisilik asla duzelmez" diye açıklıyordu "davranislara söz geçirmek" kitabinda.
çok geçmiş olsun canım...çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin..havale anında ne yapılmalı bilgi edinmeliyiz..peki kızına bu havalenin olumsuz bir etkisi oldu mu
3 farkli çocuk nörologu prof değerlendirdi. Epilepsiye dair bir durum yok, 5 yaşına kadar ateslendiginde koruyun dedi.
Zaten menenjite bağlı bir havale olmadigindan, 2 dk dan kısa surdugunden bir hasar bırakmadı çok şükür.
Şu an 5 yasinda, son bir yilda kendi kendine okumayı ogrendi, şimdi bana "sehir faresi ile köy faresi" ni okuyor, masallahi var hatta.

Son düzenleme:
Back
X