- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #106.281
Yawrumun vücudunu öyle gördükçe o kadar üzülüyorum ki mis. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum herşeyine.Maze esimde egzema var , egzemali tanidiklarda var ileri yasta astimlari yok. Astima yatkin olabilirler. Koruyacaklar kendilerini bizde koruycaz . Rahime dustugu andan itibaren iki yasina kadar ilerde olacagi hastaliklari kodlaniyor. Hele genetikte varsa. Yedigimiz icirdigimiz seyler cok onemlu. Vereyim eskiden veriyorlardi birsey olmaz diye birsey yok. İlerki yasamindanda sorumluyuz. Seker cikolata birsey vermiyorum un kavurmasi sogan kavurmasi vermiyorum. Allerjikse allerji tropikal urunleri vermiyorum. Yaninda sigara icirtmiyorum evde sigara icilmiyor. Elimden geleni yapiyorum once Allah a emanet. Tv de bir dr da soyledi. Allerji olan bir cocuk iki yasina kadar korunursa iki yasindan sonra allerjisi gecebilir. Sonrasida ondmli ama iki yasa kadar daha dikkat etmek gerekiyor. Egzema gecis donemlerinde daha dikkatli olcaz
Deniz tuzunu tam olarak nasıl kullanıcam ? Yarın losyonu almaya çıkınca onu da alayım.Bu ara dikkat et yedigi ictigine tuylu seylere. Kollarina deniz tuzunu birdene istersen . Bize ise yaradi. Yaramazsada zarari yok.