- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.701
Ben bayılıyorum sankien sevmedıgım seylerden bırı ısırmak

Acıyo uleenn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bayılıyorum sankien sevmedıgım seylerden bırı ısırmak

Canım giremedim ne zamandır tel bozuldu degistirdim eşim kaza yaptı filan derken yoğundum sen napıyorsun özledim burayı
Hayattayim canim =) =) =) hem bebek hem hamilelik yataktan cikamiyorum fenayim yani simdi de dişim agrio =( bi duzelemiyorumm..birde bana mail gelmio cok dolu ondan demekki..sizde ne var ne yokk bakalim ya hala tek hamile benmiyim =)
Bende hamleyi arkadaşım 10 yıldır olmadı çocuğum şimdi ikincide hamleyi kuzum 11 aylık ben 6 aylık hamile nasip işi on yıl olur dediler olmadı zor ama en iyisi bu olsun ins

Gecmis olsun canim önemli bisey yoktur insallahCanım giremedim ne zamandır tel bozuldu degistirdim eşim kaza yaptı filan derken yoğundum sen napıyorsun özledim burayı
Ya kuzum kiyamam valla aceleleri neyse ardaninda 7 mi 8 mi oldu tam gostermiyo uclari ciktigi icin goremiyorm arkadasimin kizi 16 aylik 2 disi varmis dahaBenim findigin azi disleri sismis,ozellikle alt sagdaki. Boyle ne acelesi var bu cocugun ya ben anlamadimablama sordum ztn duymustum da zor cikar dedi,dort kose ya ayri ayri gelirmis falan. Boyle balon gibi olmus ya
![]()
Ayni durumdayiz gecen hafta evde kacacak yer ariyoduk hwr yerimizi isirdi bacagimizi kolumuzu yuzumuzu kacamiyorzda iki eliyle tutup skstriyokızlar, benımkı ısırıyor yaaa
2 tane dişi var ama acıtıyor baya. memeyı degıl bizi ısırıyor bu arada![]()
Evet cok gec cikaranlar varmis,bizimkiler masallah.. alpin aylardir 8disi vardi zaten,hepsi de koca koca oldu yani :) sira azilara geldiYa kuzum kiyamam valla aceleleri neyse ardaninda 7 mi 8 mi oldu tam gostermiyo uclari ciktigi icin goremiyorm arkadasimin kizi 16 aylik 2 disi varmis daha![]()
Hadi ya ardaninfa ust dişler kocaman bi foto atsana buyumstr:)Evet cok gec cikaranlar varmis,bizimkiler masallah.. alpin aylardir 8disi vardi zaten,hepsi de koca koca oldu yani :) sira azilara geldi
Cok sukur esimde bisey yok araba pert oldu 2 takla attı cok sukur ki burnu bile kanamadıGecmis olsun canim önemli bisey yoktur insallah
Sagol canımGecmis olsunchocolate19 :/
bu gece 3 ten 5 buçuğa kadar uyumadı benimki de.aralarda kısa uyandıklarını saymıyorum bile..bizimkilerin kırkı çıkmayı unuttu ,kaldı üstlerinde o zamanselam benim oğlan uyumuyor 40ı çıkınca düzelir dedilerdi![]()