- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #107.721
GEcmis olsun
chocolate19
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim misGEcmis olsunchocolate19
Aaa hoşgeldinselam benim oğlan uyumuyor 40ı çıkınca düzelir dedilerdi![]()
Çok geçmiş olsun chocolateCok sukur esimde bisey yok araba pert oldu 2 takla attı cok sukur ki burnu bile kanamadı
Aaa eymentaaa naberr

Ay unutmuşum ben senin hamike olduğunuHayattayim canim =) =) =) hem bebek hem hamilelik yataktan cikamiyorum fenayim yani simdi de dişim agrio =( bi duzelemiyorumm..birde bana mail gelmio cok dolu ondan demekki..sizde ne var ne yokk bakalim ya hala tek hamile benmiyim =)
sen nirdesin

Gitmiyo.. Çok klasik biliyorum ama magnet yaptırmak istiyorum ona bile el atamadım dahaDoğumgünü hazırlıklarınız nasıl gidiyo millet?

Napim ya şuan üzerime tirmaniyor yazamiyorum anami belledi ne uyku ne oturmak hiçbir şey yok Perişan oldum sosyal hayat sıfır tuvalete gidemiyorum kimsem yokAaa hoşgeldin
Ne temiz kalpliyim
İki gün öbce geçirdin seni aklımdan
Görmezsin diye yazmadım
Nerdesin sen alektaa yaaa

Bir arkadaşım yaptırdı resimlinagnet.comGitmiyo.. Çok klasik biliyorum ama magnet yaptırmak istiyorum ona bile el atamadım daha
Netten yaptırcam da bildiğiniz bi site var mı ?
Of zor durumdasın anlaşılanNapim ya şuan üzerime tirmaniyor yazamiyorum anami belledi ne uyku ne oturmak hiçbir şey yok Perişan oldum sosyal hayat sıfır tuvalete gidemiyorum kimsem yok
Sizde ne var ne yok![]()
Evde yapacagim . Suslemeler icin biriyle anlastim. Kokulu tas dagitacagim belki yanina kolonya sisesi de olur. Bizde pasta borek yapacagiz. Kiyafetinide instagramdan sioaris verdim. Erkeklere kiyafet zorlugu bebekken basliyormus. Mavi kazak mont . Kizlara dsntel pembe kirmizi cok seyler var. Çok şekerDoğumgünü hazırlıklarınız nasıl gidiyo millet?
Anamm sizde mi kalacaklarOf zor durumdasın anlaşılan
Bizde de durumlar çok farklı deil
Bi de 2.dönem işe başlıyorum
Annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak
Şimdiden evde birileriyle yaşama fikri beni geriyoo

MaalesefAnamm sizde mi kalacaklar![]()
Aynen canım ya kızlara cok güzel şeyler var nasıl kıyafet aldın canım keçeden vadi üzerine yazılar var ondan mi 45 TL diyor ya instagramdaEvde yapacagim . Suslemeler icin biriyle anlastim. Kokulu tas dagitacagim belki yanina kolonya sisesi de olur. Bizde pasta borek yapacagiz. Kiyafetinide instagramdan sioaris verdim. Erkeklere kiyafet zorlugu bebekken basliyormus. Mavi kazak mont . Kizlara dsntel pembe kirmizi cok seyler var. Çok şeker
bende karasizim papyonlu bahçıvan mi alsam bilrmedm dusunuyirum daha var 31 ocaka