- 30 Ocak 2015
- 19.805
- 28.235
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.501
Eritiyorm sadece canim icine pekmez koyuyoyrm ilik bi sekilde iciriyormCanim tereyagini kizdiripmi pekmez koyuyosun nasil yapiyosun tam olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eritiyorm sadece canim icine pekmez koyuyoyrm ilik bi sekilde iciriyormCanim tereyagini kizdiripmi pekmez koyuyosun nasil yapiyosun tam olarak
Ya neslihanin dedigi gibi ilik suyla bal iki 3 damla limon sıkıp icireblrsn cnim bide onu deneyaptım verdım. ama fayda etmedı galıba
Sagol canimcok guzel olmus nice mutlu yillara
Tamam canim aklimda olsun ihtiyac oldugunda dedigin gibi yapicamEritiyorm sadece canim icine pekmez koyuyoyrm ilik bi sekilde iciriyorm
:)))) cok sevindim. Tebrik ederim canım. Bebisin kardessiz kalmayacak :)))Kizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Buraya yazmistim ikinci dusunmuyorum oglan yaramaz olunca kisnet diyordun birseyler demistin sen. Hakketen büyük konusmamak lazim . Yasim 35 istesemde daha sonra yapamam olmusken bu ideal bi zaman . Sagol canim Darisi isteyenlere:)))) cok sevindim. Tebrik ederim canım. Bebisin kardessiz kalmayacak :)))
Aayy bir okuyayım ne yazmışlar arkadaslarim diye girdimKizlar hamileyim. İnsallah saglikli geciririz. Saglicakla kycagima alirim. Oglum yaramaz umarim kucagimda hep . Gecede besleniyor kaldir indir cok zorlayacak
Hersey nasip ama yasin ileri degilse bekle . Zaten ilgi istiyorlar. Adetten once yumurtlamisim. Persembe 8 haftalik olacak .Aayy bir okuyayım ne yazmışlar arkadaslarim diye girdim
Çok çok sevindim ne güzel bir haber canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Bende istiyorum ama yaz geçsin öyle diyorum kızım tüp bebek normal olurmu bilmiyorum
Valla hamile haberleri burdan gelmeye devam ettikçe hevesleniyorum
Inşallah birde prenses katılır ailenize kaç haftalik
Maşallah kuzenimde ilk bebegine 8haftalik hamileHersey nasip ama yasin ileri degilse bekle . Zaten ilgi istiyorlar. Adetten once yumurtlamisim. Persembe 8 haftalik olacak .
İnsallah canim ya tedavi olmadan olur. Benim oglanda yaramaz o korkutuyor beni . Anneme yakin tasinacam ama tamamen ons guvenemem 60 yasinda oglum yordu onu zaten . Kismet Allah guc kuvvet versin . Tekrardan buyutecez. Suan arada kahve rengi leke oluyor kontrole gidecem. Oglani kaldir indir kucakta dinlenemiyorum. Ayakta sallarken dinleniyorum ancakMaşallah kuzenimde ilk bebegine 8haftalik hamile
Yaşım 31 oldu bilmiyorum normal olurmu
Kızım çok yaramaz
Annem çalışıyor hamileliklerim zor ve stresli geçiyor en azından yazı böyle gecirmek istiyorum
Inşallah tedaviye gerek kalmadan benimde olur
Benim suanki gebeligim mide bulantim coj . Zaten yorgunuz oda var. Halsizlik uyku basiyor. Uyusada bi uyusam diyorum.Maşallah kuzenimde ilk bebegine 8haftalik hamile
Yaşım 31 oldu bilmiyorum normal olurmu
Kızım çok yaramaz
Annem çalışıyor hamileliklerim zor ve stresli geçiyor en azından yazı böyle gecirmek istiyorum
Inşallah tedaviye gerek kalmadan benimde olur