- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.821
Beş dakika totosunun üstüne oturmaz mı bi insan arkadaş yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pert lollaNerdesiniz millet
Bizimkide yurumeye calisiyo iki gundur. Yandim akedes yandimmm...Beş dakika totosunun üstüne oturmaz mı bi insan arkadaş yaa![]()
bızımde sadece dilin ilersinde beyazlık var pamukcuk sandım. pamukcuk agız ıcınde dagılıyormusYanak dis aralari falan baya kotuyduk gecmek uzere artik cok sukur
Canm uzun sure oyleydik dil bembeyazdi takip et mutlaka yada karbonatli suyla silebiliyosan sil dagildi gercekten sonra Allahtan ilacsiz falanda gecen bisey ama ilk gunler cok sıkıntılıydi ilk kez olduk biz..cok saol canimbızımde sadece dilin ilersinde beyazlık var pamukcuk sandım. pamukcuk agız ıcınde dagılıyormus
sizinki gibi. gecmıs olsun canım
Yemeklerden sonra su ver agzi temizlensin .Canm uzun sure oyleydik dil bembeyazdi takip et mutlaka yada karbonatli suyla silebiliyosan sil dagildi gercekten sonra Allahtan ilacsiz falanda gecen bisey ama ilk gunler cok sıkıntılıydi ilk kez olduk biz..cok saol canim
Benimkinin suyla arasi cok iyi masallah canm vermesem bile gece gunduz mutlaka alir icer ama o nasil oldu anlamadim herseyi agzina alio elektrik supurgesi bagimlisi oldu avmde bile saldirdi gecen =) onun o pis ucunu bile agzina alirken yakaldim iki kere o sekilde mi gecti anlamadimYemeklerden sonra su ver agzi temizlensin .
Naber canım kızkardeşim bendeydi iki haftalık oldu kızımız Ayy ona bakıp bakıp nasıl buyutmusum ben kızımı dedim hepHeyy... Ocak analariii...
Nirdesiniz yaw.
Bebeler kudurdu herhalde canlandirin topigi hedeeee....![]()
Iyim canim napayim. Buyuk bey kafasini koltugun kenarindaki tahtaya carpti. Omrum gitti. Sisti bayagi hafif kanadi. Buz koydum uyudu simdi onu takip ediyorum napayim. Minik beyde yurumeye cabaliyo sonra pes ediyo sipa oturuyo hemen totosunun uzerine. Hayirli olsun bebisiniz hayirli evlat olsunNaber canım kızkardeşim bendeydi iki haftalık oldu kızımız Ayy ona bakıp bakıp nasıl buyutmusum ben kızımı dedim hep
Benim cadı hiç durmuyor hep dışarıya çıkmak istiyor
Bütün çekmeceler bantlı ve bağlı her yeri dağıtıyor erkek çocuğu gibi yaramaz valla
Gece sık sık uyanıyor azı dişleri şiş
Artık bilinçli bir şekilde anne baba diyor maşallah
Geçmiş olsun canım çok hareketliler artık yaz gelince napacagiz bilmiyorum daha dikkatli olmamiz gerekiyorIyim canim napayim. Buyuk bey kafasini koltugun kenarindaki tahtaya carpti. Omrum gitti. Sisti bayagi hafif kanadi. Buz koydum uyudu simdi onu takip ediyorum napayim. Minik beyde yurumeye cabaliyo sonra pes ediyo sipa oturuyo hemen totosunun uzerine. Hayirli olsun bebisiniz hayirli evlat olsun![]()
Nerdesiniz diyene kadar yazin birseyIyim canim napayim. Buyuk bey kafasini koltugun kenarindaki tahtaya carpti. Omrum gitti. Sisti bayagi hafif kanadi. Buz koydum uyudu simdi onu takip ediyorum napayim. Minik beyde yurumeye cabaliyo sonra pes ediyo sipa oturuyo hemen totosunun uzerine. Hayirli olsun bebisiniz hayirli evlat olsun![]()
Bizimkide bir saat salladim anca uyuduNeslihan bizim kız hâlâ ayakta dolanip duruyor kızım gel uyuyalim diyorum basıyor çığlığı yarım saat sonra uyur kesin
Zorla hiç uyumuyor
Şuan emziriyorum uyudu ama derin uykuda degilBizimkide bir saat salladim anca uyudu
Benimki uyudu oturdum tv izliyom. Kendime diyomki yatsana be kadin.Şuan emziriyorum uyudu ama derin uykuda degil
Bende gunduz bi kere uytmayi düşünüyorum aksam yatırırken zorlanmaya basladim cunku önceden 9da uyumus olurdu smdi 11e dogru anca uyuyo yuruyuncede tatli oldu ya gecen gun elinden tuttum markete gittik bide birakiyo elimi tek basina yuruyecekBenimki yuruyor durmasi yok. Hala odadan cikinca agliyor. Salondan cikinca odayi yada mutfagi karistiriyor. Uykusu bire dustu. Halbuki daha cok yoruluyor. Valla hala atakta salliyorum bezdim sallamaktan artik. Yatagina alismadi.
Evet brnde bebek arabasindan indirip gezdiriyorum. Kollarini yana kaldiriyor destek aliyor yururken cok tatli oluyor. Bide evde esya tasiyor hep kendi duzgun yurudu tasimasi kaldi. Parkta birseye binmiyor. Milleti izliyor guluyor . Atta deyip agliyor. Hergun gezmek istiyorlar artikBende gunduz bi kere uytmayi düşünüyorum aksam yatırırken zorlanmaya basladim cunku önceden 9da uyumus olurdu smdi 11e dogru anca uyuyo yuruyuncede tatli oldu ya gecen gun elinden tuttum markete gittik bide birakiyo elimi tek basina yuruyecek![]()