- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.781
eşim manyagın tekıymıs
şimdi baya uslu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim manyagın tekıymıs
şimdi baya uslu
yerım onu benAynen o gelene kadar bagiriyo evin icinde "abeeee" diye![]()
yerım onu ben![]()
İlkinde hicbir sikayetim yoktu. Bunda cok mide bulantisi oluyor. Tabii bide oglusun agirligi ve yaramazligi eklendi. İlkindeki gibi nazli olmuyorsunhamılelık nasıl gıdıyor?
Cok sukur benimki inatci degil. Onun istemedigi seyler olunca uc bes saniye mizmizlanir eee ee,sonra baska sey yapariz susar unutur. Ama daha belli olmaz ya inatciligi cocugun,daha bir yasindalar hicbise bilmiyorlar ki.. duzelir daha benceKızlar bebekleriniz de inat var mı bnm ki çok inatçı. Doktor bilene dedi offff
Aaa canim hayirli olsunnn bana arkadas oldun demek =) ne kadarlik olduİlkinde hicbir sikayetim yoktu. Bunda cok mide bulantisi oluyor. Tabii bide oglusun agirligi ve yaramazligi eklendi. İlkindeki gibi nazli olmuyorsun.
10 haftalik senin ne kadar oldu nebiliyim de hamile bu arada topikte uc kisiyizAaa canim hayirli olsunnn bana arkadas oldun demek =) ne kadarlik oldu
İnatcinin onde gideni. Biraz sert baksam hemen basina vurup kiziyor inat ediyor. Bazen yere atiyor kendini. Devamli pohpohlayip iyilikle soyluyorum Soylenineni yapmiyor zaten kendi bildigini okuyor. Bu yasta boyleyse zannetmiyorum duzelir. Teyzemin torunu var 4.5 yasinda daha beter oluyor her yil dedi. Benim oglani gordu ayni hareketleri dedi . Hergun daha kotu oluyor . Soydada inat varKızlar bebekleriniz de inat var mı bnm ki çok inatçı. Doktor bilene dedi offff
Bu minnoslar oğlak burcu degil mi :))Kızlar bebekleriniz de inat var mı bnm ki çok inatçı. Doktor bilene dedi offff
Ayy super ikinci olunca boyle oluyo iste haftayi bilmiyorum 5 ay bitcek =)10 haftalik senin ne kadar oldu nebiliyim de hamile bu arada topikte uc kisiyiz![]()
Saglicakla alalim bebeklerimizi kucagimiza . Bayagi olmus senindeAyy super ikinci olunca boyle oluyo iste haftayi bilmiyorum 5 ay bitcek =)
Amin insallahh simdi program yukledim hemen 21 haftalikmisiz =)Saglicakla alalim bebeklerimizi kucagimiza . Bayagi olmus seninde![]()
Ayy super ikinci olunca boyle oluyo iste haftayi bilmiyorum 5 ay bitcek =)
Tesekkurler canim kiza benzetti doktor en son bidaki randevuda netlesir insallah =)Masallah baya gecti yaa o kadar oldu demek:) cinsiyeti neydi,demis miydin burada hatirlamiyorum![]()
Bizimde bir kac ay once oyle oldu. Usutmus olabilir. Atagini karnini sicak tut. Bir iki gun sadece su verdimSelam kızlar nasılsınız.
Benim canım çok sıkkın bu akşam üzerinden beri oglum durmadan kusuyor ne yese şu içse çıkarıyor ve agliyor duzelmezse doktora goturcem
Gecmis olsun bu arada cnm . Su ver sendeSelam kızlar nasılsınız.
Benim canım çok sıkkın bu akşam üzerinden beri oglum durmadan kusuyor ne yese şu içse çıkarıyor ve agliyor duzelmezse doktora goturcem