2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk bebegimde de foruma katiliyordum. Ama bu 2016 ocak anneleri gibi değildi...
Bebeklerin aşıları bitti, forum da bitti...
Burada her ne kadar ara sıra yazsam da, hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
Bu forumda sizlerle olmak güzel... Bu gidişle ocak 2016 anneleri oğullarının asker ugurlamasını da kizlarinin gelin etme sürecini de paylaşacak gibi :))))
29 eylul 2016 da H hiuf a bu cevabı yazmışım.
2016 ocak anneleri olarak biz de aşılar bitmeden bittik mi acaba :(

2 yaştan önce zorlanmamamlı çocukların kasları daha tam gelişmemiş oluyormuş acele etmeyin diyolar
eskıden çogu cocuk bu yaslarda ayrılmıstır. yakınlarımdan bılıyorum. hatta daha erken bezden ayrılan cocuklar da var.
ben kas meselesıne ınanmıyorum. o bebelerde kas yok muydu :D
tamamen cocugun yapısıyla alakalı

burası bitmiş :KK70: napıyonuz len?
Bitmesin yaa hareketlendirelim biraz çocuklardan fırsat bulamıyoruz ki şimdi bizimki uyuyor sabah Bilge yi anneannesine bıraktık eşimle kahvaltıya gittik iyi geldi değişiklik kızımı da araba tutuyor bir yerede gidemiyoruz onunla artık çok bunaldım nasıl geçecek bilmiyorum doktoruna gittiğimizde sorucam bakalım inşallah düzelir ayrıca bizimki de kakasını yaparken çömeliyor bende sadece bizîmki öyle sanıyordum herkes mi öyle acaba

Bitmesin yaa hareketlendirelim biraz çocuklardan fırsat bulamıyoruz ki şimdi bizimki uyuyor sabah Bilge yi anneannesine bıraktık eşimle kahvaltıya gittik iyi geldi değişiklik kızımı da araba tutuyor bir yerede gidemiyoruz onunla artık çok bunaldım nasıl geçecek bilmiyorum doktoruna gittiğimizde sorucam bakalım inşallah düzelir ayrıca bizimki de kakasını yaparken çömeliyor bende sadece bizîmki öyle sanıyordum herkes mi öyle acaba
araba tutması çok kötüymüş. napıyor kusuyor mu? dua et ailen uzakta degıl, bırakabılecegın bı annen var yakınlarda :=)
çoğunluk çömeliyor hazırlar sanırım kaka egıtımıne .
sadece kaka ama :D lazımlık alayım dıyorum. klozet kapagı aldım ona ama oturtunca durmuyor. suan en ıyısı lazımlık
bı onu da deneyeyım ama sanmıyorum.
benımkının göt yer gormuyor cunku kalkar hemen :=)

araba tutması çok kötüymüş. napıyor kusuyor mu? dua et ailen uzakta degıl, bırakabılecegın bı annen var yakınlarda :=)
çoğunluk çömeliyor hazırlar sanırım kaka egıtımıne .
sadece kaka ama :KK70: lazımlık alayım dıyorum. klozet kapagı aldım ona ama oturtunca durmuyor. suan en ıyısı lazımlık
bı onu da deneyeyım ama sanmıyorum.
benımkının göt yer gormuyor cunku kalkar hemen :=)
Ailenin yanında olması gerçekten bir nimet direk arabaya binince konuşmayı falan kesiyor rengi atıyor kusuyor tabi mümkün olduğunca az gidiyoruz bir yere en son gittiğimizde kucağımdaydı onun üstüde benim üstümde battı koltuğundayken de poşet tutuyorum önüne ama o da zor oluyor geri boğazına kaçıyor nefes alamayacak diye korkuyorum bizim gibî eğilemiyor ki poşete göbeğine bant yapıştırıcım ama o da fayda etmedi kimisine iyi geliyormuş diye duydum onun haricinde de yapabildiğim birşey yok tuvalet eğitîmine bu ara başlayanlar var ama biraz daha beklemek lazım bence

Aşk ol. Çok şaşkındım bu şahsiyeti hatirlayamadigin için :rolleyes:
Norecem atom parçasıyla uğraşıyorum.
Sen nörüyon? Bebeğin nasıl? Canavar gibi mi o da?
Ay öldürüyor bizimki bizi.
canavar ne kelıme? kımın yanına gıtse bezdırıyor. mız mız degıl, ağlak degıl şükür. ama tam bı beter böcek :KK70:
popik asla yer gormez. sabıt hıc durmaz. saglıklı olsun da gerısı onemsız napim :KK70: kaldı 1.5 yıl
Ailenin yanında olması gerçekten bir nimet direk arabaya binince konuşmayı falan kesiyor rengi atıyor kusuyor tabi mümkün olduğunca az gidiyoruz bir yere en son gittiğimizde kucağımdaydı onun üstüde benim üstümde battı koltuğundayken de poşet tutuyorum önüne ama o da zor oluyor geri boğazına kaçıyor nefes alamayacak diye korkuyorum bizim gibî eğilemiyor ki poşete göbeğine bant yapıştırıcım ama o da fayda etmedi kimisine iyi geliyormuş diye duydum onun haricinde de yapabildiğim birşey yok tuvalet eğitîmine bu ara başlayanlar var ama biraz daha beklemek lazım bence

ayy çok kötüymüş :/ inşallah çaresi bulunur. arabaya bındıgınızde aklını oyalasan, ya da elıne yenı bı oyuncak versen acaba işe yarar mı? gercı kesın denemıssındır. çok zor gercekten.
bende bekleme yanlısıyım acelem yok eğitim için. hem suan hayatta onun tuvalet egıtımıyle ugrasamam. sonrakı yaz ayında bakarız :)

canavar ne kelıme? kımın yanına gıtse bezdırıyor. mız mız degıl, ağlak degıl şükür. ama tam bı beter böcek :KK70:
popik asla yer gormez. sabıt hıc durmaz. saglıklı olsun da gerısı onemsız napim :KK70: kaldı 1.5 yıl

ayy çok kötüymüş :/ inşallah çaresi bulunur. arabaya bındıgınızde aklını oyalasan, ya da elıne yenı bı oyuncak versen acaba işe yarar mı? gercı kesın denemıssındır. çok zor gercekten.
bende bekleme yanlısıyım acelem yok eğitim için. hem suan hayatta onun tuvalet egıtımıyle ugrasamam. sonrakı yaz ayında bakarız :)
Parktan eve dönünce eşimle kendimizi yerlere atıyoruz yorgunluktan. Sayısız defa kaydiragin merdivenine in çık in çık.. Ordan oraya koş deli gibi. Üstelik arkasından gelmeyelim diye eliyle def olun gidin hareketleri yapiyo :-)
Ablasıyla oyuncak kavgalarını hiç anlatmıyım.
Zor ama en akıllıca olan aralarında fazla yaş farkı olmaması. Bunu çok iyi anladım.
2. Çocuk düşünen ya şimdi yapsın ya da sonsuza kadar sussun :KK53:

Back
X