- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi Prenseslerim2
-
4 gün önce kontrolde 0.3. Normalde olması gereken 1 in altı. Benimki 7.4 falan. Acayip artmış. Sebep için de doğru dürüst bir neden yok. Anlayamadım. Hayırlısı artık.Hayırlısı olsun canım sonu güzel olsun inşaallah hepimizin. Progesteronun kaç çıkmıştı iptal oldu
Anladım canım baya yüksekmiş.. Hayırlısı olsun. Peki neden yüksek veya yapman fereken bişeyler varmı? Söyledimi doktorun?4 gün önce kontrolde 0.3. Normalde olması gereken 1 in altı. Benimki 7.4 falan. Acayip artmış. Sebep için de doğru dürüst bir neden yok. Anlayamadım. Hayırlısı artık.
N yaptın canım görüştünmü doktorla? Yapılması gerekenler neler nasıl başlayacaksın bizide bilgilendirirsen sevinirimMerhaba canlar,
Bende varım. 2 deneme pozitif ve kaybım var ocakta 3. denemeye baslıyacagım dondurulmuslarımla Allahın izni ile bugun kontrolum var napıcamızı belırlıcez.
yok cnm. dün hemşire ile görüştüm belli bir sebep yok dedi. yapacağım birşeyde yokmuş. diğer ay adetimle tekrardan başlıycaz işte ultrason ve kana. bakalım inşallah bir daha olmaz da transferim yapılır.Anladım canım baya yüksekmiş.. Hayırlısı olsun. Peki neden yüksek veya yapman fereken bişeyler varmı? Söyledimi doktorun?
İnşallah canım hayırlısı olsunyok cnm. dün hemşire ile görüştüm belli bir sebep yok dedi. yapacağım birşeyde yokmuş. diğer ay adetimle tekrardan başlıycaz işte ultrason ve kana. bakalım inşallah bir daha olmaz da transferim yapılır.
Benimde dün progesteron değerim yüzünden önümüzdeki aya ertelendi. 1 ay daha bekleyeceğim. Benim kalınlıkta sıkıntı yok. Ama artık nasıl bir hormonsa :) kavuşamadık bi embriyomla :)Kızlar ;
bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu
Benimde dün progesteron değerim yüzünden önümüzdeki aya ertelendi. 1 ay daha bekleyeceğim. Benim kalınlıkta sıkıntı yok. Ama artık nasıl bir hormonsa :) kavuşamadık bi embriyomla :)
Şöyleki ultrasonla baktı kalınlığın iyi 9 mm herşey mükemmel cuma günü transferini yapalım dedi. Ben pür sevinç. Sonra eve geldim hemşire aradı kan sonucum yüksek çıkmış normalde 1 in altı olması gerekmiş ama 7.4 müş benimkisi. Bugün detaylı konuştuk hemşireyle. 4 gün önce değerim aslında 0.3 müş normalmiş. Bianda hormonum artmış. Hemşire rahim erkenden kapıları kapatmış bu ay dedi öyle işte ben şok :) kısmetcanım kalınlıgın kaçtı ? ve sonucun ne çıktı da iptal ettiler
Ay hadi inşallah olsun senin. Allahım yardım etsin hepimizehayırlısı canım bakalım bana ne dicekler yarın birden artmasıda garip.. düşüğe bile sebep olan değermiş eger hersey yolunda giderse progeston iğnesine başlıcakmısım
Hayırlısı olsun inşaallah .. Nar suyu rahimi kalınlaştırmaya yardımcı oluyor. Gelişmelerden haberdar et.. İnşaalah hayırlısıyla kavuşursun bebeğineKızlar ;
bugun gittim doktoruma rahim kalınlığım ölçüldü malesef benim çok fazla kalınlasmıyor doktorumda kayıplarıma sebebp bu gösteriyor. 8 mm olmuş iyi dedi ama progeston testi sonucu önemli dedi. Yarın sonuca göre ilaçlara devam ettirip transfer ıcın uygun gorurse haber vericek. dualarını eksiltmeyin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?