- 5 Aralık 2015
- 1.093
- 748
- 123
- 35
- Konu Sahibi Prenseslerim2
-
Cnm yüksek mi çıkmış. Transferi yapmayacak mışmıHastane aradı kızlar , doktor ilaç kullanmamı istememiş ( yeni reçete yazmıştı eeskilere devam etsin demiş) istediği gibi değil yarın yine gelsin kontrol edeyim demiş
SEn korkma cnm. Herkesde olmuyor zaten. Dün hemşire ile konuştum heray değişiklik gösteren bir hormonmuş. Dediğine göre benim rahmim bu ay onlardan önce davranıp kapıları kapatmış :) diğer ay ona göre davranacaklar artık. Sen sakın bunu düşünüp strese girme.merhaba arkadaşlar benim de ocak ayında dorndurulmuş transferim olacak.Dün adetin 3. günüydü ilaçlara başladım .estrofem,prednol,tetradox,ecopirin,infolıc...progestoron benim de 1 in altında ama demek tranferden önce yükselebiliyo ..stres oldum şimdi ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Cnm yüksek mi çıkmış. Transferi yapmayacak mışmı
anladım canım. hayırlısı böyleymiş diyeceğiz. elden gelen bir şey yok keşke olsa. sen kendini en kötüsüne hazırla yinedeilaçlarını almasın yarın gelsin ben bakıcam demiş. İptal mı edildi dedim yarın size sölicek dedi
Aynen canm. Bütün herşeyin normal olduğunda transferin olsun. Bak biliyosun benimkide diğer aya kaldı. Şunu dedim negatif sonucunu almaktansa 1 ay daha beklerim. Birlikte bekleriz artıkBugun tedavi iptal edilicek die gidicektim. Doktorum sali gunune kadar bekleyeim.ogun belli olur dedi iptal edip etmiyecegim dedi. Receteyi de kullandirmiyor bukez olmicak galiba rahim kalinligi ile progeston uyumlu olmali imis. Benim dusuk ve kayiplarimin sebebinin rahimin iyi ortam hazitlanmadigi icin oldugunu dusunuyor dokyorum. Kalinlik guzel olmazsa iptal edicekti zaten . Artik kucagima alacagim vakiylt transferim olsun hayirli zamanda obur turlu cok daha zor
Aynen canm. Bütün herşeyin normal olduğunda transferin olsun. Bak biliyosun benimkide diğer aya kaldı. Şunu dedim negatif sonucunu almaktansa 1 ay daha beklerim. Birlikte bekleriz artık
Cnm benim transfer olmadı ama olsaydı doktorum reçeteyi yazmıştı iğne de vardı jelde vardı. Aldım hepsini ama iptal olduğu için kaldı öyle. Diğer aya kullanmak nasip olacak inşallah.kızlar transfer oncesı porgesteron iğnesi veya crione jel kullandınız mı ?
Cnm benimki 7.4 olduğu için transferim iptal edildi. Diğer aya kaldı. 1 in altında olması gerekiyor.Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar transfer günü progesteron ve e2 sonuçlarınızı hatırlıyor musunuz?KAç olmalı?
Bu arada progesteron değerinden bahsettim. E2 bilmiyorum onu söylemediler.Cnm benimki 7.4 olduğu için transferim iptal edildi. Diğer aya kaldı. 1 in altında olması gerekiyor.
Bu arada progesteron değerinden bahsettim. E2 bilmiyorum onu söylemediler.
Cnm yaşım 25 olduğu için tek embriyo transferim olacakTransferde kaç embriyo yerleştirecekler? İkiz doğuyormu içine??
Canım devlette mi yaptiracaksin ? Benim yaşım da 29 ama iki embriyo transfer olacakCnm yaşım 25 olduğu için tek embriyo transferim olacak
Hayır cnm özelde yaptırıyorum. Sanırım hastane ve doktora göre değişiyor. Yasa gereği 35 yaş altı tek transfer oluyor. 4 tane dondurulmuşum var. 1-1-2 olarak 3 ayrı tüpde donduruldular. Malesefki hastanem bu konuda esnek değilCanım devlette mi yaptiracaksin ? Benim yaşım da 29 ama iki embriyo transfer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?