2016 ocak ayında Donmuş embriyo transferi yaptıracak olanlar buraya

Bol bol taze nar suyu ic

Canım ben sana birşey soracağım ben dün kontrole gittim kısım kısım 8 kısım kısım daha azmış rahim kalınlığım yarın tekrar gidicem fakat dün gece okudum da senin 8,5 mm ile bile iptal etmiş doktorun... 8 mm kötü mü sence yada 8 mm ile tutan oldumu? Bugün esrofemin 18. günü???

canım 7 den asagısı ıptal 7 -13 ideal olan

canım 7 den asagısı ıptal 7 -13 ideal olan

Yaptır diosun yanii ayy içim rahatladı valla dün hiç uyuyamadım hiç.... Sanki hiç kalınlaşmıcakmış diğer aya kalacakmış falan...Kafada kur kur durrr...8.2 olursa yarın 2 günde artamı ki hemen ayy nasıl bişey anlamadım ne duvarmış arkadaş....

hem artar hem artmasada ıyı canım benımd eöyle tuttu

Merhaba kızlar malesef ilk denemem negatif. Dondurulmuş embriyola denicez sizce bir ay ara vermeli miyim? yoksa hemen adetim geldikten sonra başlasak mi tekrar çok kararsızım Doktor daha önce rahim kalınlığımin ve değerlerimin uygun olduğunu söylemişti bu ayda pek değişmez uygun olur dedi ama ben acaba vücudum ılaçlardan arınsa mi bir ay diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…