2016 ocak subat ayinda tup bebek sonucu icin gun sayanlar buyrun.....

Gözün aydn cnm Ay ne gzl topik herkes hamile tabki sevn ben olsam çığlık.atardm
Canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.bugün 8. Günüm hala inanamıyorum salı günü kan tahlili yaptırıcam. Bu idrar testlerinin yanlış çıkma gibi bi ihtimali yoktur umarım

Canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.bugün 8. Günüm hala inanamıyorum salı günü kan tahlili yaptırıcam. Bu idrar testlerinin yanlış çıkma gibi bi ihtimali yoktur umarım
Yok cnm senn dondurlmsuydu taze mi yumurtalrn ama kesnlikle hamilesn cnm yinde Emn olmak içn yarn kan ver için raht etsn

Kızlar bize bol bol dua edn çok ihtycamz var bana ve benm gbi bekleyenlere
İnan canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda yormadan versin diye.okadar zor bir süreçki zaten söylememe gerek yok hepimiz yaşadık biliyoruz.allahım herkese hayırlı evlatlar versin.hamile olup bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin

Amn cnm amin

Ben de yarın bakacağım çok güzel arkadaşlar bereketli olmus bayagi ☺gebelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi da nasip eder insallah

Cok sukur aarkadaslar gebeyim bugun 11 gunum 195,9cikti sonucum esimle sevinctn bayilcaktik gorevliler de bizimle birlikte sevindiler darisi basiniza insAllah
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle pozitif sonuçları okuyunca çok mutlu oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…