Gözün aydn cnm Ay ne gzl topik herkes hamile tabki sevn ben olsam çığlık.atardmKızlar bende bugün dayanamayıp idrar testi yaptım şoktayım sevinmelimiyim
Canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.bugün 8. Günüm hala inanamıyorum salı günü kan tahlili yaptırıcam. Bu idrar testlerinin yanlış çıkma gibi bi ihtimali yoktur umarımGözün aydn cnm Ay ne gzl topik herkes hamile tabki sevn ben olsam çığlık.atardm
Yok cnm senn dondurlmsuydu taze mi yumurtalrn ama kesnlikle hamilesn cnm yinde Emn olmak içn yarn kan ver için raht etsnCanım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin.bugün 8. Günüm hala inanamıyorum salı günü kan tahlili yaptırıcam. Bu idrar testlerinin yanlış çıkma gibi bi ihtimali yoktur umarım
Ne güzel söyledin canım içimi rahatlattın.benim ilk denemem canım taze blastokist 1 tane embriyo transferi yapıldı bana.Yok cnm senn dondurlmsuydu taze mi yumurtalrn ama kesnlikle hamilesn cnm yinde Emn olmak içn yarn kan ver için raht etsn
Tamam Blast kaliteli demek inşallah tuttu cnmNe güzel söyledin canım içimi rahatlattın.benim ilk denemem canım taze blastokist 1 tane embriyo transferi yapıldı bana.
İnşallah canım teşekkür ederimTamam Blast kaliteli demek inşallah tuttu cnm
Gözün aydın canım hamilesin benim testin aynısı çıkmış şimdi gidip kan versen değerin 80 lerde :)Kızlar bende bugün dayanamayıp idrar testi yaptım şoktayım sevinmelimiyim
Teşekkür ederim canım seninde meleğini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar ham
Gözün aydın canım hamilesin benim testin aynısı çıkmış şimdi gidip kan versen değerin 80 lerde :)
İnan canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda yormadan versin diye.okadar zor bir süreçki zaten söylememe gerek yok hepimiz yaşadık biliyoruz.allahım herkese hayırlı evlatlar versin.hamile olup bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsinKızlar bize bol bol dua edn çok ihtycamz var bana ve benm gbi bekleyenlere
Amn cnm aminİnan canım hep dua ediyorum rabbim isteyen herkese tez zamanda yormadan versin diye.okadar zor bir süreçki zaten söylememe gerek yok hepimiz yaşadık biliyoruz.allahım herkese hayırlı evlatlar versin.hamile olup bekleyenlere de hayırlı doğumlar nasip etsin
Amin tüm isteyenlerinde inşTeşekkür ederim canım seninde meleğini rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Saol canim senin kacinci gunun darisi basina insallahBen de yarın bakacağım çok güzel arkadaşlar bereketli olmus bayagi ☺gebelere hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza almayi da nasip eder insallah
Çok sevindimmmmm allah hayırlısıyla kucğına almayı nasip etsinnnn.... Bizlerede bol bol dua ettCok sukur aarkadaslar gebeyim bugun 11 gunum 195,9cikti sonucum esimle sevinctn bayilcaktik gorevliler de bizimle birlikte sevindiler darisi basiniza insAllah
Duam sizinle canim insAllah hepiniz guzel haberler verriz birbirimiziÇok sevindimmmmm allah hayırlısıyla kucğına almayı nasip etsinnnn.... Bizlerede bol bol dua ett
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böyle pozitif sonuçları okuyunca çok mutlu oluyorumCok sukur aarkadaslar gebeyim bugun 11 gunum 195,9cikti sonucum esimle sevinctn bayilcaktik gorevliler de bizimle birlikte sevindiler darisi basiniza insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?