Cnm bende işe giderken sabah kaynatıp içtim AC karnına.15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyo sonra o ay kendiliğinden adet oldum[/QU
bende yarından başlayacam hayırlısı )))) inşaallah iyi sonuç alacam
Canım çakallık öğretmiş gibi olmıyım ama ben böbrek ağrım için bi kere acile gitmiştim gebe olabilir misiniz dediker daha reglime çok vardı ben de dedim olabilir hemen bi saate test yaptılar olmadığım için ağrı kesici iğne yaptılar yani yol göstermiş olmıyımCikarsa yaptiraym o zaman☺ ozelde olsa bakiorlar deil mi? Ne diosunuz peki acil de?
İnternete yazsana hcg değerleri haftalık diye ordan çıkar ama çok değişken oluyo herkesin 4000 ken benim 7000 di mesela aynı günlerdeki insanlarla karşılaştırdığımdaBilen yokmu tahmin edebilen?
Senin 4+ tahminimBilen yokmu tahmin edebilen?
4+2 falandır bence doktor kesilmiyim ama araştırmalrıma göre öyleYa aynı değer arası diğerinde de var 4 tede 5 tede ondan soraym dedim
sat 14 aralık ve 11 ocakta adet olmam gereken tarihti.Adet günümde kan testi yaptırdım 175 çıktı değerimAynı ben:) bugün kanın yükselmiş pazartesi görebilirsiniz dedi :) sanırım haftamzda aynı
sat 14 aralık ve 11 ocakta adet olmam gereken tarihti.Adet günümde kan testi yaptırdım 175 çıktı değerim
Hayırlı olsun canım evet haftamız aynı seninleBenimde 11 13 de olmam gerekiyordu 13 de test yaptım pozitif çıktı hast gttm 544 çıktı :)
Aminnn insallah benimde ilk hamileligim :) 6 aylk evliyim :)Hayırlı olsun canım evet haftamız aynı seninleAllah isteyen herkese yaşatır inşallah bu duyguyu.Kucağımıza almakta nasip olsun inşallah,AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?