2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
Kanda çıktıysa tamamdır canım bende bi hafta bekledim o ağrıdan dolayı ha adet olcam diye olmadım sonuç hamileyim ve hâlâ kasık ağrılarım oluyo çok normal yani

Benim sanırım 6 haftalık falan 5de olabilir  perşembe günü netleşicek bende lekelenme olmadı ama normal bişey korkma bebek yumurtalığa yerleşiyo eğer kanama denecek kadar çok olursa mutlaka doktora git Rabbim bize ve bebeklerimize sağlık versin 

Kizlar bende cuma kanda hcg baktrmistm ya 48.2 cikmişti..bugunde baktrdm 165.3 cikti... ☺bilen varsa bi yorumlasa.. Dr normla ilerliuor on gun sonra gel ddii..ama kadin cok gicikti..ben diorm ki daha adetm.gecmedi diorm yarin ya da sali gecicek degerler ona gore normal mi diorm o da bana adet olmucsksn artk dior☺☺☺

Canım öncelikle tebrik ederim
Beşinci haftada keseyi gördüm ben karından
Altıncı haftada da kalp atışlarını duydum ilk 5+4 te gitmiştim
Çok teşekkür ederim,seninde hayırlı olsun,Allah kucağına almayıda nasip etsin.Bilgiler içinde sağol,inşallah bende duyarım en kısa zamanda o minicik kalbinin sesini

Merhaba kızlar benim hikâye biraz uzun ben 8 yıllık evliyim.3 başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek denedim.3. Eylülde denedik olmadı.artık herşeyi okuruna bırakmıştır hatta ben kendimi çocugum olmicani oluşturmaya çalışıyordum ilaç kullanıyordu adetin 3 gün gecikti arada 2 güne kadar uzardi.4 .günde olmayınca cuma sabah kalıtım test alım gelin dedim nasılsa testi yapınca negatif çıkacak adet olurum rahatlatır ilacimida rahat içerim dedim gittim.
Evin yanında da devlet hastanesi var testi aldıktan sonra tahlil verip geldim testi yaptım kenara koydum sonuç nasılsa belli diye oooo sonra bi baktım çift çizgi Hamileyimmmaglaya aglaya tüm evde dolaşım elimde testle sonra kan tahlilim 717.9 çıktı 2 gün sonra pazar 1000 oldu tam iki katı yükselmesi biraz canım sıkıldı fakat bugün randevum m varbkalim hayırlısı ins. Birgün anlatılanlar gibi bir hikayem olaca gi aklıma gelmezdi.benim normal yolla hamile kalmam %10du eşinden dolayı.benimdeyumurta reservim azdi. Mevlam bize yoktan var etti bol hazinesinden verdi inş kucagimizada almak nasip olur inş sözlerde dua edin.birgün buraya yazacak aklima gelmezdi elhamdülillah belki benim gibi olanlara bir umut olur diye yazmak istedim.bakalım bebeğim gorunecekmi inş beni bırakmaz.Allaha emanet ettim onu da kendini de ins

Bence adet olmadan değerin gayet iyi 2 gündede 2 kat katlanmis bu gidişat iyi demektir yanı canını sikma bence 10 günde çok geldi bna bence persembe baktir 4 katına çıkar inş Allah emanet olun

Benim takvimim gorunuyomu kızlar benmi göremiyorum yoksa beceremedimmi.bilenler nasıl yapılıyor söyleyebiliriz lutfen

Bence adet olmadan değerin gayet iyi 2 gündede 2 kat katlanmis bu gidişat iyi demektir yanı canını sikma bence 10 günde çok geldi bna bence persembe baktir 4 katına çıkar inş Allah emanet olun

Bende carsamba ve cuma baktiraym diorm canim... Umuramadm bende acildeki o dr yi zaten ara tatil geldi mwmlekete gdecm orada var drler onlara gorunurm nettende bi dr var ona sordm o da bi hafta sonra tekrar edilmesi laziM ddi.. Bu hafta baktrsam mi yoksa haftaya pazar mi baktrsam bilemedim... Kanim bitecek yaw ahahha☺☺

Benim takvimim gorunuyomu kızlar benmi göremiyorum yoksa beceremedimmi.bilenler nasıl yapılıyor söyleyebiliriz lutfen

Ya da dedigin gbi direk persembe aksami baktraym yne tamam..sonraki haftada dr gderm memlekette..

2 gün önce keseyi ultrasonda gördük (adet gecikmesinden 9 gün sonra), 1 cm büyüklüğündeymiş, henüz içinde fetüs görünmüyor ama 5 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için tekrar ultrasona çağırdı doktor. Bir sürü test daha verdi, bulaşıcı hastalıklar vs. için, bu hafta 4. kez kan vereceğim bugün, biraz sıkıcı bir süreç ama allahtan alışkınım kan vermeye, sonuçları beklemek daha da sıkıcı ama :)

Hamile olabilirsin büyük ihtimal ama bazı doktorlar 1000in üzerine çıkmadan hamilesin demiyorlar. O kadına gitme iyi bi doktor bul kendine

Üye adına bak ya umarım gönlünce olur sonuçlar

3. hcg testi de 14000'in üzerinde çıktı, bizim aslan parçası tutundu iyice demek ki, büyüyor yavaş yavaş :)

Hamile olabilirsin büyük ihtimal ama bazı doktorlar 1000in üzerine çıkmadan hamilesin demiyorlar. O kadına gitme iyi bi doktor bul kendine

Zaten acile gtmistm... Yani o benim dr deil.. 1000in üzerinde sanirm bi hafta sonda cikar.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…