Kanda çıktıysa tamamdır canım bende bi hafta bekledim o ağrıdan dolayı ha adet olcam diye olmadım sonuç hamileyim ve hâlâ kasık ağrılarım oluyo çok normal yaniKızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
6+ larda duydum benİnsaallah...cok kaygiliyim maalesef.. Peki kalp atisi kacinci hafta ?
Cnm hayırlı olsun :)Merhaba kızlar bende hamileyim ama kafam çok karışık...
Çok teşekkür ederim,seninde hayırlı olsun,Allah kucağına almayıda nasip etsin.Bilgiler içinde sağol,inşallah bende duyarım en kısa zamanda o minicik kalbinin sesiniCanım öncelikle tebrik ederim
Beşinci haftada keseyi gördüm ben karından
Altıncı haftada da kalp atışlarını duydum ilk 5+4 te gitmiştim
Bence adet olmadan değerin gayet iyi 2 gündede 2 kat katlanmis bu gidişat iyi demektir yanı canını sikma bence 10 günde çok geldi bna bence persembe baktir 4 katına çıkar inş Allah emanet olunKizlar bende cuma kanda hcg baktrmistm ya 48.2 cikmişti..bugunde baktrdm 165.3 cikti... ☺bilen varsa bi yorumlasa.. Dr normla ilerliuor on gun sonra gel ddii..ama kadin cok gicikti..ben diorm ki daha adetm.gecmedi diorm yarin ya da sali gecicek degerler ona gore normal mi diorm o da bana adet olmucsksn artk dior☺☺☺
Bence adet olmadan değerin gayet iyi 2 gündede 2 kat katlanmis bu gidişat iyi demektir yanı canını sikma bence 10 günde çok geldi bna bence persembe baktir 4 katına çıkar inş Allah emanet olun
Benim takvimim gorunuyomu kızlar benmi göremiyorum yoksa beceremedimmi.bilenler nasıl yapılıyor söyleyebiliriz lutfen
Hamile olabilirsin büyük ihtimal ama bazı doktorlar 1000in üzerine çıkmadan hamilesin demiyorlar. O kadına gitme iyi bi doktor bul kendineKizlar bende cuma kanda hcg baktrmistm ya 48.2 cikmişti..bugunde baktrdm 165.3 cikti... ☺bilen varsa bi yorumlasa.. Dr normla ilerliuor on gun sonra gel ddii..ama kadin cok gicikti..ben diorm ki daha adetm.gecmedi diorm yarin ya da sali gecicek degerler ona gore normal mi diorm o da bana adet olmucsksn artk dior☺☺☺
Üye adına bak ya umarım gönlünce olur sonuçlar2 gün önce keseyi ultrasonda gördük (adet gecikmesinden 9 gün sonra), 1 cm büyüklüğündeymiş, henüz içinde fetüs görünmüyor ama 5 gün sonra kalp atışlarını dinlemek için tekrar ultrasona çağırdı doktor. Bir sürü test daha verdi, bulaşıcı hastalıklar vs. için, bu hafta 4. kez kan vereceğim bugün, biraz sıkıcı bir süreç ama allahtan alışkınım kan vermeye, sonuçları beklemek daha da sıkıcı ama :)
Üye adına bak ya umarım gönlünce olur sonuçlar
Hamile olabilirsin büyük ihtimal ama bazı doktorlar 1000in üzerine çıkmadan hamilesin demiyorlar. O kadına gitme iyi bi doktor bul kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?