- 28 Eylül 2015
- 156
- 216
- 18
- 32
Canım benim de ilk aynı böyle çıkmıştı gün geçtikçe çizgi koyulaşıyo bence bikaç tane daha test al sabahları yap ama ilk idrarınla yap öyle daha sağlıklı ama içim rahat olsun diyosan kan testi yaptırKizlar 31aralikta asilamam oldu dun test gunumdu gitmedim evse gebelil testi yaptim silik çizgi cikti .gece esimle bakakaldik.boyle olan varmi.testin fotosunu yukleyemesim telefondan yardim edin ne yapayım ben simdii
Bende bilemedim bitest daha yapim yada aksam eve giderken kan vereyim.hic düşünemiyorum walla korkudan cesaret edemiyorum bile.Canım benim de ilk aynı böyle çıkmıştı gün geçtikçe çizgi koyulaşıyo bence bikaç tane daha test al sabahları yap ama ilk idrarınla yap öyle daha sağlıklı ama içim rahat olsun diyosan kan testi yaptır
Şimdi yapıcağın test bundan çok farkı olmaz bence bıgün kafaya kotduysan hemen aile hekimliğine git zaten ertesi gün çıkıyo sonuçlar yani yapıcağın idrar testi içini rahatlatmaz canımBende bilemedim bitest daha yapim yada aksam eve giderken kan vereyim.hic düşünemiyorum walla korkudan cesaret edemiyorum bile.
Evet cnm haklisin aksam eve giderken ozel tip merkezi var 20tlymis oraya kan veeirim yrn fln cilar sonuc sanırımŞimdi yapıcağın test bundan çok farkı olmace bıgün kafaya kotduysan hemen aile hekimliğine git zaten ertesi gün çıkıyo sonuçlar yani yapıcağın idrar testi içini rahatlatmaz canım
Kizlar merhaba bende dun sabah ilk idrarla test yaptimm..silik cizgiyi gordum..benimde ilk olucak hamileligim insaallah her sey saglikli ilerler bugun test yapmadm yarin sabah yapayim diorm aksaminda da bhcg icin acile gdeym diorm..acilde bakarlar mi sonuc hemen cikar mi?
Acilde bakıyorlar, 1 saatte çıkıyor sonuç hemen
Cikarsa yaptiraym o zaman☺ ozelde olsa bakiorlar deil mi? Ne diosunuz peki acil de?
Ahaha tamam pazar yaptiraym bende o zaman.. İlla adetimin gecmesinw grek yoj deil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?