2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Günaydın kızlar. Bugün doktora geldim, biraz önce kan verdim ama dün akşamdan beri içimde kötü bi his var... Sanki verdiğim kan testinde sonuç negatif çıkacakmış gibi hissediyorum. Yaptığım 5 tane test yanlışmış gibi. Kızlar dua edin inşallah hayırlı bişeyler çıkar sonuçta...

Kizlar merhaba bende dun sabah ilk idrarla test yaptimm..silik cizgiyi gordum..benimde ilk olucak hamileligim insaallah her sey saglikli ilerler bugun test yapmadm yarin sabah yapayim diorm aksaminda da bhcg icin acile gdeym diorm..acilde bakarlar mi sonuc hemen cikar mi?

Günaydın kızlar ben de dün aldım kan sonucumu , hamileyim, 58,22 çıktı sonucum, haftaya salı tekrar kontrolüm var, dua edelim birbirimize ve isteyen herkese...

Kızlar Merhaba benim sat 8 aralık. Yumurtlama günüm 29 aralık. 6 ocakta adet olmam gerekirken 5 ocakta kahverengi lekelenmem başladı adet oldum sanırken kırmızıya dönmeyince 9 ocakta acaba? diyerek test yaptım hamileyim 1 hafta geç yumurtladığım için doktor 4.5 haftalık olduğunu söyledi.

Kizlar 31aralikta asilamam oldu dun test gunumdu gitmedim evse gebelil testi yaptim silik çizgi cikti .gece esimle bakakaldik.boyle olan varmi.testin fotosunu yukleyemesim telefondan yardim edin ne yapayım ben simdii

Merhaba kızlar kalp atışlarını duydum bebeğimin
Size en büyük tavsiyem sakın sakın aklınıza kötü şeyler getirmeyin hep olumlu düşünün varsın hayal kırıklığına uğrarsanız onu sonra tamir edersiniz ama bu muhteşem günlerinizi endişelenerek hiç etmeyin bence. Burda yazıları okudukça insan bi rahatlıyor bi endişeleniyor hepimiz buraya sıkıntılarımızı içimizdeki konuşamadığımız endişelerimizi yazıyoruz unutmayın yani kötü olucak diye bişey yok. Bi mucizeye adım atıyosunuz. Testim pozitif çıktıktan sonra hergün ağladım. Değerlerim çok yüksek kesem büyük kesem boş eyvah boş gebelik mi. Güzel düşünün ya

Kızlar yukleyebildim nolir bi bakın allahim ne olur nasip et bu cuma günü

Kizlar 31aralikta asilamam oldu dun test gunumdu gitmedim evse gebelil testi yaptim silik çizgi cikti .gece esimle bakakaldik.boyle olan varmi.testin fotosunu yukleyemesim telefondan yardim edin ne yapayım ben simdii
Canım benim de ilk aynı böyle çıkmıştı gün geçtikçe çizgi koyulaşıyo bence bikaç tane daha test al sabahları yap ama ilk idrarınla yap öyle daha sağlıklı ama içim rahat olsun diyosan kan testi yaptır

Bende bilemedim bitest daha yapim yada aksam eve giderken kan vereyim.hic düşünemiyorum walla korkudan cesaret edemiyorum bile.

Bende bilemedim bitest daha yapim yada aksam eve giderken kan vereyim.hic düşünemiyorum walla korkudan cesaret edemiyorum bile.
Şimdi yapıcağın test bundan çok farkı olmaz bence bıgün kafaya kotduysan hemen aile hekimliğine git zaten ertesi gün çıkıyo sonuçlar yani yapıcağın idrar testi içini rahatlatmaz canım

Şimdi yapıcağın test bundan çok farkı olmace bıgün kafaya kotduysan hemen aile hekimliğine git zaten ertesi gün çıkıyo sonuçlar yani yapıcağın idrar testi içini rahatlatmaz canım
Evet cnm haklisin aksam eve giderken ozel tip merkezi var 20tlymis oraya kan veeirim yrn fln cilar sonuc sanırım

Acilde bakıyorlar, 1 saatte çıkıyor sonuç hemen

Cumartesi günü 2. kez ultrasona gireceğim, henüz kese harici bir şey görünmeyecek biliyorum, kalp atışlarını da duymak için çok erken ama yine de çok heyecanlıyım sanki dünyada artık hiçbir şeyin önemi yokmuş, sadece bebeğim ve ben varmışız gibi hissediyorum. Hiç böyle hissedeceğimi düşünmezdim, hiç öyle deli gibi anne olmayı isteyen biri olmadım hiçbir zaman, "kısmetse olur" derdim hep ama şimdi sanki anne olmak için yaratılmışım ve buna her şeyden çok hazırmışım gibi hissediyorum... Siz neler hissediyorsunuz? Şimdiden araştırmalara başladınız mı? Ben bebek karyolalarına, pusetlere vs.'lere bakmaya başladım bile, fiyat araştırması yapıyorum çok mu erken daha sizce? Eşim şimdiden bu kadar kafanı karıştırma diyor, gerçekten de 3-4 gündür sürekli bebek bloglarını, forumları vs. okuyup duruyorum...

Cikarsa yaptiraym o zaman☺ ozelde olsa bakiorlar deil mi? Ne diosunuz peki acil de?

Özelde de bakarlar ama ben devlet hastanesi acile gittim, başta kem küm ettiler ama Pazar günü olduğu için muayeneye yollayamadılar. Gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim sadece o kadar. Normalde doktora sevk ediyorlar muayane için, hafta içi olsaydı almazlardı büyük ihtimalle. Bir deneyin isterseniz, pazara az kaldı :)

Ahaha tamam pazar yaptiraym bende o zaman.. İlla adetimin gecmesinw grek yoj deil mi?

Ahaha tamam pazar yaptiraym bende o zaman.. İlla adetimin gecmesinw grek yoj deil mi?

Benimki 3 gün geçmişti ve oradaki doktor çokbilmişlik yapıp "3 günde belli olmaz, 1 haftası dolunca gelseydin bık bık" falan dedi, ama reglden bir gün önce bile belli olma ihtimali var, sen de 3-5 gün gecikti dersin sorarlarsa, ama yine de en az 3 gün gecikmesini bekleyip gitmek en iyisi, çünkü her geçen gün hcg oranı katlanıyor, kesin sonuç açısından daha iyi olur beklemen. Eğer negatif çıkarsa çünkü ve yine gecikirse, bir daha kan vermek zorunda kalırsın

Cift cizgiyi iki gundur goruyorm 18ise adet gunum... Bilemedim simdi..acaba pazar gtsem bi de katlanmis mi die carsamba mi gtseem ki☺

Pembe renkte hafif lekelenmeler normal merak etmeyin! Bende de oldu ve sordugum butun hamilelerde olmus hatta koyu renkli olan bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…