- 15 Ocak 2016
- 32
- 43
- 18
Bizde 2 yıllık evliyiz :) Sen pazartesi ultrason için randevu aldınmı,eğer gidersen haber ver bana olurmu,ayy çok heyecanlandım.inşallah görürüz bebişlerimizi en kısa zamandaAminnn insallah benimde ilk hamileligim :) 6 aylk evliyim :)
Hayırlı olsun canımKizlar benimde adete 3gun var... İki gundur testim silim cikiyordu acilden betahcg yaptrdm sonunda bir saat once ve 48.2 cikti☺ eve gelincede apartmandan bjri balik yapmis nasil kotu koktuydu burnuma gelir gelmezde kustum... Kanitlamis oldm sanirim kendinkendimede☺☺☺
Almadm pazartesi teyzeme gitcem salı günü veya carsamba gunu gitcem hastneye insllah :) burdan yazarm bakalm :)[/QUOTE][QUOTE="dombulyanak, post: 44665488, member: 73Bizde 2 yıllık evliyiz :) Sen pazartesi ultrason için randevu aldınmı,eğer gidersen haber ver bana olurmu,ayy çok heyecanlandım.inşallah görürüz bebişlerimizi en kısa zamanda
Benim sol tarafmda oluyor ara araYa sizde de batma oluor mu kizlar ara ara.. Bole tam kasigimin k
Ortasina dogru.. Sol sag da az oluor arada oluor bugun biraz yurudum hastaneye gidp gelirken filan.. Kasogimin ortasinda batma oluor.. Hani sezeryan dikis atilir ya kemik vardir o kismdada tam orasina ara ara batmalar oluor normal mi ki bu.?
Canım öncelikle tebrik ederimBende hamileyiiimmadetime 1 gün kala 10 ocakta evde test yaptım ve pozitif çıktı gözlerime inanamadım ertesi gün kan testi yaptırdım sağlık ocağında ve hamileliğim tescillenmiş oldu İlk hamileliğim ve aşırı endişeli bir anne olucam sanırım.kese görünecekmi,sonra kalp atışları duyulacakmı,sağlıklımı,hep kafamda sorular şuanda 4 hafta 4 günlük ve ultrasonda görmek için sabırsızlanıyorum ama alttan muayene olmak istemediğim için daha erken sanırım.Karından bakıldığında ultrasonda görünmesi için kaç haftalık olması gerekir acaba?
bende de hep regl olcakmış gibi kasıklarımda batma oluyodu normal bi belirti oYa sizde de batma oluor mu kizlar ara ara.. Bole tam kasigimin k
Ortasina dogru.. Sol sag da az oluor arada oluor bugun biraz yurudum hastaneye gidp gelirken filan.. Kasogimin ortasinda batma oluor.. Hani sezeryan dikis atilir ya kemik vardir o kismdada tam orasina ara ara batmalar oluor normal mi ki bu.?
B
bende de hep regl olcakmış gibi kasıklarımda batma oluyodu normal bi belirti o
Sen şeker hastası mısın? Buarada bebeğin hayırlı olsunMerhaba, 12 Ocak 2016 günü hamile olduğumu öğrendim. 4 hafta 4 günlükmüş. Kese hala görülmedi. Dün tahlıĺ yaptırdım. 1690 çıktı sonucum. Dış gebelikten şüphelendi doktor. Bu degeri gorunce iyi dedi. Salı günü kontrole gidecegim. Bu arada seker ilaci da iciyorum. Hem seker hem kadin dogumcu hem de diyetisyene gidiyorum.Şeker doktorum seker hapini kes demem kesmede diyemem dedi ama tum konusma kesmememden yanaydi. Kadin dogümcu doktorumda seker doktorun ne derse onu yapalim dedi. Yakinda hapla birlikte insuline baslayacaklar. . Allah sağlikli bebekler nasip etsin hepimize. Zannedersem zor bir donem gecirecegiz. B
Amin diyabet anneler bile oldukça sağlıklı bebekler doğuruyor inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine, şekerin kaç çıkıyordu ?Tombulluğa dayalı seker yukselmesi vardi. 2 aydir tedavi goruyordum. Cok dikkat ettim epey duzeldi. Sonra hamile kalinca hapi biraktim. Hemen yukseldi. Doktorum düşüğüde önlüyor dedi. Yabacı siteleri türk siteleleri bana okudu. Konusunda oldukca uzman bir doktor. Yeniden İçiyorum. Ben diyorum ki bu dunyada yiyecek ekmeği, soluyacak havası varsa bebeğımin gelir dunyaya. Kendimi tevekkülle terbiye ediyorum. Yoksa annelik = endişe imiş...
Ne demek kesinleşir merak etme aynı aşamalardan geçtim kalp atışını duyana kadar emin olamıcaksın malesef hep kaygı devam ediyo inşallah güzel hberler alırsınTeşekkür ederim cevabin icin☺ benim agrilarm hep adet olacgm gun adet omadan en fazla bi saat once baslardi ondan bilemiorm neyin ne oldugunu.. Korkuor insan..bi kesinlesseydi hayirlisi ile.
Ne demek kesinleşir merak etme aynı aşamalardan geçtim kalp atışını duyana kadar emin olamıcaksın malesef hep kaygı devam ediyo inşallah güzel hberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?