2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar benimde adete 3gun var... İki gundur testim silim cikiyordu acilden betahcg yaptrdm sonunda bir saat once ve 48.2 cikti☺ eve gelincede apartmandan bjri balik yapmis nasil kotu koktuydu burnuma gelir gelmezde kustum... Kanitlamis oldm sanirim kendinkendimede☺☺☺

[QUOTE="dombulyanak, post: 44665488, member: 73Bizde 2 yıllık evliyiz :) Sen pazartesi ultrason için randevu aldınmı,eğer gidersen haber ver bana olurmu,ayy çok heyecanlandım.inşallah görürüz bebişlerimizi en kısa zamanda [/QUOTE]
Almadm pazartesi teyzeme gitcem salı günü veya carsamba gunu gitcem hastneye insllah :) burdan yazarm bakalm :)

Hayırlı olsun canım Belirtiler kişiden kişiye değişiyor,seninkiler erken başlamış :)

Ederaf, post: 44665651, member: 680104"]Kizlar benimde adete 3gun var... İki gundur testim silim cikiyordu acilden betahcg yaptrdm sonunda bir saat once ve 48.2 cikti☺ eve gelincede apartmandan bjri balik yapmis nasil kotu koktuydu burnuma gelir gelmezde kustum... Kanitlamis oldm sanirim kendinkendimede☺☺☺[/QUOTE]
Hayirli olsunn :)

Almadm pazartesi teyzeme gitcem salı günü veya carsamba gunu gitcem hastneye insllah :) burdan yazarm bakalm :)[/QUOTE]
Tamam canım bekliyorum güzel haberlerini

Allah razi olsun kizlar...☺

Ya sizde de batma oluor mu kizlar ara ara.. Bole tam kasigimin k
Ortasina dogru.. Sol sag da az oluor arada oluor bugun biraz yurudum hastaneye gidp gelirken filan.. Kasogimin ortasinda batma oluor.. Hani sezeryan dikis atilir ya kemik vardir o kismdada tam orasina ara ara batmalar oluor normal mi ki bu.?

Benim sol tarafmda oluyor ara ara

Canım öncelikle tebrik ederim
Beşinci haftada keseyi gördüm ben karından
Altıncı haftada da kalp atışlarını duydum ilk 5+4 te gitmiştim

B
bende de hep regl olcakmış gibi kasıklarımda batma oluyodu normal bi belirti o

B

bende de hep regl olcakmış gibi kasıklarımda batma oluyodu normal bi belirti o

Teşekkür ederim cevabin icin☺ benim agrilarm hep adet olacgm gun adet omadan en fazla bi saat once baslardi ondan bilemiorm neyin ne oldugunu.. Korkuor insan..bi kesinlesseydi hayirlisi ile.

Merhaba, 12 Ocak 2016 günü hamile olduğumu öğrendim. 4 hafta 4 günlükmüş. Kese hala görülmedi. Dün tahlıĺ yaptırdım. 1690 çıktı sonucum. Dış gebelikten şüphelendi doktor. Bu degeri gorunce iyi dedi. Salı günü kontrole gidecegim. Bu arada seker ilaci da iciyorum. Hem seker hem kadin dogumcu hem de diyetisyene gidiyorum.Şeker doktorum seker hapini kes demem kesmede diyemem dedi ama tum konusma kesmememden yanaydi. Kadin dogümcu doktorumda seker doktorun ne derse onu yapalim dedi. Yakinda hapla birlikte insuline baslayacaklar. . Allah sağlikli bebekler nasip etsin hepimize. Zannedersem zor bir donem gecirecegiz. B

Sen şeker hastası mısın? Buarada bebeğin hayırlı olsun

Tombulluğa dayalı seker yukselmesi vardi. 2 aydir tedavi goruyordum. Cok dikkat ettim epey duzeldi. Sonra hamile kalinca hapi biraktim. Hemen yukseldi. Doktorum düşüğüde önlüyor dedi. Yabacı siteleri türk siteleleri bana okudu. Konusunda oldukca uzman bir doktor. Yeniden İçiyorum. Ben diyorum ki bu dunyada yiyecek ekmeği, soluyacak havası varsa bebeğımin gelir dunyaya. Kendimi tevekkülle terbiye ediyorum. Yoksa annelik = endişe imiş...

Son düzenleme:
Amin diyabet anneler bile oldukça sağlıklı bebekler doğuruyor inşallah sen de sağlıkla kavuşursun bebeğine, şekerin kaç çıkıyordu ?

Tedavi gorurken 124 civari açlık 130 civari tokluk hatta 100 lere kadar inmisti aclik. Hamile olup hapi birakinca 163 aclik 172 tokluk cikti. Hapa yeniden baslayinca bu sabah 125 e dustu.

Kızlar bugün bat günüm ve bende sabah hafif leke geldi şimdi baktım hiç birşey yok ve iki gun önce test yaptım negatif sizce bebek varmı çünkü bugün günüm henüz olmadım olabilir mi sizce ümitlenmelimiyim dua edin bana ne olur

Teşekkür ederim cevabin icin☺ benim agrilarm hep adet olacgm gun adet omadan en fazla bi saat once baslardi ondan bilemiorm neyin ne oldugunu.. Korkuor insan..bi kesinlesseydi hayirlisi ile.
Ne demek kesinleşir merak etme aynı aşamalardan geçtim kalp atışını duyana kadar emin olamıcaksın malesef hep kaygı devam ediyo inşallah güzel hberler alırsın

Ne demek kesinleşir merak etme aynı aşamalardan geçtim kalp atışını duyana kadar emin olamıcaksın malesef hep kaygı devam ediyo inşallah güzel hberler alırsın

İnsaallah...cok kaygiliyim maalesef.. Peki kalp atisi kacinci hafta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…