- 5 Kasım 2015
- 279
- 169
- 18
- 42
benim 3 haftalıkmış daha ama ara ara geliyo bulantı sabahları az az bazen akşamlarıda oluyokızlar bulantı yaşayanız var mı? benim yok acaba olmaması sıkıntı mı? yoksa erken mi daha
canım tebrik ederim sende bizdensin sanırım çünkü kıermızı çizgiler çok belli belkide 3 haftalık falansın bnm gibi bnmde öyle çıkmıştı çünküKızlar merhaba... Sanırım bende hamileyim, dün öğrendim. Bugün bata 2 gün var aslında... Yarın doktora gidip kan testi ile de baktırıcam. İnşallah bu testler beni yanıltmaz...
canımmm hayrlı olsun bebişinn benımkıde 5 haftalık hcg de senınkıyle aynı sayılır belkı aynı gun bıle doğum yaparız :)))) rüyalar kesınlıkle bır hamılelık belırtısı gercektennn bende cok guzel rüyalar gordum ama kımseyı anlatmadım rüyamların gerceklesınceye kadar cok şükür bin şükür :)Arkadaşlar, bir de öyle bir belirti var ki, gece uykularımı şenlendiriyor! 2-3 haftadan beri çok renkli, çok uzun ve çok karışık rüyalar görüyorum. Zaten hayatım boyunca nerdeyse her gün rüya gördüm ama bunlar her zamankinden farklı. Daha idrar testi yapmadan bir şeyler olduğunu anlamıştım bu renkli rüyalar yüzünden. Bu da bir hamilelik belirtisi, aklınızda olsun :)
sen ne kadarlıksın canım bnm 3 haftalıkmış daha ama ara ara oluyo bulantımkızlarrrr hıc bulantım yok normal mı
Hepinizi tebrik ediyorum.ruya konusuna ben de katiliyorum gebe olduğumu ogrenmeden once 2,3gun boyunca çok güzel ruyalar gormuşdum ve hepsinin anlami bebekti.güzel haberdi ve oldu şukur Allahima :)))canımmm hayrlı olsun bebişinn benımkıde 5 haftalık hcg de senınkıyle aynı sayılır belkı aynı gun bıle doğum yaparız :)))) rüyalar kesınlıkle bır hamılelık belırtısı gercektennn bende cok guzel rüyalar gordum ama kımseyı anlatmadım rüyamların gerceklesınceye kadar cok şükür bin şükür :)
Tatlim normal başka belirtilerin vardir ona gore sikinti yapma bende de bulanti yok ama yağli yemekler gorunce midem kalkiyor ama çikarmiyorm çünkü yemiyorumkızlarrrr hıc bulantım yok normal mı
5 haftalık sanırım cnmsen ne kadarlıksın canım bnm 3 haftalıkmış daha ama ara ara oluyo bulantım
olmasında zaten ya ıyı bişey degıl bulantı :) hayırlısı ıle kucagımıza alırız ınsallah senınki bizimkilerden bıraz daha buyuk sanırım kalp atısını falan duydun mu annesı :)))Tatlim normal başka belirtilerin vardir ona gore sikinti yapma bende de bulanti yok ama yağli yemekler gorunce midem kalkiyor ama çikarmiyorm çünkü yemiyorumdua edelim de hiç olmasin bulanti.benin ablamda da hiç olmadi bulanti çok tatli bir kizi var maviş gozlu toppuş bir tatli melek :))). Herkesde belirti farkli oluyormuş
İnşAllah :) eveeet duyduk içim rahatladi duyarken çok ozel ve güzel duygu Allahim sizlere de nasip etsin inşAllah :*olmasında zaten ya ıyı bişey degıl bulantı :) hayırlısı ıle kucagımıza alırız ınsallah senınki bizimkilerden bıraz daha buyuk sanırım kalp atısını falan duydun mu annesı :)))
Dr kesinleştiriyor kalb atislarini duydukdan sonra kaç gunluk olduğunu tam biliyor.5 haftalık sanırım cnm
hmm ben zaten daha kendı doktoruma gözkmedm devlet hastanesıne gıttım oda bana kac haftalık oldugunu falan solemedı 2 gün once 3000 cıktı betahcg bugun 6000 falan olmustur kesesını gordum bugun 7 mm cıktı. kac mm yken ıcınde bebiş gözüküyo cnm ya cok merk edıyorum 2 hafta doktora gıtmeyı dusunmuyrm hergun 1 mm buyuyo sanırım kese 2 hafta sonra 26 mm olur ınsallah görürümDr kesinleştiriyor kalb atislarini duydukdan sonra kaç gunluk olduğunu tam biliyor.
Ben de ilk gittiğimde 5+3haftalik duşunmusdum kendi hesaplamalarimla ilk gittim dr kese gozukmez dedi ama yine de bakti gozukmedi 2hafta sonra gel dedi.2hafta sonra gittim o zaman dr 6+5hafta dedi.kalp atislarini duydum bebişi de gordum kalbini de gordum atişlarini))başini da gordummm))) kan idrar testleri yapildi sonra 2hafta sonra gel dedi.bugun 8.haftam tamamlandi.1hafta sonra gidicem bir daha.artik ozele gidicem devlette kesinleşdirdim)))hmm ben zaten daha kendı doktoruma gözkmedm devlet hastanesıne gıttım oda bana kac haftalık oldugunu falan solemedı 2 gün once 3000 cıktı betahcg bugun 6000 falan olmustur kesesını gordum bugun 7 mm cıktı. kac mm yken ıcınde bebiş gözüküyo cnm ya cok merk edıyorum 2 hafta doktora gıtmeyı dusunmuyrm hergun 1 mm buyuyo sanırım kese 2 hafta sonra 26 mm olur ınsallah görürüm
ayhh ne mutlu sana canım yaa sende benım ızledığim yöntemi izliyosunn :))))))) bnde devlette kesinleştirip özele gidecem artık :) ınsallah bende duyarım mercimegimin pıt pıt kalp atışlarınııı :))Ben de ilk gittiğimde 5+3haftalik duşunmusdum kendi hesaplamalarimla ilk gittim dr kese gozukmez dedi ama yine de bakti gozukmedi 2hafta sonra gel dedi.2hafta sonra gittim o zaman dr 6+5hafta dedi.kalp atislarini duydum bebişi de gordum kalbini de gordum atişlarini))başini da gordummm))) kan idrar testleri yapildi sonra 2hafta sonra gel dedi.bugun 8.haftam tamamlandi.1hafta sonra gidicem bir daha.artik ozele gidicem devlette kesinleşdirdim)))
İnşAllah tatlim gorursun ... Devlet ilgilenmiyor fazla gem eşim de iceri girsin istiyorum ben onun da hakkiayhh ne mutlu sana canım yaa sende benım ızledığim yöntemi izliyosunn :))))))) bnde devlette kesinleştirip özele gidecem artık :) ınsallah bende duyarım mercimegimin pıt pıt kalp atışlarınııı :))
canım tebrik ederim sende bizdensin sanırım çünkü kıermızı çizgiler çok belli belkide 3 haftalık falansın bnm gibi bnmde öyle çıkmıştı çünkü
canımmm hayrlı olsun bebişinn benımkıde 5 haftalık hcg de senınkıyle aynı sayılır belkı aynı gun bıle doğum yaparız :)))) rüyalar kesınlıkle bır hamılelık belırtısı gercektennn bende cok guzel rüyalar gordum ama kımseyı anlatmadım rüyamların gerceklesınceye kadar cok şükür bin şükür :)
Cnm bende işe giderken sabah kaynatıp içtim AC karnına.15 gün sabah akşam devam etmen gerekiyo sonra o ay kendiliğinden adet oldumcevap için çok teşekkür ederim. bende de pko maalesef. ilaç kullanıyorum sürekli (((( şimdi adetimin 3. günü. soğan kürünü başlasam mi diye duşunuyorum. ama çalıştığım için nasıl yapacağımı bilemedim. yani sabah aç karına içmek lazım. benim onu hazırlamam için zamanım yok. yani sabah akşam içilmesi gerekiyor değil mi , sen nasıl yaptın ? yani bir kere içtin sonra adetin düzene mi girdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?