2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben adetim 1 gün gecikince akşam test yaptım çift çizgiyi gördüm hcg değerim 152 yarın iki katına çıkacak mı bakalım çok mutluyum 17 aydır beklioduk 3 ay klomen tedavisi gördüm olmazsa aşılamaya geçecekti doktorum onları yaşamadan oldu çok şükür

Ha
Hayırlı olsun canım çok tebrik ederim Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içini ferahbtut güzel olucak herşey

Bende adetimin 4.gunu gidecem cuma gunu yani bakalm kac cikicak..
Bende adetimin 4.gunu gidecem cuma gunu yani bakalm kac cikicak..
Sen biraz erken gitmişsin doktora genelde tüm doktorşar ilk gittiğinde biraz temkinli davranıyo benimki de öyleydi simir olmuştum ben de sen yine de içine sinen biyere git ama iyi haberler verdikçe doktor seviliyo :)

Sen biraz erken gitmişsin doktora genelde tüm doktorşar ilk gittiğinde biraz temkinli davranıyo benimki de öyleydi simir olmuştum ben de sen yine de içine sinen biyere git ama iyi haberler verdikçe doktor seviliyo :)

Benimki ii haber versi normal devam ediyor.. Artisin normal devam etmis on gun sonra gel ddi..ama tabiki ben temkini eldeb birakmamak icin cuma yne gidicem haftayada usg ye giricem ve bir dr var memleketimde onunla konustm anlattm o da muayene edicek ole iste canim cok sukur...☺ rabbim utandirmasin hayirlica nasip etskn benjmki erken dollenme olsm ki zaten brn yumrutalagm gunu biliordm☺

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi[/QUOT

benim 15 ocak ta adet olama gerekiyordu ama 4 gün geçti bekliyorum her an adet olacakmışım gibi belimde kasıklarım da ağrı var benimde gebelik testi almaya korkuyorum negatif çıkarsa diye Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Amin bebce kesin yapi

Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
Hamilelik belirtisi adet belirtisiyle hemen hemen aynı bende de çok kasık ağrısı olmuştu bugün olcam yarın olcam diye test yapmamıştım. 10 günden fazla olmuş sen yazalı umarım işler yolunda gitmiştir

Kizlar selamlar.topik hayirli olur ins.bende de polikistik over sendromu war;( ilacsiz regl olmam nerdeyse.sogan kuru kullaniom 2 aydir sayesinde reglimi oluyorum.ama bu ay gelmedi nedense..we garip bi sekilde sol kasigim segriyo agriyo sanciyo gbi bisey.neden olur acaba?muhakkak bilgisi olan wardir burada???

Dostlar ben de dün nihayet bebişi gördüm. Bir pirinç tanesi kadar. İnşallah hepimiz sağliklı kucağımıza alıriz.

Merhaba herkese :) son adet tarihim 20 aralık, adet günümden 3 gün önce hcg 13 çıktı 1 gün önce de 65, kalp atışları için ay sonunda gidicem

Kızlar bende hamıleyım 6+2gunluk dün kese ve Bebeği gördüm 8.8mm kalp atışları icin iki hafta sonraya gun verdi vajinal ultrasonda baktı niye bebgimin kalbi duymadiki bı açıklamada yapmadi herşey yolunda dedı ama benim ıcımde kaldi

Canım hayırlı olsun bende 5+5te gidicem keseyi görmek için kalp atışlarını da duyabilirmiyim diye merak ediyordum ama sende bile duyulmamış 9.haftaya kadar normal diyorlar yine de korkuyor insan tabi

Canım hayırlı olsun bende 5+5te gidicem keseyi görmek için kalp atışlarını da duyabilirmiyim diye merak ediyordum ama sende bile duyulmamış 9.haftaya kadar normal diyorlar yine de korkuyor insan tabi
yok Can'ım goremessin ama bebeğimi gördüm yine içim rahatladı ıns kalbinide duyariz

kızlar aranzda hamile olupta hamilelik belirtilerinde ağız kuruluğu ve göğüs hassasiyeti yaşayan var mı
Tam benden bahsediyosun Can'ım 6haftalik hamıleyım goguslerım felaket agriyor ağzım çok kuruyor özellikle geceleri felaket doktora sordum çok normal dedı korkulacak bı durum degıl dedı normal sütyen takmıyorum spor sütyenleri iyi geliyo sende tak biraz azaltiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…