2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Evet canım aynen hormonal birşey tüylenmenin fazlalaşması bir de tırnakların çabucak uzaması ee ben çatlak için ne kullansam ki şimdi
Valla dediğim gibi ben mustela kullanıyorum çatlak öncesi, sen de belki ilerlemesin diye kullanabilirsin, ya da çatlak sonrasını da bir sor eczacıya bilemedim.ama maksat o bölgeyi nemli tutmak, zararsız başka kremler de kullanabilirsin canım..

Tamam canım çok teşekkür ederim.
bebişin ve sen sağlıcakla kalın

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyrz
Sağol canım inşallah, doğumhaneye inip gerekli listesi filan alacağım.doğum çantasına koyayım.eksikleri gidermeye çalışıyorum, şu hasta bezi mevvzularında kafam karıştı.odalara bakmıştım, bi de ordaki kızlarla konuşacağım normal ve sezeryan doğum oranını.anestezi çeşitlerini soracsğım.bugün istihbarat günü

bizleri de bilgilendir canım
senin kız mı erkek miydi bebiş

bizleri de bilgilendir canım
senin kız mı erkek miydi bebiş
Erkek canım, oğluşumuz olacak inşallah!
1900 gr-44 cm olmuş maşallah, çok su iç dedi dr, her şey yolundaymış şükür.
Hastaneden veriyolarmış her şeyi, bi tek kıyafetlerinizi getirin dediler.normal olursa girecek ebeyle konuştuum, içim rahatladı, kadın yaşlıca, güvendim.
Normalde çalışanlar için 32.haftada rapor veriliyomuş, çalışmaya devam etmek için de çalışabilir raporu alınıyomuş.37. Haftaya kadar çalışabilir raporu vericem sana 32 de gel dedi.inşallah dayanabildiğim yere kadar çalışacağım.sorun olmadıkça çalkşman daha iyi dedi.
İyice heyecanlandım, bir tek araba, puset, ana kucağı eksiğimiz var.siz ne yaptınız, aldınız mı, tavsiye var mı?
İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alırız.Allah hepimize sağlık sıhhat versin...

Maasallah cnm gozun aydin insaallah biz de guzel hbrler aliriz

Maşallah paşama,sağlıcakla büyüsün İnşAllah annesi :) çok sevindim canım...
ben günde en az 2,5-3 litre içmeye gayret ediyorum.işyerinde dolaba üç tane şişe koydum.toplamda 1,75 litre içmiş oluyorum.geri kalanını da evde tamamlıyorum :) 3 litre içmeye çalış canım.alıştınmı içebiliyorsun zaten.ben de 2 ağustosta kontrole gideceğim ozaman bakarız rapor durumuna dedi.ama ben ağustos sonu ayrılacağım işten temelli,nasipse..ağırlaştım artık zor geliyo çalışması,sıcaklarda cabası..
ben bir ay kala hazırlıcam çantamızı..hastane çıkış (zıbın takımı),bebek bezi,ıslak mendil,kundak vs.bebek için.kendim için lohusa takımı,ped,yazma,çorap,iç çamaşırı gibi şeyler koymayı düşünüyorum.Birde nasip olursa ilk doğduğunda Zemzem suyu içirmek istiyorum oğluma ve hurma yalatacağım..Peygamber Efendimiz doğan çocuklara öyle yaparmış..
eşya olarak bir heves ve heyecanla Ramazan girmeden önce iş çıkışı hergün eşimle çarşıya indik.hergün birşey aldık :) ilk aldığımız bebek arabasıydı hatta :) A101 de indirimdeydi hatırlarmısın bilmem ondan ladık.babası mama sandalyesini bile almış :) sonra bebek çantası,puşet,küvet,ıslak mendil,bebek bezi(yeni doğan),emzik,biberon,hastane çıkış setleri,zıbın takımları,tulum,kıyafet,oyuncak,patik,yelek :) ablamın bebeğinin zıbın takımları vardı onları verdi.kıyafetimiz baya çoğaldı :)
Ana kucağı ve yatak odasına yanıma koymak için beşik aldık..herşeyimiz tamam gibi..sadece mobilyamız kaldı..çok güzel bir heyecanmış Rabbim dileyen herkese nasip etsin bu güzellikleri..
Oğluşun ve sen sağlıcakla kalın canım..

Maasallah cnm gozun aydin insaallah biz de guzel hbrler aliriz
İnşAllah canım :) senin kontrol ne zaman ?
bir de sağlık ocağında takip ediliyormusunuz kızlar ? ebe bana bir ay sonra gel demişti..cuma günü gideceğim İnşAllah.oğluşumu daha erken görebilcem bu sayede :)

Oo maşallah canım sen baya düzmüşsün çeyizi sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah hepsini.
Biz de bayramda aldık bi şeyler, ben iyice ağırlaşınca çıkamam rahat diye.
a101 indiriminden hiç haberimiz olmadı valla, bi bakardık neyse hayırlısı olsun.
Pusetle ana kucağını nerden aldın canım? Benim de almam gerekiyo, araştırıyorum.
Emzikle biberon almadım ben, çok sıcak bakmıyorum, çok ihtiyacını duyarsak aldırırım eşime diye düşünüyorum.
Süt sağma makinesini ablam verecek, kullanılır mı bilmiyorum hemen.
Şu mermerşahi ağız bezlerinden al yoksa canım, çok lazım oluyomuş ınlar.benim annem hazırlamış boy boy.
Yastık aldın mı bi de? İlk aylar çok kullanılmıyo diyolar ama bilemedim.pamuk yorganını aldık.yatağını da yaptıracağız inşallah.sen ne yaptın?
Beşiğini aldık kurmadık daha, kenarlarına korumalık alınacak.uyku seti almadım ben.sen aldın mı? Nevresim alıp yorgan yastığa geçiririm diyorum, değişik değişik..
Zemzem suyu bizim de hazır, kayınvalidem bekleriyo bakalım inşallah biz de içireceğiz.
Canım benim, Allah ım sağlık, kolaylık versin inşallah, meleklerimizi korusun...

Komple mi bırakıcaksın işi, doğum iznine çıkmayacak mısın?
Ozaman doğum iznine çık, 4 aylık paranı alırsın devletten, izin bitince çıkarsın canım.

Amin canım benim İnşAllah :) sağoalsın..hep beraber sağlıcakla büyütelim İnşAllah evlatlarımızı :)
canım puset ve ana kucağını ikamet ettiğim yerdeki bi bebek mağazasından aldık.uyguna denk geldi iyi oldu.yatak odası için yanımıza koyacağımız beşiğin nevresimi hazır zaten..korumalıkları filan var.nette görmüşsündür belki..henüz kurmadık daha..yastık aldım bitane.ablam da verecek annem de ahzırlıyacakmış.ablam çok lazım oluyo sallarken filan dedi..nevresim takımını da a101 den aldım canım :) çok uygundu..anneler için özel diye kampanya yapmışlar..kaçırmadım :) nevresim takımı,yorgan yastık, alt açma seti, pike bebek havlusu aldım..uyku seti mobilya takımlarında oluyo genelde..o şekilde olursa şimdi almam onu kullanırım.zaten orda şimdi yatmıcak ya..aldığım nevresim takımı uyarsa da onu kullanırım..İnşAllah sağlıcakla doğsun oğluşlarımız eksik çıkar mutlaka..zamanla alırız artık :) aklımda alıncak olan şampuan ve bebek tırnak makası var :) aklımıza geldikçe tamamlıyoruz :)

Komple mi bırakıcaksın işi, doğum iznine çıkmayacak mısın?
Ozaman doğum iznine çık, 4 aylık paranı alırsın devletten, izin bitince çıkarsın canım.
Evet canım komple ayrılacağım nasipse..oğlumu kendim büyüteceğim İnşAllah..13 yıldır çalışıyorum çok yoruldum artık ara vereceğim oğlum büyüyene kadar.aslında 2 sene sonra 15 yılı doldurup kıdemimi hak ediyorum ama ufacık bebeği kime emanet edeyim çalışmaktan da yoruldum.bakalım yiyecek ekmeğimiz ne kadarsa o kadar çalışırız :) şimdilik planım bu hayırlısını nasip etsin Mevlam..
Raporumu alacağım canım o konuda sıkıntı yok :) sağolasın hatırlatman için :)

Q Qwest
Canım ben bugün doktora gittim. Bir haftada 34 den 38 e cikmis yükseklik cok şükür. Doktor gayet iyi buldu. Dinlenmek ise yarıyor. Sende ayaklarini uzat ve bol bol dinlen

Kizlar doktor beni bundan sonra her hafta cagirdi. Bir aksilik mi var dedim. Hersey yolunda dedi. Bu aydan itibaren ben herkesi boyle kontrol ediyorum dedi. Sizin de oyle mi?

Q Qwest
Canım ben bugün doktora gittim. Bir haftada 34 den 38 e cikmis yükseklik cok şükür. Doktor gayet iyi buldu. Dinlenmek ise yarıyor. Sende ayaklarini uzat ve bol bol dinlen
Teekkur ederim canim.iste ben oturma isini beceremiyrm galiba ayaklarimda cok sisiyr oturup ayaklarima cok az yukseklikte.bir sey.koyuyrm acaba kanepeye mi sirt ustu yatsam sen.nasil.yapiyrsn

Teekkur ederim canim.iste ben oturma isini beceremiyrm galiba ayaklarimda cok sisiyr oturup ayaklarima cok az yukseklikte.bir sey.koyuyrm acaba kanepeye mi sirt ustu yatsam sen.nasil.yapiyrsn[
Teekkur ederim canim.iste ben oturma isini beceremiyrm galiba ayaklarimda cok sisiyr oturup ayaklarima cok az yukseklikte.bir sey.koyuyrm acaba kanepeye mi sirt ustu yatsam sen.nasil.yapiyrsn
Ben kanepeye uzaniyorum. ayaklarimi uzatip yattim. Sirt ustu sart degil saga solada yatiyorum

Biz seninle konuşmuştuk iş konusunu di mi? Hatırladım canım.son aya kadar çalışsan, 3 ay doğum sonrası iznin, 6 ay da ücretsiz iznin olur.9. Aylık olur inşallah bebişin.15 ay da annen filan baksa, 2 yaşına gelince oğluş ayrılırsın işten.o kadar emeğine yazık üzüldüm.tazminatınla oğluşuna bi şeyler yapardın.gerçi sen daha detayını düşünmüşsündür.göründüğü gibş değildir hiç bi şey, yaşamayan bilemez, benn öyle düşünüverdim işte.hayırlısı olsun canım.Allah ım yardımcın olsun inşallah gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…