2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Cok gecmis olsun cnm be ne.olcumu bir de yatarken nasil yatiyrsn ben yatamiyrm acaba sirt ustumu yatmayi denesem. Ben de netten arastirdim bebek asagidaysa dinlenmek gerekiyrmus

Merhaba annişler..karnımın sol tarafında 2-3 yerinde çatlak oluşmuş.bugün sabah baktım çatlaklar kızarmış.diğer tarafta yok.Çatlak için öneriniz var mı ?

Kizlar lutfen cvp bebegin hareketlerini gobek deligin neresinde hissediyrsunuz ne kadar yukarida oluyr

Cok gecmis olsun cnm be ne.olcumu bir de yatarken nasil yatiyrsn ben yatamiyrm acaba sirt ustumu yatmayi denesem. Ben de netten arastirdim bebek asagidaysa dinlenmek gerekiyrmus
Rahim uzunlugu gibi bir sey olctu canım. Alttan muayene etti. Bende mumkun oldugu kadar dinleniyorum. Islerimi evden yapiyorum. Bana ayakta durma otursan yeter demisti. Carsamba gunu gidicem. Basimin altına birkac tane yastik koyup oyle uzaniyorum koltuga. Tek yastikla yatamiyorum zaten. Sana da cok gecmis olsun doktora git icin daha rahat eder. Tedbiri elden birakmamakta yarar var. Benimkisi su an bir risk yokamaben onlem aliyorum dedi. Bu donemde cok fazla yurumen iyi degil dedi

Tesekkur ederim cnm senin nasil bir sikayetin vardi da alttan muayene etti. Peki bebek asagida mi duruyrmus

Merhaba annişler..karnımın sol tarafında 2-3 yerinde çatlak oluşmuş.bugün sabah baktım çatlaklar kızarmış.diğer tarafta yok.Çatlak için öneriniz var mı ?
Ben balmumunu benmari usulu
Tesekkur ederim cnm senin nasil bir sikayetin vardi da alttan muayene etti. Peki bebek asagida mi duruyrmus
Benim hic sikayetim yok ama doktorum.ayda bir alttan muayene ediyor. Erken dogumlari onlemesiyle ün yapmış. O fark etti. Suan icin bir sıkıntı yok ama ben onlem aliyorum dedi. Bakalim zaten az kaldi dogum iznime. En kotu ihtimalle kalan iki ayi yatarak geciririm diye düşünüyorum

Gecmis olsun canim tam olarak ne yapmani soyledi ben de uygulayayim cnm ilac filan verdi mi

Gecmis olsun canim tam olarak ne yapmani soyledi ben de uygulayayim cnm ilac filan verdi mi
Iki aydir progestan kullaniyorum. Gunde 3 tane vajinal olarak. Ona devam et dedi. Birde firsat buldukca uzanip dinlen dedi. Carsamba gunu gitigimde baska birsey söylerse haber verurim canım. Ama insanlarin sana dediklerini cok takma. Bana baxilari karnin cok iri bebek obez mi ilacak diyordu, bazilari da karnin cok küçük 2 kilo dogarsa sukret diyordu. Doktorum da herşeyi normal diyor. Onemli olan doktorun ne dedigi

Kizlar lutfen cvp bebegin hareketlerini gobek deligin neresinde hissediyrsunuz ne kadar yukarida oluyr
Değişiyor bende aşağıda da oluyo, sağda solda da.yukarda olduğunda göbek deliğinin 3-4 parmak üzerinde olabiliyo.ama bende bile değişirken herkeste değişir...

Ben balmumunu benmari usulu eritiyorum. Icine bir bardak kadar zeytinyagi, bir kac damla hindistan cevizi yagi, kayisi yagi, badem yagi gibi cildi rahatlatan ve nemlendiren yaglardan damlatip iki kapsul e vitamini döküp karistiyorum. Daha sonra agzi kapaklı küçük cam kavanozlarda muhafaza ediyorum. Sabah aksam suruyorum. Yillardir kullanirim. Simdide karnima ve bacaklarima sürüyorum. Muthis nemlendiriyor, simdilik hic catlak yok. Insallah boyle gider sonuna kadar

Canım geçmiş olsun çok, dinlen dikkat et..hayırlı zamanda gelsin inşallah.bizim dr hiç ölçmedi öyle

Çatlak sonrası toparlayıcı kremler var, tazeyken daha yararlı oluyomuş diye duydum, araştırmak lazım.ben şimdiye kadar mustela kulandım sabah akşam, şükür yok bir durum.mustelanın çatlak öncesi ve sonrası kremleri var.ben öncesini kullanıyorum, sonrasını bir sor istersen...
Sen herhangi bi şey kullanmış mıydın şimdiye kadar?

Yok canım herhangi birşey kullanmadım şimdiye kadar.
Badem yağı duymuştum ama tam emin olamadım çatlak içinmiydi

Yok canım herhangi birşey kullanmadım şimdiye kadar.
Badem yağı duymuştum ama tam emin olamadım çatlak içinmiydi
Çatlak için kullanıyolar ama tüylenme yapabiliyomuş.
Hiç kaşıntın filan olmadı mı göbüşünde, ben inanılmaz kaşınıyodum kremden önce, çok geriliyodu karnım..iyi durabilmişsin bi şey sürmeden..ben çatlağını filan geçmiştim artık, o kaşıntı ve gerilmeyi halletti ya krem o yeter...
Belki ben de çatlarım, krem vb kullanıp çatlayan da var, büyük ölçüde genetik

kızlar yeni yılda İnşallah güzel şeyler yaşarız. bir kimyasal bir düşük yaşadım. şimdi testte gene hamile olduğumu görüyorum. İnşallah iyi olur

kimsayal gebelik sonrası sanki hamilelikler daha sağlıklı oluyor diyorlar..inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun..

Canım kaşıntım yada gerilmem olmadı çok şükür.sadece 28.haftadan itibaren çatlak oluşmaya başladı.
hiçbirşey kullanmadım ama tüylenmem arttı karın bölgemde.

Tamam canim senden hbr bekliyrm tekrar tekrar.gecmis olsun

R
Canım kaşıntım yada gerilmem olmadı çok şükür.sadece 28.haftadan itibaren çatlak oluşmaya başladı.
hiçbirşey kullanmadım ama tüylenmem arttı karın bölgemde.
Eveeet ben de kullanmadım badem yağı, bende de arttı tüylenme.demek ona bağlı değil, Hormonlardan. Zaten saçlarım, diğer tüyler filan çok çabuk uzuyor

R

Eveeet ben de kullanmadım badem yağı, bende de arttı tüylenme.demek ona bağlı değil, Hormonlardan. Zaten saçlarım, diğer tüyler filan çok çabuk uzuyor
Evet canım aynen hormonal birşey tüylenmenin fazlalaşması bir de tırnakların çabucak uzaması ee ben çatlak için ne kullansam ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…