Aynen bende 30 u sabırsızlıkla bekliyorum. 30 gelince gerisi cabucak gececekmis gibi geliyor :)Ayyyy maaasallah ben de 30 u sabirsizlikla.bekliyrm sanki 30 dan sonra geri sayim.baslayacak gibi hazirliklarin ne durumda cnm galiba sitede en buyuk senin bebisin
Yok canim ya tam tersi günler gecmio her gun ayri bi yerin agrio sirtim tutuldu artik karnmdan oturamiom is yapamiom bel agrisi cabasi gunler gecmio bende dogsada rahat rahat yatakda donsem diomAynen bende 30 u sabırsızlıkla bekliyorum. 30 gelince gerisi cabucak gececekmis gibi geliyor :)
Allah yardımcımız olsun canım. Ben dogum iznine mumkun oldugu jadar gec cikayim diyorum ama ne kadar dayanirim bilmiyorum.Yok canim ya tam tersi günler gecmio her gun ayri bi yerin agrio sirtim tutuldu artik karnmdan oturamiom is yapamiom bel agrisi cabasi gunler gecmio bende dogsada rahat rahat yatakda donsem diom
Canim haftalarmiz yaklasiyo bu duygu harbi normal.Ben tepkimi geciktirerek bas etmeye calisiyorum bu durumla.Cok kez de pismanlik yasamami engelledi.Biraz kendi kendime kalinca sakinlesince mantık süzgecinden de gecirmis oluyorum.Cunku artik gercekten mi oyle dusunuyorum yoksa hamilelik duygusalligi mi ilk anda tartamiyorum.Nacizane tavsiyem tepkini erteleyip bir sure sonra mantik suzgecinden gecirerek gostermen.Belki bir iki durumda isine yarayabilir senin de.Kızlar bugün 30. Haftayı doldurduk ben hamileliğin başlarına geri döndüm. Sinirlı alıngan oldum çıktım ne yapmam lazım moral verin bana
Canım bioc çok güzel tavsiye vermiş.bence de bi durup nefes alabilmek önemli.ama insan çatlayacak gibi oluyo biliyorum, ben de çok zaman direk tepki gösteriyorum malesef.gerçi son zamanlarda benim yaşadıklarım ciddi sıkıntılı, olumsuzKızlar bugün 30. Haftayı doldurduk ben hamileliğin başlarına geri döndüm. Sinirlı alıngan oldum çıktım ne yapmam lazım moral verin bana
Hormonlardan oluyo canım, çoğumuz senin gibiyizdir yalnız değilsin.lohusalıktan da korkuyorum ben, ozaman da yaşayacağız böyle durumları muhtemelen.etrafımızdakilerin anlayışına, Allah ın merhametine sığınacağız.Dua ediyorum ben çok daralınca, Allah ım sen ferahlat içimi diyorum, bi şeylerle uğraşmaya çalışıyorum, kafa dağıtmaya çalışıyorum.bir de en önemlisi mümkün mertebe yalnız kalmamaya çalış.kendini dinleme çok.dikkatini başka bi şeye vermeye çalış.çok iyi anlıyorum seni.Kızlar farkındayım kendimi kontrol etmeye calisiyorum elimden bir şey gelmiyor değişik bir psikolojideyim bilmiyorum
Ne diyecegimi bilemiyorum canım allah razi olsun en azından yalnız olmadığımı gördüm beni anlayan birilerinin olduğunu görmek rahatlattı beni. Rabbim kolaylıklar versin cümlemize. Dün gece stresten kaşıntı tuttu uyyamadim namazdan sonra yine saatlerce uyyamadim hem allaha dua ediyorum hem kivraniyorum eşim de yazık ne yapacagini şaşırdı. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayi nasib etsin zor bir dönem.Hormonlardan oluyo canım, çoğumuz senin gibiyizdir yalnız değilsin.lohusalıktan da korkuyorum ben, ozaman da yaşayacağız böyle durumları muhtemelen.etrafımızdakilerin anlayışına, Allah ın merhametine sığınacağız.Dua ediyorum ben çok daralınca, Allah ım sen ferahlat içimi diyorum, bi şeylerle uğraşmaya çalışıyorum, kafa dağıtmaya çalışıyorum.bir de en önemlisi mümkün mertebe yalnız kalmamaya çalış.kendini dinleme çok.dikkatini başka bi şeye vermeye çalış.çok iyi anlıyorum seni.
Ben eşime anlatıyorum hep, şöyleyim böyleyim diye.garibim bi şey yapamasa bile yanımda olduğunu hissettiriyo, dünyalar benim oluyo.konuş, anlat.eşine, annene, kardeşine, güvendiğin kim varsa...çok sızlanıyo gibi hissedebilirsin kendini ama inan bi nebze de olsa rahatlıyosun..onlar da seni anlar sonuçta..
Allah a emanet ol canım...
Amin canım, inan şu an işteyim, başım deli ağrıyo, sıcaktan inanılmaz bunaldım, terliyorum sürekli, ayaklarım şiş, nefesim daralıyo, çok afedersin bağırsaklarım çalışmıyo, kasıklarım ağrıyo,çıkışı bekliyorum...Ne diyecegimi bilemiyorum canım allah razi olsun en azından yalnız olmadığımı gördüm beni anlayan birilerinin olduğunu görmek rahatlattı beni. Rabbim kolaylıklar versin cümlemize. Dün gece stresten kaşıntı tuttu uyyamadim namazdan sonra yine saatlerce uyyamadim hem allaha dua ediyorum hem kivraniyorum eşim de yazık ne yapacagini şaşırdı. Rabbim sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayi nasib etsin zor bir dönem.
Qwest benim de bugün sol kasığımın üstü sızladı çok. Biraz endiselendim ben de senin gibi.Simdi nasilsin?Kizlar sag gogsumun altinda ve sag karnimin ust kisminda agrilar oluyr normal mi acaba boyle.agri ceken var mi
Evet canim en buyuk biziz sanirim hazirliklar son gaz devam ama oructa ara verdim canim kiyafetlerinin hemen hemen herseyini aldm küçük olarak buyuk almadm gelisatina gore alirim diye sadece bornoz seti kuvet sampuan biberon emzik alicam haftaya kontrolum var hafta sonuda bebek odasi ve yatak odasina kucuk elektirikli besik alcam inşallah cokk sabirsizlikla o gunu bekliom
Benze aynı şekilde dusunuyorum. Ozellikle emzige alistiktan.sonra bırakmaları cok zor oluyor. Ilk zamanlar cok fazla emme refleksleri oldugu icin genelde anneleri kurtarmak icin emzik veriyorlar bebege. Ben hic emzik bile almadim, mama kasigi aldim. Dogdugu zaman sutum hemen gelmezse kasik.ile besleyecegizBiberona ve emziğe alıştırmayın bence, ben onları evime bile sokmayacağım, anne sütünü sağıp vermeyi düşünüyorsanız kaşıkla verin, doktorlar da onu tavsiye ediyor. Emziğe alışan bebek memeyi reddedebilir, bu riski almak istemiyorum ben şahsen. Yine de siz bilirsiniz.
Canım bir an önce dr una gitmelisin bence.bende yok çok şükür, daha yukarılarda bile, mideme bası yapıyo, kaburgalarım filan çok ağrıyo.ama dr una bi git, hayırlısı olsun..Kizlar benim karnim cokkk asagiya indi goren herkes dogum yakin mi diyor. Bazen bebegin vuruslarini asagida hissediyrm. Simdi de erken dogum korkusu sardi sizde de oyle olan var mi
Canim bencede git kontrol ettir kendini en azindan icin rahat eder canimKizlar benim karnim cokkk asagiya indi goren herkes dogum yakin mi diyor. Bazen bebegin vuruslarini asagida hissediyrm. Simdi de erken dogum korkusu sardi sizde de oyle olan var mi
Kizlar benim karnim cokkk asagiya indi goren herkes dogum yakin mi diyor. Bazen bebegin vuruslarini asagida hissediyrm. Simdi de erken dogum korkusu sardi sizde de oyle olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?