2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Aynen, zamanla daha çok çıkar eksiği.
English homeun %50 indirimini kaçırdık biz de, nevresimler yastıklar hep bitmiş.kalanları beğenmedik, hayırlısı artık, sen iyi yakalamışsın.benim çok haberim olamıyo malesef.
Sen yanına bi ufak beşik, bi de büyük mobilya beşik mi aldın? Biz bi mobilya aldık, ön pAneli takmayıp yatağa birleştirmeyi düşünüyoruz.
Yastık, bi de sıvı geçirmez alez alıcam.
Şampuanı sebamed aldım ben,fırça tarak alıcam.bi de kullan at alt açma bezlerinden aldım, rahat oluyomuş çok.
şimdiden aldıklarımızı masaya diziyorum.bakıp bakıp mutlu oluyoruz.arada telaşlanıyorum erken gelirse kıyafetlerini yıkamadım diye
Siz ne koyacaksınız oğluşunuzun adını?

Kizlar doktor beni bundan sonra her hafta cagirdi. Bir aksilik mi var dedim. Hersey yolunda dedi. Bu aydan itibaren ben herkesi boyle kontrol ediyorum dedi. Sizin de oyle mi?
Ben dün gittim kontrole, 2 hafta sonra tekrar gel dedi canım.sonra sıklaşacak sanırım. ..

Benim simdiden haftada 1 e düşürdü
10 hafta daha gideceksin ozaman takribi, vardır bi bildiği dr unun, hayırlısı olsun...
Erken doğum konusunda çok temkinli diyodun ya, kontrolü elden bırakmıyo demek ki..Allah sağlık versin canım, dr larımıza güvenmekten başka çare yok hele ki şu haftalarımızda.ben bi ara şüphe ettim, psikolojim bozuldu.başka dr a artık hiç güvenemem 7 aydır güvenemediysem 2 ayda hiç olmaz

Canım ücretsiz izine ayrılma durumum yok malesef.özel sektör olduğu için mecbur yerime birini alacak ve ben gelince o elemanı çıkarmak zorunda kalacak.daha önce başka arkadaş da yaşadık aynı durumu.hiç iyi olmadı.gelen tam adapte olmuşken işten çıkarıldı..annem de rahatsız ablalarım anneme bakıyor..dedim ya çalışmak da istemiyorum artık yoruldum.haa tazminat hakediyorum ama verip vermeyeceği de meçhul..karışık bi durum yani benimkisi..para da önemli ama bazen bazı şeyler paranın önüne geçiyor..evladımı da kendim büyüteyim diyorum.İnşAllah sıkıntı yaşamayız..Rabbim verir bereketini..Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin canım..

Allahım sağlıcakla kullanmayı nasip etsin canım..alışverişi bile heyecanlı değil mi :) kıyafetler ufacık insanın baktıkça bakası geliyo :)
canım yatak odasına yanımıza ufak beşik aldık.ama mobilyasını almadık daha..çocuk odasını önümüzdeki günlerde hazırlıcaz nasipse..mobilya takımı,halı bir de perde almayı düşünüyoruz..
şampuan ben de sebamed düşünüyorum..araştırdım biraz, kimyasal madde yokmuş onda..
Nasip olursa oğlumun adı Selim olacak teyzesi :) siz ne koyacaksınız adını ?

Slm anneler benim erken doğm olacak serkajlıyım şimdide olabilir 3 hafta sonrada olabilir bebeğimin kilo alması için ne yapmalıyım haftasına göre iyi 1 hafta ilerde ama yinede ne kadar çok kilo alırsa o kadar iyi tşk

Canim ben arastirmistim muz kuruyemis sut bunlar kilo aldiriyrmus neden sezeryan.oluyr ki

Bence de en iyisini düşünmüşsün, hiç çekme kimsenin kaprisini, stresini.Allah çok büyük! Halledersiniz evelallah.özelde çalışınca öyle oluyo anlıyorum.şimdi ben izne çıkıcam diye 2 kız daha aldılar benim yerime baksın diye, sen de gelince yardımcın olurlar dediler ama inan ben de geriliyorum.ücretsiz izin filan hiç açamadım daha konusunu bile.şu 4 aylık yasal izin bitimine duruma göre söylerim diyorum.ama o kızların ve benim akıbetimiz ne olur bilemiyorum.hayırlısı artık. Çok sıkıntı olursa eşim de diyo çıkarsın hallederiz diye.ben de dua ediyorum bakalım hayırlısı için!..
RABBİM BÜYÜK, YAZMIŞTIR HEPİMİZE EN HAYIRLISINI..

Maşallah çok anlamlı, naif bir isim.adıyla yaşasın inşallah, biz de Ertuğrul koyacağız adını teyzesi
Aynen ya, alışverişi bile çok keyifli.
Mobilyaları da erkenden alıp kurmak iyi oluyomuş aslında, o ilk yeni kokusu ( boya vs) ancak çıkıyomuş 2 3 aya.bizimki de kurulacak daha..
Ablam 3 çocuğuna da sebamed kullandı çok memnun.ilk zamanlar sabuna bile gerek yok köpük yetiyo diyo.ben bi tek köpük aldım.zaten direk tenine sert olur sabun, o bezleri ya da süngerini köpükleyip yıkasak minnoşları yeter.ay zaten mis gibidir onlar, be kiri olacak..off çok sabırsızlanıyorum, rüyamda gördğm bufgün, kucağımda yıkıyordum onuo kadar güzel bi histi ki..

Geçmiş olsun canım hayırdır, ne sıkıntın oldu?Qwest in dedikleri kilo aldırıyo bebeğe..

Aminn canım aminn.Rabbim hakkımızda nasıl hayırlıysa onu nasip etsin..benim şuan düşündüğüm tek şey evladımın düzgün bir şekilde yetişmesi..en güzel anne bakar yavrusuna diye düşünüyorum.anne sevgisi anne şevkati hatta anne kokusunu alsın evladım..gerisi hallolur Allah'ın izniyle..Rabbim yar ve yardımcımız olsun canım..

Sağolasın teyzesi :)
Ayy sizinki de çok güzel canım..Eşim ve ben Diriliş Ertuğrul hastasıyız :)
Mobilya konusunda haklısın canım da ben orda yatırmıcam ya zaten o yüzden acele etmedim hem kirlenmesin diye düşündüm..ama daha fazla ağırlaşmadan mobilyayı da halledelim diyoruz.
hakketen yaa ne kiri olcak pamuk gibi ya bebeler :)
Rüyan hayrolsun canımm..böyle konuşcağımız malim olmuş demekki..Rabbim o günleri de göstersin hayırlısıyla,sağlıcakla...

Geçmiş olsun canım hayırdır, ne sıkıntın oldu?Qwest in dedikleri kilo aldırıyo bebeğe..
Tşk . Rahim durduk yere açılmıştı 24. Haftada o gün gitmeseydik dra doğum olacaktı hiç sıkıntı yokken gittik rutin kontrl işte acil yatış bi iki günde dikiş atıldı allah kimseye yaşatmasın o korkuları işte 24. Haftadan beri yatıyorm wc ye ve duşa kalkıyorm o kadar

Canım çok geçmiş olsun, neyse ki bu haftalara gelebildin bak, Allah beterinden korusun, dikkat et..

Çok haklısın canım, amin..

Canım çok geçmiş olsun, neyse ki bu haftalara gelebildin bak, Allah beterinden korusun, dikkat et..
Çok tşk aynen inan bu haftalara baktığımda öyle yzak geliyyorduki bu haftalara gelmek hayaldı kurban olduğum rabbim bu günlere gelmeyi nasip etti inş 34. Haftaya girmeyi nasip eder o zamandan önce doğmaz bebeğim

Geçmiş olsun canım...sağlıcakla hayırlısıyla vakti geldiğinde kucağına kavuştursun Rabbim bebişini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…