Ben kendim yapmaya basladim. Balonları tutan bir bebek dikecegim. Balonlar bitti ama isin en zor kismi kaldi. :)Kizlar kapi susu cikolata magnet hazirliklarina basladiniz mi nereden siparis vereceksiniz
Canim.nasil oldun merak ettim insaallah iyisindirEvet Allah.n dediği olur bakalm. Dua edin
Dün biraz şok yasadk . Zonguldakta yatyrm buraliyim. Sizi sevk etcez istanbulaa burada kuvez kalmadı çocuk doğarsa eğer dedi. Sonra hazrlandk bidaha geldiler. yer açıldı. Dediler.Canim.nasil oldun merak ettim insaallah iyisindir
Canım allah yardımcın olsun. Insallah bebek biraz daha kalmaya karar verirKanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar
Allah yardimcin.olsun canim bol bol muz ye tatlim iyi beslenirsen haftada 200 300 gram alabilitKanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar
Allah yardımcınız olsun zamanında doğumu basip etsinDün biraz şok yasadk . Zonguldakta yatyrm buraliyim. Sizi sevk etcez istanbulaa burada kuvez kalmadı çocuk doğarsa eğer dedi. Sonra hazrlandk bidaha geldiler. yer açıldı. Dediler.
Çok çok geçmiş olsun, inşallah zamanında gelir bebişin.Allah yardımcın olsun..Kanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar
Senimle aynıyız gün olarak allah yardımcımız oldun canı dtres yapma benimde sıkıntılı 23 24. Haftadan beri serkaj oldum o zamandan beri yatıyorm hiç kalkmıyorm her an doğabilir benimde . stres yapma dr um söyler bana stres erken doğuma nedendir kötü de düşünme dua et Allah hayırlı olanı yapar karnında bir saatin bile onemi var onun için darlandığında allaha dua et geçer rabbim vaktinde doğumu nasip etsin bizeKanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar
Amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin AllahSenimle aynıyız gün olarak allah yardımcımız oldun canı dtres yapma benimde sıkıntılı 23 24. Haftadan beri serkaj oldum o zamandan beri yatıyorm hiç kalkmıyorm her an doğabilir benimde . stres yapma dr um söyler bana stres erken doğuma nedendir kötü de düşünme dua et Allah hayırlı olanı yapar karnında bir saatin bile onemi var onun için darlandığında allaha dua et geçer rabbim vaktinde doğumu nasip etsin bize
Allah bağışlasın canım allah tez zamanda kucağına almıp eve götürmeyi nasip etsin . Kaç kilo doğdu miniğin küvezde mi yoğun bakımda mıSlm bayanlarrrr ben doğum yaptimmm
Aa canım geçmiş olsun, hadi bak, inşallah bi sıkıntınız yoktur...Slm bayanlarrrr ben doğum yaptimmm
Bazısının çok yara oluyomuş, ilk gelen sütle silmek iyi geliyomuş.ama ben kullanmıyorum, bi ara büyürken çok fenaydı, ozaman lansinohla rahatlamıştım.ama evet 2 ay öncesinden sürün diyolar...Gunaydin kizlar gogsunuz icin gogus kremi kullaniyor musunuz. Kullanmamiz gerekiyor mu sanirim dogumdan sonra cok yara oluyormu
ben hiç biley sürmedim yara da olmamış ağrıda yok bundan sonrasını bilmiyorm ama göğsünüze fazla dokunmayın krem filan sürerkende fazla ovalamayın rahmin kasılmasına neden oluyor diyor doktorlarBazısının çok yara oluyomuş, ilk gelen sütle silmek iyi geliyomuş.ama ben kullanmıyorum, bi ara büyürken çok fenaydı, ozaman lansinohla rahatlamıştım.ama evet 2 ay öncesinden sürün diyolar...
Canim benim hayirli olsun allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin cok heyecanlandimAllah.a şükür iyiyiz bebeğim kuvezde . 32 haftalk doğdu. 1850 gr 43 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?