2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim.nasil oldun merak ettim insaallah iyisindir
Dün biraz şok yasadk . Zonguldakta yatyrm buraliyim. Sizi sevk etcez istanbulaa burada kuvez kalmadı çocuk doğarsa eğer dedi. Sonra hazrlandk bidaha geldiler. yer açıldı. Dediler.

Kanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar

Kanın az dediler 2 tüp kan taktılar diğer durum aynı durdurmaya calisiyolar işte. Her an sancın gelip doğuma alabiliriz diyorlar
Senimle aynıyız gün olarak allah yardımcımız oldun canı dtres yapma benimde sıkıntılı 23 24. Haftadan beri serkaj oldum o zamandan beri yatıyorm hiç kalkmıyorm her an doğabilir benimde . stres yapma dr um söyler bana stres erken doğuma nedendir kötü de düşünme dua et Allah hayırlı olanı yapar karnında bir saatin bile onemi var onun için darlandığında allaha dua et geçer rabbim vaktinde doğumu nasip etsin bize

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah

Gunaydin kizlar gogsunuz icin gogus kremi kullaniyor musunuz. Kullanmamiz gerekiyor mu sanirim dogumdan sonra cok yara oluyormu

Gunaydin kizlar gogsunuz icin gogus kremi kullaniyor musunuz. Kullanmamiz gerekiyor mu sanirim dogumdan sonra cok yara oluyormu
Bazısının çok yara oluyomuş, ilk gelen sütle silmek iyi geliyomuş.ama ben kullanmıyorum, bi ara büyürken çok fenaydı, ozaman lansinohla rahatlamıştım.ama evet 2 ay öncesinden sürün diyolar...

Bazısının çok yara oluyomuş, ilk gelen sütle silmek iyi geliyomuş.ama ben kullanmıyorum, bi ara büyürken çok fenaydı, ozaman lansinohla rahatlamıştım.ama evet 2 ay öncesinden sürün diyolar...
ben hiç biley sürmedim yara da olmamış ağrıda yok bundan sonrasını bilmiyorm ama göğsünüze fazla dokunmayın krem filan sürerkende fazla ovalamayın rahmin kasılmasına neden oluyor diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…