sevindim canım güzel haberleeini bekliyorum inşallah az kalır hastanede hemencecik taburcu olursunuzAllah.a şükür iyiyiz bebeğim kuvezde . 32 haftalk doğdu. 1850 gr 43 cm
Maşallah canım çok geçmiş olsun, ben de çok heycanlandım valla.Allah en kısa zamanda kucaklaşmanızı nasip etsin..Allah.a şükür iyiyiz bebeğim kuvezde . 32 haftalk doğdu. 1850 gr 43 cm
ben hiç biley sürmedim yara da olmamış ağrıda yok bundan sonrasını bilmiyorm ama göğsünüze fazla dokunmayın krem filan sürerkende fazla ovalamayın rahmin kasılmasına neden oluyor diyor
benim 3-4 aylıkken çok kaşındı göğüs uçlarım, çatladı, yarıldı.o ara çok sıkıntı çektim, lansinoh iyi geldi, bikaç hafta kullandım geçti.sonra da hiç kullanmadım zaten, kullanmayı da düşünmüyorum sıkıntı olmadıkça.ama şu an da hala çok hassas:)bebiş emerken nasıl hissedicem çok merak ediyorum..
Aaaaaa canim hayirli olsun bebegin rabbim kucagina da almayi nasip etsin ne aceleci cikdi senin ufaklik ya masallah size nasil oldu ya ikinizde iyimisiniz ayy cok sevindimSlm bayanlarrrr ben doğum yaptimmm
Zaten kıpır kıpır dı zor durdu bu kadar:)) iyiyz Allah.a bin şükürAaaaaa canim hayirli olsun bebegin rabbim kucagina da almayi nasip etsin ne aceleci cikdi senin ufaklik ya masallah size nasil oldu ya ikinizde iyimisiniz ayy cok sevindim
Aman aman iyi olun canim normal dogum mu oldu yoksa sezeryana mi aldilarZaten kıpır kıpır dı zor durdu bu kadar:)) iyiyz Allah.a bin şükür
Canım kendi kendine nefes alıyor mu dr ne dedi tahmininve ne zaman çıkarırlar bebeği küvezdenKaraciğer enzimlerim yüksekti o yüzden sezeryan oldum
Canım ya kıyamam allah en yakında kucağına almayı nasip etsin üzme kendini sütün kesilmesin bebüşün sana ve sütüne ihtiyacı varNzman çıkarır bilmiyorum bisey demedi . Burnunda hava takili
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah bekler biraz daha, dualarımız seninle...Banada dua edin hanımlar bugün kontrlüm var iki gündür kendimi iyi hissetmiyorrm bebek zorluyor bu iki haftayı da bitirsek keşke duanıza ihtiyacımız varrr
Allah razı olsun canımmAllah yardımcınız olsun canım, inşallah bekler biraz daha, dualarımız seninle...
Canim ne.dedi doktor insaallah iyisinizdirBanada dua edin hanımlar bugün kontrlüm var iki gündür kendimi iyi hissetmiyorrm bebek zorluyor bu iki haftayı da bitirsek keşke duanıza ihtiyacımız varrr
Günaydın sıkıntı yok ış ters dönmüş kilosu gayet iyiymiş 1 988 grm sancı kanama filan başlasa ertelemem doğurtum dedi solunum yolları gelişmiş tek başına nefesalabir dedi artık korkacak bişey yok ama normal doğum için 34. Hafta gerek 34 ten once sezeryan ve bende sezaryenden çok korkuyorum fobim var inş dayanırCanim ne.dedi doktor insaallah iyisinizdir
Dr dediğine göre dayanıımaz bi sancıymış canım dk bir 30 saniyede bir gelip giden soncılar mış bendede bazen oluyo bel karın ağrısı normal diyo korkutma neyden korkarsan seni bulurKizlar benim de bwlim cok agramaya basladi iyice sogum sancisindan korkar oldum nasil bir sanci acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?