2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

hayırlı olsun erken dogmus ama inşallah bir an önce sağlıklıca kucağına alırsın...

Banada dua edin hanımlar bugün kontrlüm var iki gündür kendimi iyi hissetmiyorrm bebek zorluyor bu iki haftayı da bitirsek keşke duanıza ihtiyacımız varrr

Kizlar benim de bwlim cok agramaya basladi iyice sogum sancisindan korkar oldum nasil bir sanci acaba

Canim ne.dedi doktor insaallah iyisinizdir
Günaydın sıkıntı yok ış ters dönmüş kilosu gayet iyiymiş 1 988 grm sancı kanama filan başlasa ertelemem doğurtum dedi solunum yolları gelişmiş tek başına nefesalabir dedi artık korkacak bişey yok ama normal doğum için 34. Hafta gerek 34 ten once sezeryan ve bende sezaryenden çok korkuyorum fobim var inş dayanır

Kizlar benim de bwlim cok agramaya basladi iyice sogum sancisindan korkar oldum nasil bir sanci acaba
Dr dediğine göre dayanıımaz bi sancıymış canım dk bir 30 saniyede bir gelip giden soncılar mış bendede bazen oluyo bel karın ağrısı normal diyo korkutma neyden korkarsan seni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…