Gunaydin canim insaallah hayirlisiyla normal dogumla kucagina alirsin bebisiniDr dediğine göre dayanıımaz bi sancıymış canım dk bir 30 saniyede bir gelip giden soncılar mış bendede bazen oluyo bel karın ağrısı normal diyo korkutma neyden korkarsan seni bulur
İnş canı. Normal doğum isteyen rum hanımlar normal doğum yapar vaktındeGunaydin canim insaallah hayirlisiyla normal dogumla kucagina alirsin bebisini
Amin canım İnşAllah..İnşallah dua edin kızlar. Allah size de yardımcı olsun sizde kavuşursunuz inşallah bebegnze
Canım Allah başka sıkıntı vermesin, bende de var sıkıntılar, ben de hep uyumak istiyorum.9 da yatıyorum.az kaldı, sabır...kizlar bu saat oldu uyku yok biraz can sikintisi biraz sicaklar zor bi donemden geciyorum nasil bitecek bu hamilelik bilmiyorum
İnşallah canım dua edince bebeğim toparlandı kendini de kavuşayım ona , ben hepinize dua ediyorum Allah sıkıntı çekmeden kavuşursun yavrularinizi size, ve sütünüz gelsin hemen :) ilk bebeğim daha dokunamadim ama bu his gerçekten bambaskaymıs canından öte kımıldasa benim canım yanıyor :) Allah herkese nasip etsinAmin canım İnşAllah..
Gözün aydın taze anne :) Allah ım analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun İnşAllah tez zamanda kucaklaşmayı nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.Kucaklaştığın haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :)
Aminnn.cnm allah tez zamand kokusunu hissetmeyi kucagin almayi nasip etsin. Allahin izniyle bu surec gecici kendini hic uzme bebeginle gecirecegin guzel gunleri.dusun ismi ne oldu bebisininİnşallah canım dua edince bebeğim toparlandı kendini de kavuşayım ona , ben hepinize dua ediyorum Allah sıkıntı çekmeden kavuşursun yavrularinizi size, ve sütünüz gelsin hemen :) ilk bebeğim daha dokunamadim ama bu his gerçekten bambaskaymıs canından öte kımıldasa benim canım yanıyor :) Allah herkese nasip etsin
Sağol canım Yusuf Aras yavrumun ismi :)Aminnn.cnm allah tez zamand kokusunu hissetmeyi kucagin almayi nasip etsin. Allahin izniyle bu surec gecici kendini hic uzme bebeginle gecirecegin guzel gunleri.dusun ismi ne oldu bebisinin
Oglumun adasi olacak desene benimki de ilhan aras su ilhani atmak.icin cok ugrastim ama olmadi kayinpederden torpilliSağol canım Yusuf Aras yavrumun ismi :)
Anladım :)) olsun sağlıklı olsunlardaOglumun adasi olacak desene benimki de ilhan aras su ilhani atmak.icin cok ugrastim ama olmadi kayinpederden torpilli
Canım benim kıyamam ben sana..İçini ferah tut nolursun..İyi düşün iyi olsun..Yavrunun o mis kokusunu içine çekeceksin hayırlısıyla kucağına alacaksın..Biraz sabır canım..Duaların,dualarımız hayırlısıyla kabul olsun şu mübarek cuma günü hürmetine..Güzel haberlerinle sevinelim İnşAllah hepberaber..İnşallah canım dua edince bebeğim toparlandı kendini de kavuşayım ona , ben hepinize dua ediyorum Allah sıkıntı çekmeden kavuşursun yavrularinizi size, ve sütünüz gelsin hemen :) ilk bebeğim daha dokunamadim ama bu his gerçekten bambaskaymıs canından öte kımıldasa benim canım yanıyor :) Allah herkese nasip etsin
İNSALLAHHHHH Allah tan ümit kesilmez ben yavruma güveniyorum toparlycak kendini kavuscaz birbirimize Allah.n izniyleAmin canım İnşAllah..
Gözün aydın taze anne :) Allah ım analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun İnşAllah tez zamanda kucaklaşmayı nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.Kucaklaştığın haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :)
İnşAllah canım benim tezz zamanda..dualarımzı sizinle..İNSALLAHHHHH Allah tan ümit kesilmez ben yavruma güveniyorum toparlycak kendini kavuscaz birbirimize Allah.n izniyle
Canım Allah yavrunu size bağışlasın tez zamanda kavuştursun inşallah sıkma canını sütün kesilmesin yoksa bebişin aç kalır dr ne diyo emme refleksi solunjm yolları gelişti miİnşallah canım dua edince bebeğim toparlandı kendini de kavuşayım ona , ben hepinize dua ediyorum Allah sıkıntı çekmeden kavuşursun yavrularinizi size, ve sütünüz gelsin hemen :) ilk bebeğim daha dokunamadim ama bu his gerçekten bambaskaymıs canından öte kımıldasa benim canım yanıyor :) Allah herkese nasip etsin
O iki sıkıntısı var işte bide ciğerleri gelişmediği iğne olmuştum halbuki 48 saat önce inşallah işe yarar cabukCanım Allah yavrunu size bağışlasın tez zamanda kavuştursun inşallah sıkma canını sütün kesilmesin yoksa bebişin aç kalır dr ne diyo emme refleksi solunjm yolları gelişti mi
İnş . Canım üzme kendini en yakın zamanda tüm sorunlatın hal olmadı dileğiyle rabbim yardımcınız olsun hayırlı gecelerO iki sıkıntısı var işte bide ciğerleri gelişmediği iğne olmuştum halbuki 48 saat önce inşallah işe yarar cabuk
Günaydın canım, benim de oluyo, özellikle yürürken olunca tutuluyorum, korkuyorum.ama son zamanlarda normalmiş, az zaman sonra geçiyo.takip et. Bi de yatıyosan filan, bi anormallik hissedince hareketlerinde, pozisyon değiştir.benimki dün okadar tekmeledi ki sürekli yan yatıyordum, dalgalandı karnım eşim şok oldu.sırtüstü yatar yatmaz durdu.:)Kızlar selamlar.Benim karnım arada kaskatı kesiliyor cok korkuyorum.Benzer durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?