2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Dr dediğine göre dayanıımaz bi sancıymış canım dk bir 30 saniyede bir gelip giden soncılar mış bendede bazen oluyo bel karın ağrısı normal diyo korkutma neyden korkarsan seni bulur
Gunaydin canim insaallah hayirlisiyla normal dogumla kucagina alirsin bebisini

İnşallah dua edin kızlar. Allah size de yardımcı olsun sizde kavuşursunuz inşallah bebegnze
Amin canım İnşAllah..
Gözün aydın taze anne :) Allah ım analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun İnşAllah tez zamanda kucaklaşmayı nasip etsin Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.Kucaklaştığın haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla :)

kizlar bu saat oldu uyku yok biraz can sikintisi biraz sicaklar zor bi donemden geciyorum nasil bitecek bu hamilelik bilmiyorum

İnşallah canım dua edince bebeğim toparlandı kendini de kavuşayım ona , ben hepinize dua ediyorum Allah sıkıntı çekmeden kavuşursun yavrularinizi size, ve sütünüz gelsin hemen :) ilk bebeğim daha dokunamadim ama bu his gerçekten bambaskaymıs canından öte kımıldasa benim canım yanıyor :) Allah herkese nasip etsin

Aminnn.cnm allah tez zamand kokusunu hissetmeyi kucagin almayi nasip etsin. Allahin izniyle bu surec gecici kendini hic uzme bebeginle gecirecegin guzel gunleri.dusun ismi ne oldu bebisinin

Canım benim kıyamam ben sana..İçini ferah tut nolursun..İyi düşün iyi olsun..Yavrunun o mis kokusunu içine çekeceksin hayırlısıyla kucağına alacaksın..Biraz sabır canım..Duaların,dualarımız hayırlısıyla kabul olsun şu mübarek cuma günü hürmetine..Güzel haberlerinle sevinelim İnşAllah hepberaber..

İNSALLAHHHHH Allah tan ümit kesilmez ben yavruma güveniyorum toparlycak kendini kavuscaz birbirimize Allah.n izniyle

Canım Allah yavrunu size bağışlasın tez zamanda kavuştursun inşallah sıkma canını sütün kesilmesin yoksa bebişin aç kalır dr ne diyo emme refleksi solunjm yolları gelişti mi

Canım Allah yavrunu size bağışlasın tez zamanda kavuştursun inşallah sıkma canını sütün kesilmesin yoksa bebişin aç kalır dr ne diyo emme refleksi solunjm yolları gelişti mi
O iki sıkıntısı var işte bide ciğerleri gelişmediği iğne olmuştum halbuki 48 saat önce inşallah işe yarar cabuk

ebru67 canim en kisa zamanda kucagina alirsin insallah bebisini.hem uzuldum hem sevindim senin adina.erken olmasaymis iyiymis ama cok sukur sagligi yerinde.az kaldi sabret canim kucagina da alcaksin.

bayagidir yoktum forumda okuya okuya geldim bayagi sayfa birikmis.herkes iyi cok sukur.bebisimizin birisi sabirsiz hemencecik gelmis.

Cane ilayda canim senin adina da cok sevindim .24.haftadan bugune kadar gelebilmissin masallah.doktorun korkulacak bisey yok dedigine gore korkma canim.ne kadar gec gelirse o kadar iyi tabiki gelisimi icin.ama kritik donemi atlatmissin cok sukur

Kızlar selamlar.Benim karnım arada kaskatı kesiliyor cok korkuyorum.Benzer durumda olan var mı?

Kızlar selamlar.Benim karnım arada kaskatı kesiliyor cok korkuyorum.Benzer durumda olan var mı?
Günaydın canım, benim de oluyo, özellikle yürürken olunca tutuluyorum, korkuyorum.ama son zamanlarda normalmiş, az zaman sonra geçiyo.takip et. Bi de yatıyosan filan, bi anormallik hissedince hareketlerinde, pozisyon değiştir.benimki dün okadar tekmeledi ki sürekli yan yatıyordum, dalgalandı karnım eşim şok oldu.sırtüstü yatar yatmaz durdu.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…