2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

ebru67 canim en kisa zamanda kucagina alirsin insallah bebisini.hem uzuldum hem sevindim senin adina.erken olmasaymis iyiymis ama cok sukur sagligi yerinde.az kaldi sabret canim kucagina da alcaksin.
Allah razı olsun canm aceleci çıktı benim bebegim :) görmeye gitcem bugun oğlumu bitanemii Allah herkese evlat duygusunu nasip etsin inşallah sizlerde kavuşursunuz bebislerinize vaktinde
ama :)

Evet yoktun epeydir, sen nasılsın canım, bebiş nasıl, yolunda mı her şey?

Aynen valla hayaldi bu günlere gelebilmek şükür rabbime binlerce kere şükür 34 ten sonra hiç bi sıkıntı çıkmazmiş inş 34 de bitiririz Allahım hepimize vaktinde doğumu nasip etsin inş

Merhaba kızlar doğum yapan arkadaşlari tebrik ediyorum bebislerinizi sağlıkla büyütün inşallah darısı bizlere hayırlısı yla insallah.

Kızlar çarşamba kontrolumuz var 15 güne düşürdü doktorumuz. NSt ye ne zaman alır acaba.ağırlaştıkca günler geçmiyor. Bebislerimiz sağlıkla dogsunlar da önemli değil Rabbim kolayligini veriyor

Kızlar öğlen belime bi ağrı girdi, otursam da yürüsem de, şimdi eve geldim yatsam da geçmiyo.zor yürüyorum.tam kalçamın üstü.çok fena.ciddi bi şey değildir inşallah.var mı benim gibi

Kızlar öğlen belime bi ağrı girdi, otursam da yürüsem de, şimdi eve geldim yatsam da geçmiyo.zor yürüyorum.tam kalçamın üstü.çok fena.ciddi bi şey değildir inşallah.var mı benim gibi
Tatlım sancı bele vurmuş olabilir önemsemelisin doktora görün bekleme bence

Pozitif doğum hikayelerinde okumuştum doğum sancısı bele vuruyor Muş ben olsam riske atmazdim
Hadi yaa, bebek de okadar hareketli ki..göbeğimin üstünde hareket ediyo ama.öyle olsa aşağıda olması gerekmez miydi canım?şimdi eşimi arasam panik yapacak... bilemedim kii

Doktorunu ara istersen ona göre hareket edersin canim
Çok sağol canım, dr un nosu yok, hastane de acil açıktır şimdi.ben dinleneyim biraz da, geçer inşallah.biraz baktım da, son dönemlerde olabiliyomuş.bebeğin ağırlığından, Hormonlardan vs.inşallah öyledir..

Hadi yaa, bebek de okadar hareketli ki..göbeğimin üstünde hareket ediyo ama.öyle olsa aşağıda olması gerekmez miydi canım?şimdi eşimi arasam panik yapacak... bilemedim kii
Panik yapma canım İyice dinlen bacaklarının altına yastık koy geçer geçmese gidersiniz

Slm arkadaşlar ben kadınlar kulübünde yeniyim aklım çok karışık ilk Bebeğimde 3 aylik hamileyken kalp atışları durdu kürtaj oldum 4 ay ara verdim ve artık bebeğim olsun istiyorum en son haziranın 30unda hasta oldum ama erken gelmişti 4 gün bu ayda yine erken beklerken gelmedi bu bir haftadir cok sancim oluyor ve bugün yani adet gelmesi gereken gunde koyu renkte çok az kan geldi saat 3 civarlarinda ama şimdi hiç kan gelmiyor ve sancim devam ediyor acaba hamile olabilir miyim

Panik yapma canım İyice dinlen bacaklarının altına yastık koy geçer geçmese gidersiniz
Sağol canım evet aynı dedğin gibi yatıyorum.geçer inşallah.kasıklarım da ağrıyo ama idrar yolu enfeksiyonu olmuştum, zaten alt taraflar ağrıyodu.o da ondandır inşallah. RABBİM HEPİMİZE ZAMANINDA HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN...

Bikaç gün bekleyip test alın, biliyorum zordur beklemek ama..o kahverengi leke bende adetten önce olurdu, hamile olduğumdan beri hiç leke olmadı çok şükür.ama farklı olabilir herkeste..
Çok geçmiş olsun bu arada.inşallah gönlünüze göre verir Allah

Hamilelik ve regli belirtileri birbirine cok benziyor. Benim de ayni şekilde olmuştu. Saglik ocaginda kan testi de yaptirabilirsin.allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…