2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kizlar onde giden bebekler icin.adet tarihine gore mi yoksa bebegin gelisimine gore mi dogum hesaplaniyr

Kizlar onde giden bebekler icin.adet tarihine gore mi yoksa bebegin gelisimine gore mi dogum hesaplaniyr
Ah onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.

Az once kontrolden ciktim kizlar 3 cm acilmam olmus.suyum gelmis ama hic farketmedim.belki de bugun doguma gelirmisim.hic vaktim yok yani

Hadi hayirlisi bakalim cnm yavas yavas bebisler gelmeye basladi nst de sanci filan cikti mi cnm

Hadi hayirli olsun canım sen de hayirlisiyla dOğur sıra bendeama ben artık yavaş yavaş kizmaya başlıyorum bizim ki gıcıklik yapıp 40 i tamamlar gibi geliyorsırası isteyen varsa cekinmesin benimkini beklemeyin

kızlar hepimizde bir sabırsızlık var merakla bebekleri bekliyoruz geçen hafta doktorum dedi ki anne karnındaki 1 gün dışarıdaki 1 haftaya eşit. Yani bebekler günlerini ne kadar doldurursa o kadar kar bizim için.
Ben bu günlerimi bol bol gezerek, okuyarak ve dinlenerek geçiriyorum. Nasıl olsa bebeklerimiz gelince yeteri kadar yorulup uykusuz kalacağız :)
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herkese sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim.

Aa yegaa ay ben heycanlandım senin yerine
E sen bugün doğurabilirsiiin
Ya da yarın geldi işte zaman
Hiç sancın yok mu anlamadın mı suyunu nasıl?
Allah ım çok kolaylıklar versin canım benim hadi hayırlısı inşallah bi çırpıda doğuruverirsin

Yega canim Allah kuvvet versin sana her an dogumun olabilir yani.Sen haftayı düşünme, minik bebeğin geldi-gelecek annesi:)ay cok güzel cok heyecanli!durumun ne zaman musait olursa bize de haber ver lütfen:)

Q Qwest canim Braxton Hicks kasilmalari olabilir mi acaba?benim de karnim gun icinde tas gibi oluyor.Boyle kaskati kesiliyorum rahatsiz oluyorum.Ama bir sure sonra geciyor ve duzenli aralikli degil benimkiler

Düzenli aralıklarla olması ve agrinin uzanma dinlenme ile geçmemesi ve de ağrılar 10 dakikada uc kez 50 sn kadar sürmesi gerçek doğum belirtisi imis canim

Ya dostlar benim de birkaç gündür karnimin ici açıyor. Bugun okulda dedim daha önceden doğum yapanlar: e e gayet normal artık bebek büyüyor yırtılma oluyordur dediler. Hele sabah uyanınca dayak yemisim gibi açıyor karnimin ici,var mi sizde oyle bi durum. Baya uzun bir süre ishalim vardı ondandir dedim geçti hala acıyor

Evet.cnm benim de oluyr ama uzun surmuyr

Q Qwest canim Braxton Hicks kasilmalari olabilir mi acaba?benim de karnim gun icinde tas gibi oluyor.Boyle kaskati kesiliyorum rahatsiz oluyorum.Ama bir sure sonra geciyor ve duzenli aralikli degil benimkiler
Aynen tarif ettigin gibi oluyr cnm bizim yaramazlarin gelmesi yakin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…