Ah onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.Kizlar onde giden bebekler icin.adet tarihine gore mi yoksa bebegin gelisimine gore mi dogum hesaplaniyr
Hadi hayirlisi bakalim cnm yavas yavas bebisler gelmeye basladi nst de sanci filan cikti mi cnmAh onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.
Az once kontrolden ciktim kizlar 3 cm acilmam olmus.suyum gelmis ama hic farketmedim.belki de bugun doguma gelirmisim.hic vaktim yok yani
Hadi hayirli olsun canım sen de hayirlisiyla dOğur sıra bendeAh onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.
Az once kontrolden ciktim kizlar 3 cm acilmam olmus.suyum gelmis ama hic farketmedim.belki de bugun doguma gelirmisim.hic vaktim yok yani
Ben deeekaderdene varsa nation canım ilk fırsatta haberdar et bizi inşallah. Rabbim yardimcin olsun.dua ettim sana ameliyata girmeden.
Ah onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.
Yega canim Allah kuvvet versin sana her an dogumun olabilir yani.Sen haftayı düşünme, minik bebeğin geldi-gelecek annesi:)Ah onu bi cozebilsem.adete gore 24 eylul.doktora gore 18 eylul.3d ultrasona gore 14 eylul .bugunku kontrole gore 16 eylul dogum yapma tarihim.
Kasilma derken sertlesiyor mu canim tarif etseneKizlar gun boyunca suren kisa Sureli kasilmalar normal mi sabahtan beri karnim kasiliyr
duzenli mi canimKizlar gun boyunca suren kisa Sureli kasilmalar normal mi sabahtan beri karnim kasiliyr
Bugun 15 dk bir oldu ve.1 dakikadan kisa suruyrduzenli mi canim
Evet.cnm benim de oluyr ama uzun surmuyrYa dostlar benim de birkaç gündür karnimin ici açıyor. Bugun okulda dedim daha önceden doğum yapanlar: e e gayet normal artık bebek büyüyor yırtılma oluyordur dediler. Hele sabah uyanınca dayak yemisim gibi açıyor karnimin ici,var mi sizde oyle bi durum. Baya uzun bir süre ishalim vardı ondandir dedim geçti hala acıyor
Canim agri yokta sadece karinda sertlesme oluyrDüzenli aralıklarla olması ve agrinin uzanma dinlenme ile geçmemesi ve de ağrılar 10 dakikada uc kez 50 sn kadar sürmesi gerçek doğum belirtisi imis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?