- 17 Temmuz 2013
- 2.499
- 3.163
- 333
İnan ne demek istedin anlamadim canimBen 32. Haftayı 17 ağustosta verdiysem 19 ağustos ta ne olacağım canim:)
17agustosta ,32 haftaligim ama çalışabilirim raporu verdim iseİnan ne demek istedin anlamadim canim
kaderdene varsa ne yapti acaba kizlar?haber var mi?
Bana gelince acayip bel agrilarim var kizlar.dunun yorgunlugumu yoksa sanci mi ayirt edemiyorum
Sabah 8 den beri ayaktayim canim.cocugu okula goturdum.toplantilari vardi.cocuk olunca mecburen yatamiyosun.ama bugun hicbisey yapmayip yatcam.dayanamiyorum cunku artik.Canım günaydın
Gecenin o saatine kadar temizlik, bu saatte de ayaktasın bak.maşallah sana nazar değmesin valla.
O kadar temizliğe normal insanın beli dayanmaz, bi de senin açılman vardı.ah be canım, diyecek bi şey de bulamıyorum.bi otur artık, yat dinlen biraz bak elin kulağunda.Rabbim yardımcın olsun.gidicek misin bidaha dr a bugün?
Sabah 8 den beri ayaktayim canim.cocugu okula goturdum.toplantilari vardi.cocuk olunca mecburen yatamiyosun.ama bugun hicbisey yapmayip yatcam.dayanamiyorum cunku artik.
Yok canim gitmiycem doktora.pazartesiye randevum vardi tabi o vakte kadar dogurmazsam.aslinda ben acilmam olmasina seviniyorum canim.insallah dun biraz daha acilmistir.cunku ilk dogumumda bi acilma kabusum olmustu.1.5 cm lr doguma girmistim 19 saat sonunda 3 cm e zor ulasmisti.ne kadar acilmam olursa o kadar iyi benim icin.yani ben oyle dusunuyorum
Yegacim suni sanciyla mi 19 saat acilma beklediniz yoksa kendi sancinla miSabah 8 den beri ayaktayim canim.cocugu okula goturdum.toplantilari vardi.cocuk olunca mecburen yatamiyosun.ama bugun hicbisey yapmayip yatcam.dayanamiyorum cunku artik.
Yok canim gitmiycem doktora.pazartesiye randevum vardi tabi o vakte kadar dogurmazsam.aslinda ben acilmam olmasina seviniyorum canim.insallah dun biraz daha acilmistir.cunku ilk dogumumda bi acilma kabusum olmustu.1.5 cm lr doguma girmistim 19 saat sonunda 3 cm e zor ulasmisti.ne kadar acilmam olursa o kadar iyi benim icin.yani ben oyle dusunuyorum
2 defa suni sanci yiyeyerek 19 saat bekledim canim.erken dogum yapmak zorunda kalmistim digerinde.kendi sancim yoktu.randevulu gittim doguma direk suni sanci verilmistiYegacim suni sanciyla mi 19 saat acilma beklediniz yoksa kendi sancinla mi
Yok canim nisan ve su dogumun son asamasi zaten.nisan yada su geldimi mecburen doguma aliniyosun.zaten su geldimi 2 saat icinde dogum yapiosun genelde.Tabi canım ne kadar çok o kadar iyi de bu şekilde yorularak açılmanın artması üzücü.
Sağlık olsun,hayırlısı olsun.
Yat dinlen artık yeter, yaptın zaten yapacağını, doğuma enerji depolaman lazım..
Şimdi senin açılman var ya, kendin elinle de anlayabiliyo musun, anlaşılır mı yani merak ettim..nişanın geldi mi?bunun bi sırası yok di mi önce nişan sonra açılma, su gelmesi vb diye??
Sancin var mi cnm normalde??Kizlar su an hastanedeyim nst de 60lara indi bazende 200lere cikti bekliyrz bakalim doktor n3 diyecek korktum yani
Yok cnm doktor normal dedi sukurler olsnSancin var mi cnm normalde??
Yok canim nisan ve su dogumun son asamasi zaten.nisan yada su geldimi mecburen doguma aliniyosun.zaten su geldimi 2 saat icinde dogum yapiosun genelde.
Acilmayi anlayamayiz canim ancak doktor anlayabilir.cunku elini vajinaya sokup muayene ettigi zaman anlasiliyo.bunun bizim anlamamiz mumkun degil
Kizlar su an hastanedeyim nst de 60lara indi bazende 200lere cikti bekliyrz bakalim doktor n3 diyecek korktum yani
Tamam o zaman ben şartları zorlamadan pzt okul açılacak oncesi bayram tatili ya alıp dr a dan alıp okula vereyim onlar da alsin ucretliyiSusam-cik canim raporunda ...\..\2016 günü itibariyle calisamaz yaziyor olmalı.O yazdigi gun itibariyle 37 ye baslamis oluyorsun.Benim 37. haftam cumartesi basliyor mesela o yuzden raporda 10.09.2016 itibariyle calisamaz diyor.İlla p.tesileri baslamiyor yani gebelik haftalari.Bilmem ifade edebildim mi.O yuzden rapordan anlayabiliriz elinde kopyasi varsa.sekreter yazmistir
Evet cnmBebeğin kalp atışlarından bahsediyosun di mi canım?
Ne dedi dr un doğum şekli zamanı bebisimizin kilosu boyu . Herşey yolundadır insaallah..Evet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?