2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ara ara bende de oluyor canım anlam veremiyorum.dayak yemiş hissi verecek kadar değil ama.su içmeyi ihmal etme ishalden dolayi

Amin insallah canim.
Normalde sancilarim oluyo ama gelip geciyodu.bikacgundur zaten bel agrim var ve gobegim cok asagida zaten.nts de sanci cikmadi canim yada bana soylemediler.ordaki hemsire bikacgune gelir dedi.ama sanci ciksaydi 3 cm acilmayla beni eve gondermezdi

Son düzenleme:
Yega canim Allah kuvvet versin sana her an dogumun olabilir yani.Sen haftayı düşünme, minik bebeğin geldi-gelecek annesi:)ay cok güzel cok heyecanli!durumun ne zaman musait olursa bize de haber ver lütfen:)
Haftayi dusunemiyorum zaten canim.heran suyum tamamen gelebilirmis.cok buyuk bi ihtimal bu gece gelirsin dedi .

Ay canim valla hic heyecenlanamiyorum.temizlik yapcaktik cuma gunu esimle.ama vakit yok suan kendisi de calisiyo.eve geldigimden beri temizlik yapiorum. Odalari banyoyu temizledim.salon mutfak camlar kaldi.temizlikci bile bulamam bu saatten sonra.beni temizlik telasi sardi anlayacaginiz

Guldurdun beni kız allah iyiligini versin.sen bu gayretle temizliği bitirirsin sabaha dogurursun.

Yega canim dogurmaya da enerji bırak:) Şaka bi yana hirpalama kendini.Dogumdan sonra yatacagin odayi halledip kalanlari temizlikciye ayirabilirsin.Keske yardimci olabilseydik.Allah kolaylik versin

Aynen tarif ettigin gibi oluyr cnm bizim yaramazlarin gelmesi yakin mi
Canim valla o karnin kaskati kesilmesi bana uzun suredir oluyor.Doktor doguma hazirlaniuosun cok normal dedi sormustum.Çatımda agriyo benim ilk ayaga kalkinca direk yürümeye baslayamiyorum.Yurudukce yok oluyor sonra. Dr hepsini cok normal karsiliyo.Gülümsüyo hep.Bunlara ragmen henuz acilmam ya da sancim vs. yok ama benim paşa iceriyi sevdi galiba

Ayyy sag ol cnm icimi rahatlattin

İdolümsun yegaaaaa
Ben ne bileyim sancı ağrı açılma o kadar uzakmis ve zormus gibi geliyor ki.35 haftada evi toparliyorum diye seviniyordum sen 39 da ev temizliği valla masaallah nazar değmesin. Ama arkadaşların dediği doğru doğum var daha önünde o kadar yıpratma kendini.

Canım enerjini doğuma sakla bak geldi gelecek bebiş.3 cm le bu kadar yorma kendini belki daha artmıştır.yatacağın odayı temixle, gerisini ayarlarsın temizlikçi filan..gerçi şu saatte ne durumdasın bilemem ama, inşallah yolundadır her şey.Allah yardımcın olsun canım

Guldurdun beni kız allah iyiligini versin.sen bu gayretle temizliği bitirirsin sabaha dogurursun.
Valla oyle gozukuyo canim.koltuklari cektim altlarini sildim.salon camlarida tamam.bi geriye mutfak kaldi.zaten o vakte kadar da esim isten gelir.perdeleri yikayip asmasi da ona.cok yoruldum cidden.yanlizlik boyle bisey.Allahima bin sukur ki yapabilme gucu veriyo.

Yega canim dogurmaya da enerji bırak:) Şaka bi yana hirpalama kendini.Dogumdan sonra yatacagin odayi halledip kalanlari temizlikciye ayirabilirsin.Keske yardimci olabilseydik.Allah kolaylik versin
Az kaldi canim.dinlene dinlene yapmaya calisiyorum.bi oglum daha var biliyosunuz o olmasaydi biterdi.1. Sinifa basladi ders yaptiriyorum yemek yedir banyo falan derken kac saatim gitti.ama azmettim bitircem sabaha is kalmiycak

Hala temizlikle ugrasiyorum canim dua ede ede.cogu gitti azi kaldi.belim cok agridi bi yarim saat mola verdim.biyandan da sizi haberdar edeyim dedim.
Canim suyumun geldigini nasil anlamadigimi sormussun.sizinti seklinde geliyomus.ben normal akinti zannettim o yuzden.
Benim merakim sayesinde alttan muayene yapti asistan.yoksa gonderiyodu.kac cm olmus bakalim deyince kontrol ederken farketti suyun mu geldi diye sordu.yoksa ben hala farkinda degildim.karninda sertlesme olursa cocuk hareket etmezse hic bekleme gel dedi.simdilik bi sorun yok bakalim.cumaya kadar beklesin diye de dua ediyorum tabi bu arada.en azindan hftasonuna gelsin diger oglum perisan olmasin diye.sizin dogum stresiniz var benim daha baska streslerim var vallahi.ilk cocuk inaninki daha kolaymis.simdi aklim diger yavrum da.ben dogumdayken ne yapcak ne etcek.kafamda deli sorular..

Ben hiç öyle bi aci hissetmedim.Dr.una sorarsin gidince dicem ama onlar herseye normal diyorlar:) İshalin varsa suyu ihmal etme.Ben seminere giderken 1,5 litre aliyorum yanima hergun.O gun seminer bitene kadar o bitmek zorunda.Bi tane de gece yatana kadar.Hedef koyunca daha cok dikkat ediyorum su tüketmeye ccunku.Buarada seminerde son 3 günümüz.Bitiyor artik,oleyyy

Temizlik ki ne temizlik.valla dip kose temizliyorum hem de.
Canim herkes bir olmuyo.benim cok sukur ki hamileliklerimde bi degisim olmuyo.isimi gucumu yapabiliyorum
Rabbim yuzume bakiyo.yoksa bu gurbet ellerde cidden halim duman.kimsesizlik o kadar zor ki.Rabbim kimseye vermesin.bikac arkadasim sagolsjn gelelim yardima dediler ama onlarinda cocuklari var sabah okula gidecekler.hayirlisi olsun.doguma hazirlik egzersizleri yapmis oluyorum.bir de isin bu yonunden bakmak lazim

Ben korkuyorum aşırı su icmeyeyim diye cidden damacana bitiyor:))
Ay sükur canim bitsin de kurtulalım; e canim sen nasıl seminer e gidiyorsun 37den sonra ayrılmak zorunlu değil mi

Ben korkuyorum aşırı su icmeyeyim diye cidden damacana bitiyor:))
Ay sükur canim bitsin de kurtulalım; e canim sen nasıl seminer e gidiyorsun 37den sonra ayrılmak zorunlu değil mi
Ben 36+4 deyim.Cumartesi 37 olcam.Tam kenarindan döndüm yanii :) 37 tatile geldigi icinde dilekcemi bayram dönüsü vericem.Asagidaki takvimde 36+0 olsan bile 37. Haftaniz falan yaziyo ama ultrasonda oyle degil.Bu takvim bi hft onden gidiyo sanirim

Ben 32. Haftayı 17 ağustosta verdiysem 19 ağustos ta ne olacağım canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…