Ben senden bi ay geride olmama rağmen uyuyamiyorum artık canim;kaldiki sizler çok haklisiniz. Gündüzleri uyumayi denesenKızlar bütün gece uyuyamadım yanlarım ağrıyo tüm sırtım belim heryerim ağrıyo
Yanıma yatınca bebiş hareket ediyo sırtüstü yatınca kasıklarımdan çekiliyo bi şey,ne yaptıysam bi türlü yatamadım rahat edemedim.şimdi de sırtım her yerim ağrıyo.siz nasıl yatıyosunuz, rahat edebiliyo musunuz?
4ay önce bi arkadaş doğum yaptı normal hiç yurumedim çok da rahat doğum yaptım dedi. İllaki etkisi var ama çok yüksek oranda etkilenmiyor canim bence;ben 38.haftada yürümeyi planliyorumBen de hic yuruyus yapmiyorum canim.aslinda yapmak lazim ama.gerci ben evde cok hareketliyim hic durmuyorum.birde 4 katli apartmanda oturuyorum.gunde en az 1 kez merdivenleri cikiyorum.bakalim gorcekmiyim faydasini
Vala sanirim oyle canim ya yarin sabah inşallah kollarimda olucak cok baska birsey ya korku heyecan ne hissettigimi bile anlayamiyorumEn azından bir karar var artık canim;sağlıkla gelsin hayırlısı olsun.dualarimiz sizinle. Esimin bir arkadaşının eşi doğum yapmış fotoğraf göndermişler biz de girecek miyiz gerçekten o günleri,ayni duyguları paylaşıyoruz hepimiz. Biz inanamasak da onlar inandiracaklar bizi kendilerine. Gece bi aglasinlar göreceğiz biz:)
Canim hadi hepsi amenna;randevuyu daha uygun saate veremiyor mıydılar?Acayip sinirliyim kizlar ya.bugun randevum vardi.sabah kalktim cocugu okula biraktim.apar topar dus aldim.sacimi zor kurutup son gaz randevuya yetiseyim diye kosturduk.randevu alacagimiz yerde kaydim cikmiyo.zar zor hallettik.kostur kostur randevu bolumune gittim artik nefes nefese kaldim gec kaliyoruz diye.doktor yok.gel de delirme.
Sekreter eve mektup gonderdik randevu dundu diyo.sabah sabah o kadar kosturmaya mi yanayim mektubun ulasmadigina mi.yarin sabahin korune randevu verdi.nts ye bagliycak.ooffff cidden sinir oldum
Tşk canım çok şükür evdeyiz pazar günü taburcu olduk bi dıkıntımız yok çok zayıf sadece 3 kilo 116 gıram çıktı ama çok çok zayıf sanki kırılacakmış gibi yüzü elma kadar oğluşumunCane ilayda canim benim hayirlisi olsun.insallah hersey yolunda gitcek ve minigini sag saglim alcaksin kucagina.dua ediyorum canim senin icin.bebisini bizim icin de op yarin
Ben senden bi ay geride olmama rağmen uyuyamiyorum artık canim;kaldiki sizler çok haklisiniz. Gündüzleri uyumayi denesen
Canim nasilsin bebisin nasil sezeryan nasil gecti bende yarin olcam korkudan ödüm kopuyor varmi onercegin birseyTşk canım çok şükür evdeyiz pazar günü taburcu olduk bi dıkıntımız yok çok zayıf sadece 3 kilo 116 gıram çıktı ama çok çok zayıf sanki kırılacakmış gibi yüzü elma kadar oğluşumun
Çok rahat çok eğlenceliydi canım benim hiç ağrım olmadı beni çok korkutmuşlardı Ödüm kopuyordu dr şarkı açtı birlikte şarkıda söyledik :) kuçumu bana gösterip götrdüler onu trmizleyene kadar giydirene kadar benimde dkişlerim yapıldı gitti hemen süt verdim emdi valla ama benim biraz erken olduğu için çok zayıf ve biraz halsiz çok uyuyor sadece bacakladm filan şişti biraz sanki uyuşuk yürüyorm engel değil dokunduğumda sanki uyuşuk gibiCanim nasilsin bebisin nasil sezeryan nasil gecti bende yarin olcam korkudan ödüm kopuyor varmi onercegin birsey
Ayy ne guzel canim ya inşallah yarin benimde cok guzel gecer korkudan evde vakit geciremiyorum biraz olsun icim rahatladiÇok rahat çok eğlenceliydi canım benim hiç ağrım olmadı beni çok korkutmuşlardı Ödüm kopuyordu dr şarkı açtı birlikte şarkıda söyledik :) kuçumu bana gösterip götrdüler onu trmizleyene kadar giydirene kadar benimde dkişlerim yapıldı gitti hemen süt verdim emdi valla ama benim biraz erken olduğu için çok zayıf ve biraz halsiz çok uyuyor sadece bacakladm filan şişti biraz sanki uyuşuk yürüyorm engel değil dokunduğumda sanki uyuşuk gibi
Gozun aydin canim allah bebisine.de sanada saglik sihhat versinÇok rahat çok eğlenceliydi canım benim hiç ağrım olmadı beni çok korkutmuşlardı Ödüm kopuyordu dr şarkı açtı birlikte şarkıda söyledik :) kuçumu bana gösterip götrdüler onu trmizleyene kadar giydirene kadar benimde dkişlerim yapıldı gitti hemen süt verdim emdi valla ama benim biraz erken olduğu için çok zayıf ve biraz halsiz çok uyuyor sadece bacakladm filan şişti biraz sanki uyuşuk yürüyorm engel değil dokunduğumda sanki uyuşuk gibi
Slm anneler biz evdeyiz çok şükür doğumdan önce hiç şişmedim sezeryandan sonra balon gibi oldu bacaklarım ayaklarım uyuşuk normal mi
Canim benim biraz cesur ol.sezeryanin neyinden korkuyosun.bana gore normal doguma gore daha risksiz sezeryan.sonrasinda biraz zorlanirsin dikislerinden dolayi.sezeryan olan yakinlarimdan gordugum kadariyla soyluyorum.ama cabucak alcaksin bebisini kucagina insallah.agri falan hissetmezsin sonucta uyusturcaklar seni.Evet canim hayirlisiyla inşallah kavuscam ayy nasil bi duygu o kadar cok merak icindeyim ki nasil bakcam nasil bisey oyy oyy ben anne oluyorum ya hala kendime inanamiyorum
Canim benim op bebisini bizim yerimize de.cok sukur saglikli bosver kilosunu. alir kilo merak etme.ayrica hicte dusuk degil kilosu canim.42.haftasinda 3.200 41. Haftasinda 2.700 dogum yapan arkadaslarim var benim.senin pasan erken dogmasina ragmen gayet kilolu.masallah onaTşk canım çok şükür evdeyiz pazar günü taburcu olduk bi dıkıntımız yok çok zayıf sadece 3 kilo 116 gıram çıktı ama çok çok zayıf sanki kırılacakmış gibi yüzü elma kadar oğluşumun
Biraz daha gec bi saatte vardi randevu ama esimin ise gitmesi lazim.onu birakcam ise.nts ye girecegim icin gec kalir.o yuzden sabah erken saati secmek zorunda kaldim.cocugu bile erkenden okula birakmam lazim.randevunuz dundu diyo birde sekreter.simdi randevuya gitmedim diye ustune birde fatura gonderirlerCanim hadi hepsi amenna;randevuyu daha uygun saate veremiyor mıydılar?
Canim ben yurumuyorum ama evde hic durmuyorum.surekli is egil kalk yapiorum.o bahsettigim bacagini acarak egilme yontemini cok yapiyorum.onun cok faydasi oldugunu soyluyorlar.cocugun oyuncaklarini yerden toplarken o yontemle yapiorum acilmaya yardimci olsun diye.birde hurma aldim bigun bikactane yedim.yarin muayene ederse bakalim kac cm acilma olmus ogrencem4ay önce bi arkadaş doğum yaptı normal hiç yurumedim çok da rahat doğum yaptım dedi. İllaki etkisi var ama çok yüksek oranda etkilenmiyor canim bence;ben 38.haftada yürümeyi planliyorum
Öyle canım haklısın çok şükür sağlığı yerinde ya o yeter bizim oğlan gececi anne karnında basılsa aynen öyle gece uyutmazdı yine oyle gündüz süt için saatlerce uğraşyorm uyanması için gecede uyusun diyr :)Canim benim op bebisini bizim yerimize de.cok sukur saglikli bosver kilosunu. alir kilo merak etme.ayrica hicte dusuk degil kilosu canim.42.haftasinda 3.200 41. Haftasinda 2.700 dogum yapan arkadaslarim var benim.senin pasan erken dogmasina ragmen gayet kilolu.masallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?