2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben senden bi ay geride olmama rağmen uyuyamiyorum artık canim;kaldiki sizler çok haklisiniz. Gündüzleri uyumayi denesen

Ben de hic yuruyus yapmiyorum canim.aslinda yapmak lazim ama.gerci ben evde cok hareketliyim hic durmuyorum.birde 4 katli apartmanda oturuyorum.gunde en az 1 kez merdivenleri cikiyorum.bakalim gorcekmiyim faydasini
4ay önce bi arkadaş doğum yaptı normal hiç yurumedim çok da rahat doğum yaptım dedi. İllaki etkisi var ama çok yüksek oranda etkilenmiyor canim bence;ben 38.haftada yürümeyi planliyorum

Vala sanirim oyle canim ya yarin sabah inşallah kollarimda olucak cok baska birsey ya korku heyecan ne hissettigimi bile anlayamiyorum

Canim hadi hepsi amenna;randevuyu daha uygun saate veremiyor mıydılar?

Cane ilayda canim benim hayirlisi olsun.insallah hersey yolunda gitcek ve minigini sag saglim alcaksin kucagina.dua ediyorum canim senin icin.bebisini bizim icin de op yarin
Tşk canım çok şükür evdeyiz pazar günü taburcu olduk bi dıkıntımız yok çok zayıf sadece 3 kilo 116 gıram çıktı ama çok çok zayıf sanki kırılacakmış gibi yüzü elma kadar oğluşumun

Ben senden bi ay geride olmama rağmen uyuyamiyorum artık canim;kaldiki sizler çok haklisiniz. Gündüzleri uyumayi denesen

Gündüz uyuyunca gece hiç uyuyamıyorum canım, öyle ya da böyle geçiyo işte günler, çocukluk arkadaşımın düğünü var, inan ağrılardan ona bile gidecek halim yok, çok üzülüyorum;(

Canim nasilsin bebisin nasil sezeryan nasil gecti bende yarin olcam korkudan ödüm kopuyor varmi onercegin birsey

Slm anneler biz evdeyiz çok şükür doğumdan önce hiç şişmedim sezeryandan sonra balon gibi oldu bacaklarım ayaklarım uyuşuk normal mi

Canim nasilsin bebisin nasil sezeryan nasil gecti bende yarin olcam korkudan ödüm kopuyor varmi onercegin birsey
Çok rahat çok eğlenceliydi canım benim hiç ağrım olmadı beni çok korkutmuşlardı Ödüm kopuyordu dr şarkı açtı birlikte şarkıda söyledik :) kuçumu bana gösterip götrdüler onu trmizleyene kadar giydirene kadar benimde dkişlerim yapıldı gitti hemen süt verdim emdi valla ama benim biraz erken olduğu için çok zayıf ve biraz halsiz çok uyuyor sadece bacakladm filan şişti biraz sanki uyuşuk yürüyorm engel değil dokunduğumda sanki uyuşuk gibi

Ayy ne guzel canim ya inşallah yarin benimde cok guzel gecer korkudan evde vakit geciremiyorum biraz olsun icim rahatladi

Gozun aydin canim allah bebisine.de sanada saglik sihhat versin

Slm anneler biz evdeyiz çok şükür doğumdan önce hiç şişmedim sezeryandan sonra balon gibi oldu bacaklarım ayaklarım uyuşuk normal mi

Hadi gözünüz aydın canım geçmiş olsun.Allah sağlık sıhhat versin.çok da az değil canım kilosu maşallah emiyosa seni alır kilo hiç merak etme.şişliği hiç duymadım, biz nasıl olucaz bakalım.
Ee onun dışında nasılsın, kanaman filan çok mu, ağrın var mı, kendini idare edebiliyo musun?bebişinle ilgilenecek gücün var inşallah?

Cane ilayda tebrik ederim canım. Rabbim analı babalı hayırlı uzun ömürlü eylesin kuzunu. Benim yerime öp güzel meleği. Çok uyuya bile beli saatlerde uyandır emzir sarılık olmasın

kaderdene varsa seni de şimdiden tebrik ediyorum canım inşallah çok kolay geçer Rabbim kolaylıklar versin sağ sağlım kavus yavruna inşallah. Gönlünüferah tut Rabbim şah damarimizdan daha yakın sadece dua et.

Evet canim hayirlisiyla inşallah kavuscam ayy nasil bi duygu o kadar cok merak icindeyim ki nasil bakcam nasil bisey oyy oyy ben anne oluyorum ya hala kendime inanamiyorum
Canim benim biraz cesur ol.sezeryanin neyinden korkuyosun.bana gore normal doguma gore daha risksiz sezeryan.sonrasinda biraz zorlanirsin dikislerinden dolayi.sezeryan olan yakinlarimdan gordugum kadariyla soyluyorum.ama cabucak alcaksin bebisini kucagina insallah.agri falan hissetmezsin sonucta uyusturcaklar seni.
Boyle panik yapip stresle bekleyerek bebisini de tedirgin ediyosun annesi.hadi insallah guzel haberlerini aliriz yarin.bosuna stres yapmisim diyeceksin

Canim benim op bebisini bizim yerimize de.cok sukur saglikli bosver kilosunu. alir kilo merak etme.ayrica hicte dusuk degil kilosu canim.42.haftasinda 3.200 41. Haftasinda 2.700 dogum yapan arkadaslarim var benim.senin pasan erken dogmasina ragmen gayet kilolu.masallah ona

Canim hadi hepsi amenna;randevuyu daha uygun saate veremiyor mıydılar?
Biraz daha gec bi saatte vardi randevu ama esimin ise gitmesi lazim.onu birakcam ise.nts ye girecegim icin gec kalir.o yuzden sabah erken saati secmek zorunda kaldim.cocugu bile erkenden okula birakmam lazim.randevunuz dundu diyo birde sekreter.simdi randevuya gitmedim diye ustune birde fatura gonderirler

4ay önce bi arkadaş doğum yaptı normal hiç yurumedim çok da rahat doğum yaptım dedi. İllaki etkisi var ama çok yüksek oranda etkilenmiyor canim bence;ben 38.haftada yürümeyi planliyorum
Canim ben yurumuyorum ama evde hic durmuyorum.surekli is egil kalk yapiorum.o bahsettigim bacagini acarak egilme yontemini cok yapiyorum.onun cok faydasi oldugunu soyluyorlar.cocugun oyuncaklarini yerden toplarken o yontemle yapiorum acilmaya yardimci olsun diye.birde hurma aldim bigun bikactane yedim.yarin muayene ederse bakalim kac cm acilma olmus ogrencem

kaderdene varsa canim simdiden hayirli dogumlar.ablam iki tane sezeryan yaptı.ikisinde de yanindaydim hemen girdi cikti.kisa sürede kendine geldi.hemen saçini tarayip, tacını takıp bebekleriyle poz bile verdi:) hic endiselenmene gerek yok.senin duyabilecegin tüm rahatsizliklar milyonlarca sezeryan ameliyat sonucunda bir tedaviye baglanmis.sen daha sorunu yasamadan caresine bakılıyo zaten.rahat ol ve güzel bir gece geçir.yarın senin icin bambaska bir gün olacak.dualarimiz seninle

Öyle canım haklısın çok şükür sağlığı yerinde ya o yeter bizim oğlan gececi anne karnında basılsa aynen öyle gece uyutmazdı yine oyle gündüz süt için saatlerce uğraşyorm uyanması için gecede uyusun diyr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…