2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

İnsaallah en uygun zamanda olur ve yuvaniza donersiniz canim. Haklisin. Uzaktan konusmak her zaman kolay oluyor. İnsanın evi gibisi yok
Sayılı günler kaldı be canım dusunsene yaklaşık 200 günü devirdik Allahin izni ile onumuzdekini de hallederdim;yorma kafani

tşk canım
Çok şükür iyiyim kanamam var kendim idare ediyorm sancım yok sadece dikiş yeri yanıyo o da çok değil bazen ve sürekli değil bebeşled eilgileniyorm hep ayaktayım yurüyorm tek sıkıntı bacak şişliği ağrı yok sadece sişmiş

Canim senin ufaklik geceyle gunduzu karistiriyo.insallah en kisa zamanda duzelir insallah.yoksa isin zor.
Bu arada sislikten bahsetmissin.canim serum aldiysam ondandir o sislik.gecer bikac gune merak etme.

İnşallah canim saolasin agrisiz sizisiz biter evime donerim

Saol canim ya inşallah güzel geçer

Teşekkür ederim canım saol her daim dua ediyorum hepimize rabbim kimseyi bu yolda koymasi

Kizlar ben de bugun dr.daydim.Düşen beyaz parcalari sordum.Akıntı birikmesi cok normal dedi.Basiniza gelirse korkmayin nişan falan degilmis beyaz kitleler:)36+3 deyim ama hiç açılma falan yok.sanci da yok.paşamin keyfi gayet iyi içeride takilcak bi süre daha galiba.

[QUOTioc, post: 47973544, member: 738792"]Kizlar ben de bugun dr.daydim.Düşen beyaz parcalari sordum.Akıntı birikmesi cok normal dedi.Basiniza gelirse korkmayin nişan falan degilmis beyaz kitleler:)36+3 deyim ama hiç açılma falan yok.sanci da yok.paşamin keyfi gayet iyi içeride takilcak bi süre daha galiba.[/QUOTE]
Allah iyiliginizi daim etsin canım inşaallah. çok sevindim senin adına. hep iyi haberlerle gelin inşaallah

Maşallah canım sevindim, İnşallah şişliklerin iner kısa zamanda.
Bize tavsiye edeceğin bi şey var mı? İç çamaşırı yüksek belli giyebiliyosundur değil mi? Ped yetiyo mu, hasta bezi filan mı kullanıyosun?
Sezeryandan sonra geç geliyo süt diyolar, sende sıkıntı olmadı değil mi? Maşallah..zorlandın mı ilk emzirirken?bi de şimdi bizim göğüsler çok hassas ya, acıyo mu emzirirken?
kusura bakma canım, çok soru sordum ama, çevremde herkes normal doğurdu, ben de her ihtimale hazırlıklı olmaya çalışıyorum..sen uygun olduğunda cevaplarsan çok mutlu olurum.
Ayy ne kadar güzel, bebişinle uyuyacaksın bugün.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah size..

Maşallah canım, evet iyice yoğunlaştı artık akıntılar.her seferinde rengine bakıyorum valla.çok sağol.hayırlısıyla zamanında sağlıklıca gelsin de..

Gündüz uyuyunca gece hiç uyuyamıyorum canım, öyle ya da böyle geçiyo işte günler, çocukluk arkadaşımın düğünü var, inan ağrılardan ona bile gidecek halim yok, çok üzülüyorum;(
Üzülme canım benim gonuller bir olsun
Bebis dogsun o sana gelir düğün yaparsınız:)

Senin analizini yerim :)
En küçük sen misin kız?
Amiiiin inşallah..
Doğurduktan sonra da devam edelim kızlar, malum bebişlerle yeni tanışacağız, yine olur merak ettiklerimiz, hep destek-tam destek!!!

Senin analizini yerim :)
En küçük sen misin kız?
Amiiiin inşallah..
Doğurduktan sonra da devam edelim kızlar, malum bebişlerle yeni tanışacağız, yine olur merak ettiklerimiz, hep destek-tam destek!!!
ye:)
Evet canım bildiğim kadarı ile oyleyim
Tabi asıl doğduktan sonra daha çok ihtiyaç var birbirimize:)
Evlendiririz artık forumda evlatlari

Ayy şiirini sevsinler:) kim kaçta napiyo özet tablosu gibi olmuş.Tam didaktik şiir :))

Susamcik valla suan nts de bagliyim.daraldim ama inan su analizi gorunce guldum.evet cok az kaldi suan 38+2 yim.ama son ultrsaonda da 38+6 gosteriyorum.hemsireye sordum ne bu hangisine gore gun saycam diye .benim hesaplar sasti valla.bakalim ne zaman gelcek bizim ufaklik.

Ama cok sukur ki hepimiz atlatmamiz gereken sureci atlattik.artik ne zaman gelirse bebisler hic sorun degil.ama sunu da belirtmeden gecemiycem.en rahat zamanimiz bebislerin karnimizda oldugu zaman

Simdi farkettim de icinizden biri supriz yapmazsa siradaki benmiyim

Aman Allahim son durak serisi gibi olduk.hepimiz teker teker gidiyoruz.ama bizim ki guzel son tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…