- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
Tşk canım öyle yapyorz zar zor veyoruzCane ilayda tebrik ederim canım. Rabbim analı babalı hayırlı uzun ömürlü eylesin kuzunu. Benim yerime öp güzel meleği. Çok uyuya bile beli saatlerde uyandır emzir sarılık olmasın
İnsaallah en uygun zamanda olur ve yuvaniza donersiniz canim. Haklisin. Uzaktan konusmak her zaman kolay oluyor. İnsanın evi gibisi yokTabi ki hayırlısı olsun canım. Evlatlarimizin hepsi hayırla sağlıkla gelsinler inşallah. Bir sıkıntı çıkmazsa inşallah doktora soracağız 20si çıkınca falan gidelim arabamizla diyoruz. yol çok uzun nasıl yaparız çocuğu hasta etmeden diye bi sürü sorular var kafamızda.yaz tatiline kadar gelmeyi düşünmuyoruz. Artik bizde evimize gitmeyi çok istiyoruz birbirimizden ve evimizden çok ayrı kaldik
tşk canımHadi gözünüz aydın canım geçmiş olsun.Allah sağlık sıhhat versin.çok da az değil canım kilosu maşallah emiyosa seni alır kilo hiç merak etme.şişliği hiç duymadım, biz nasıl olucaz bakalım.
Ee onun dışında nasılsın, kanaman filan çok mu, ağrın var mı, kendini idare edebiliyo musun?bebişinle ilgilenecek gücün var inşallah?
Canim senin ufaklik geceyle gunduzu karistiriyo.insallah en kisa zamanda duzelir insallah.yoksa isin zor.tşk canım
Çok şükür iyiyim kanamam var kendim idare ediyorm sancım yok sadece dikiş yeri yanıyo o da çok değil bazen ve sürekli değil bebeşled eilgileniyorm hep ayaktayım yurüyorm tek sıkıntı bacak şişliği ağrı yok sadece sişmiş
İnşallah canim saolasin agrisiz sizisiz biter evime donerimCanim benim biraz cesur ol.sezeryanin neyinden korkuyosun.bana gore normal doguma gore daha risksiz sezeryan.sonrasinda biraz zorlanirsin dikislerinden dolayi.sezeryan olan yakinlarimdan gordugum kadariyla soyluyorum.ama cabucak alcaksin bebisini kucagina insallah.agri falan hissetmezsin sonucta uyusturcaklar seni.
Boyle panik yapip stresle bekleyerek bebisini de tedirgin ediyosun annesi.hadi insallah guzel haberlerini aliriz yarin.bosuna stres yapmisim diyeceksin
Saol canim ya inşallah güzel geçerkaderdene varsa canim simdiden hayirli dogumlar.ablam iki tane sezeryan yaptı.ikisinde de yanindaydim hemen girdi cikti.kisa sürede kendine geldi.hemen saçini tarayip, tacını takıp bebekleriyle poz bile verdi:) hic endiselenmene gerek yok.senin duyabilecegin tüm rahatsizliklar milyonlarca sezeryan ameliyat sonucunda bir tedaviye baglanmis.sen daha sorunu yasamadan caresine bakılıyo zaten.rahat ol ve güzel bir gece geçir.yarın senin icin bambaska bir gün olacak.dualarimiz seninle
Teşekkür ederim canım saol her daim dua ediyorum hepimize rabbim kimseyi bu yolda koymasikaderdene varsa seni de şimdiden tebrik ediyorum canım inşallah çok kolay geçer Rabbim kolaylıklar versin sağ sağlım kavus yavruna inşallah. Gönlünüferah tut Rabbim şah damarimizdan daha yakın sadece dua et.
tşk canım
Çok şükür iyiyim kanamam var kendim idare ediyorm sancım yok sadece dikiş yeri yanıyo o da çok değil bazen ve sürekli değil bebeşled eilgileniyorm hep ayaktayım yurüyorm tek sıkıntı bacak şişliği ağrı yok sadece sişmiş
Kizlar ben de bugun dr.daydim.Düşen beyaz parcalari sordum.Akıntı birikmesi cok normal dedi.Basiniza gelirse korkmayin nişan falan degilmis beyaz kitleler:)36+3 deyim ama hiç açılma falan yok.sanci da yok.paşamin keyfi gayet iyi içeride takilcak bi süre daha galiba.
Üzülme canım benim gonuller bir olsunGündüz uyuyunca gece hiç uyuyamıyorum canım, öyle ya da böyle geçiyo işte günler, çocukluk arkadaşımın düğünü var, inan ağrılardan ona bile gidecek halim yok, çok üzülüyorum;(
Ebru67 ile erkenden başladık
Caneilayda kucağında
Kaderdenevarsa insaallah yarina
Yegaa çok yakında
Softwind ve Hasnur 38;gelsin artık onlar da
Bioc ve Nigzess 37.haftada
Qwest 36 haftada
Ve ben deniz 35 e girdik
Hadi bakalım. Hepimiz için hayirlisi
Senin analizini yerim :)
En küçük sen misin kız?
Amiiiin inşallah..
Doğurduktan sonra da devam edelim kızlar, malum bebişlerle yeni tanışacağız, yine olur merak ettiklerimiz, hep destek-tam destek!!!
Ayy şiirini sevsinler:) kim kaçta napiyo özet tablosu gibi olmuş.Tam didaktik şiir :))Ebru67 ile erkenden başladık
Caneilayda kucağında
Yegaa çok yakında
Qwest 36 haftada
Ve ben deniz 35 e girdik
Susamcik valla suan nts de bagliyim.daraldim ama inan su analizi gorunce guldum.evet cok az kaldi suan 38+2 yim.ama son ultrsaonda da 38+6 gosteriyorum.hemsireye sordum ne bu hangisine gore gun saycam diye .benim hesaplar sasti valla.bakalim ne zaman gelcek bizim ufaklik.Ebru67 ile erkenden başladık
Caneilayda kucağında
Yegaa çok yakında
Qwest 36 haftada
Ve ben deniz 35 e girdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?