Daha dogum seklimiz ve zamanimiz belli.degil cnm ama bizim.bebis coj iriymis galiba sezeryan gorunuyrNe dedi dr un doğum şekli zamanı bebisimizin kilosu boyu . Herşey yolundadır insaallah..
Hayirlisi canim..Daha dogum seklimiz ve zamanimiz belli.degil cnm ama bizim.bebis coj iriymis galiba sezeryan gorunuyr
Onlar bebisin kalp atimlaridir buyuk bi ihtimal canim.cok sukur ki sanci degil.Yok cnm doktor normal dedi sukurler olsn
Tam 19 unda verebilirsin dilekceni o zaman.Bayram tatilini dogum sonrana ekleyeceklerse ama tabi.Benimkiler ekliyorlar.Sakin 19 oncesinde verme tatil gunlerin bosuna yanmis;dogum sonrasina eklenmemis olur. Buarada ilk hafta ders olmuyor zaten dogru duzgun.O zamana kadar hala kendini iyi hissediyosan 19 eylul haftani da gidersin belki okulun yakinmis. Netlestirmis olursun o tarihe kadarTamam o zaman ben şartları zorlamadan pzt okul açılacak oncesi bayram tatili ya alıp dr a dan alıp okula vereyim onlar da alsin ucretliyi
Yok benim evim aşırı yakın okula
İki uc gun daha gel diyen arkadaşlar oldu kafami karıştırdı da hiç okula bulasmamak en iyisi sanirim
Yuksek bel giyebiliyorm göğüs çok hassas kerem kullanıyorm ilk 2 gün hasta bezi sonra yine hastenenin verdiği büyük kalınt petler şimdi kanama azalmış sütüm hemen geldi amelyatn çıktığımda hemşire gelip ayarladı çocuğu yatarak emzirdim eve geçtiğimde eşim yardim etti Artık beşikten gendim çıkarıp emziriyorm ve biz bugün hastaneye geldik bebğim 300 gram vermiş sarılığı çok vazla şimdi işina verdik bu gece hastanedeyizMaşallah canım sevindim, İnşallah şişliklerin iner kısa zamanda.
Bize tavsiye edeceğin bi şey var mı? İç çamaşırı yüksek belli giyebiliyosundur değil mi? Ped yetiyo mu, hasta bezi filan mı kullanıyosun?
Sezeryandan sonra geç geliyo süt diyolar, sende sıkıntı olmadı değil mi? Maşallah..zorlandın mı ilk emzirirken?bi de şimdi bizim göğüsler çok hassas ya, acıyo mu emzirirken?
kusura bakma canım, çok soru sordum ama, çevremde herkes normal doğurdu, ben de her ihtimale hazırlıklı olmaya çalışıyorum..sen uygun olduğunda cevaplarsan çok mutlu olurum.
Ayy ne kadar güzel, bebişinle uyuyacaksın bugün.Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah size..
İnşallah hepiniz kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde benim bebeğim sarılık oldu bu gün saat 14 yarçtırdık çok kilo kaybi var çocuk dr olumsuz konuştu sinir bozucu suratsız bi dr zatem devlettekiler bile böyle suratsız işgisiz değildir inş taburcu olduğumuxda iyi bi dr bakarızEbru67 ile erkenden başladık
Caneilayda kucağında
Kaderdenevarsa insaallah yarina
Yegaa çok yakında
Softwind ve Hasnur 38;gelsin artık onlar da
Bioc ve Nigzess 37.haftada
Qwest 36 haftada
Ve ben deniz 35 e girdik
Hadi bakalım. Hepimiz için hayirlisi
Doğdu mu bebeğin canımAyrica dualariniz hepinize teşekkür ederim
Ayyyy çok sevindim canımKizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Geçmiş olsun canım sık sık emzir şifa olsun bebişe annesiİnşallah hepiniz kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde benim bebeğim sarılık oldu bu gün saat 14 yarçtırdık çok kilo kaybi var çocuk dr olumsuz konuştu sinir bozucu suratsız bi dr zatem devlettekiler bile böyle suratsız işgisiz değildir inş taburcu olduğumuxda iyi bi dr bakarız
Geçmiş olsun canım sık sık emzir şifa olsun bebişe annesiİnşallah hepiniz kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde benim bebeğim sarılık oldu bu gün saat 14 yarçtırdık çok kilo kaybi var çocuk dr olumsuz konuştu sinir bozucu suratsız bi dr zatem devlettekiler bile böyle suratsız işgisiz değildir inş taburcu olduğumuxda iyi bi dr bakarız
Canim gozun aydin cok sevindm hic doktoru kafana takma allahin izniyle.benisin.sariligin istesinden gelecek bugunlerin tadini cikaYuksek bel giyebiliyorm göğüs çok hassas kerem kullanıyorm ilk 2 gün hasta bezi sonra yine hastenenin verdiği büyük kalınt petler şimdi kanama azalmış sütüm hemen geldi amelyatn çıktığımda hemşire gelip ayarladı çocuğu yatarak emzirdim eve geçtiğimde eşim yardim etti Artık beşikten gendim çıkarıp emziriyorm ve biz bugün hastaneye geldik bebğim 300 gram vermiş sarılığı çok vazla şimdi işina verdik bu gece hastanedeyiz
Canim gozun aydin allah saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin darisi basimizAyrica dualariniz hepinize teşekkür ederim
Yuksek bel giyebiliyorm göğüs çok hassas kerem kullanıyorm ilk 2 gün hasta bezi sonra yine hastenenin verdiği büyük kalınt petler şimdi kanama azalmış sütüm hemen geldi amelyatn çıktığımda hemşire gelip ayarladı çocuğu yatarak emzirdim eve geçtiğimde eşim yardim etti Artık beşikten gendim çıkarıp emziriyorm ve biz bugün hastaneye geldik bebğim 300 gram vermiş sarılığı çok vazla şimdi işina verdik bu gece hastanedeyiz
Kizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Canim gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.Hepinize uzun saglikli ömür versin insallah.Darisi basimiza olsunKizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
He işte ben de tam olarak bunun için yazdım ;sadece bir bina var aramızda okulla zaten mevcut 450. Öğleciyim de; ama canim nasıl giderim zorunlu ayrılık degilmi cuma mi al iznini diyorsunTam 19 unda verebilirsin dilekceni o zaman.Bayram tatilini dogum sonrana ekleyeceklerse ama tabi.Benimkiler ekliyorlar.Sakin 19 oncesinde verme tatil gunlerin bosuna yanmis;dogum sonrasina eklenmemis olur. Buarada ilk hafta ders olmuyor zaten dogru duzgun.O zamana kadar hala kendini iyi hissediyosan 19 eylul haftani da gidersin belki okulun yakinmis. Netlestirmis olursun o tarihe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?