2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tam 19 unda verebilirsin dilekceni o zaman.Bayram tatilini dogum sonrana ekleyeceklerse ama tabi.Benimkiler ekliyorlar.Sakin 19 oncesinde verme tatil gunlerin bosuna yanmis;dogum sonrasina eklenmemis olur. Buarada ilk hafta ders olmuyor zaten dogru duzgun.O zamana kadar hala kendini iyi hissediyosan 19 eylul haftani da gidersin belki okulun yakinmis. Netlestirmis olursun o tarihe kadar

Q Qwest bebişin kilosu kaç ki canım. benimki 36+3 de 3 kg di tam.Doguma kadar 4 olur dedi.Ama yine de normal dogum gorunuyor simdilik dedi.Sen nasilsin buarada

Yuksek bel giyebiliyorm göğüs çok hassas kerem kullanıyorm ilk 2 gün hasta bezi sonra yine hastenenin verdiği büyük kalınt petler şimdi kanama azalmış sütüm hemen geldi amelyatn çıktığımda hemşire gelip ayarladı çocuğu yatarak emzirdim eve geçtiğimde eşim yardim etti Artık beşikten gendim çıkarıp emziriyorm ve biz bugün hastaneye geldik bebğim 300 gram vermiş sarılığı çok vazla şimdi işina verdik bu gece hastanedeyiz

İnşallah hepiniz kucağınıza alırsınız sağlıklı bi şekilde benim bebeğim sarılık oldu bu gün saat 14 yarçtırdık çok kilo kaybi var çocuk dr olumsuz konuştu sinir bozucu suratsız bi dr zatem devlettekiler bile böyle suratsız işgisiz değildir inş taburcu olduğumuxda iyi bi dr bakarız

Kizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Ayyyy çok sevindim canım sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah. Darısı bizlere hayirlisiyla. Aminnn. Abi oldu senin ki bizimkiler e masallah

Geçmiş olsun canım sık sık emzir şifa olsun bebişe annesi

Geçmiş olsun canım sık sık emzir şifa olsun bebişe annesi

Q Qwest bebişin kilosu kaç ki canım. benimki 36+3 de 3 kg di tam.Doguma kadar 4 olur dedi.Ama yine de normal dogum gorunuyor simdilik dedi.Sen nasilsin buarada
Canim benim36+1 de 3200 olmus her defasinda sekerden supheleniyr kilolu olmasi da sikintiymis bilmiyrdm insaallah benimkide normal.olur cnm

Canim gozun aydin cok sevindm hic doktoru kafana takma allahin izniyle.benisin.sariligin istesinden gelecek bugunlerin tadini cika

Canım benim çok çok geçmiş olsun çok da sağol uzun uzun cevaplamışsın.çabuk toparlıyomuş bebişler o ışın tedavisi iyi geliyomuşAllah yardımcınız olsun inşallah kısa zamanda iyileşin ikiniz de..ne kadar güzel emzirebilmişsin umarım sıkıntısız devam edersiniz maşallah!!

Kizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin

Canım çok şükür maşallah hadi gözünüz aydın.çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.darısı başımıza.yerim ben onu..Rabbim sağlık sıhhat versin..

Senin var mı bize tavsiye edeceğin bi şey?şunu unuttum, bu olsaymış iyi olurmuş ya da şunu iyi ki almışım yapmışım dediğin?

Canim gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün.Hepinize uzun saglikli ömür versin insallah.Darisi basimiza olsun

He işte ben de tam olarak bunun için yazdım ;sadece bir bina var aramızda okulla zaten mevcut 450. Öğleciyim de; ama canim nasıl giderim zorunlu ayrılık degilmi cuma mi al iznini diyorsun
Ve çok teşekkür ederim bende tahmin ettim erken verirsem o yanacak aradaki izin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…