Ooooo kimler gelmiş:)Kizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşKizlar biz dün oglumla kavustuk zorlu bir yolculukdan sonra sezeryan biraz aciliydi ama bugun cok daha iyiyim şükürler olsun minigim cok datli opmeye kiyamiyorum mis gibi kokuyor rabbim sizlere hayirli kolay dogumlar nasip etsin
Senin dr raporunda hangi gun itibariyle calisa-maz yaziyor?He işte ben de tam olarak bunun için yazdım ;sadece bir bina var aramızda okulla zaten mevcut 450. Öğleciyim de; ama canim nasıl giderim zorunlu ayrılık degilmi cuma mi al iznini diyorsun
Ve çok teşekkür ederim bende tahmin ettim erken verirsem o yanacak aradaki izin diye.
Dogdu canimDoğdu mu bebeğin canım
Evet canim teşekkür ederiz :)Ayyyy çok sevindim canımsağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah. Darısı bizlere hayirlisiyla. Aminnn. Abi oldu senin ki bizimkiler e masallah
Saol canim amin inşallah rabbm sizlerede gostersin bu gunleri inşallahCanim gozun aydin allah saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin darisi basimiz
Canim kac kilo dogdu bir de neden sez3ryan yaptilarEvet canim teşekkür ederiz :)
Saol canim amin inşallahGözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş
3 bucuk cnm sezeryani ben istedim suni vercekdi almadmCanim kac kilo dogdu bir de neden sez3ryan yaptilar
Hayirlisi olsun canim darisi bekleyen herkesin basina3 bucuk cnm sezeryani ben istedim suni vercekdi almadm
Saol canim evet darisi artik sizlerin hayirlisiyla sizlerde alirsini inşallahHayirlisi olsun canim darisi bekleyen herkesin basina
Hiçbir şey yok canım.ne sancı ne açılma. Yarın kontrol var bakalım nolacak
Canim catlayacagi varsa ne yaparsan yap fayda etmez. Nemli tutmaya çalış bol su icKizlar su karin kasinmasina ne yapiyrsnuz ben zeytinyagi bebek yagi suruyrm ama fayda etmiyr lutfen yardim edin dayanamiyrm artik
Canim artik catlamasindan gectim surekli.elim karnimda kasiniyr dayanamiyrm 3 lt su.iciyrm ama az mi geliyr acabaCanim catlayacagi varsa ne yaparsan yap fayda etmez. Nemli tutmaya çalış bol su ic
Tesekkurler cnm tavsiyelerinizin hepsini deneyecegimKakao yagiyla zeytinyağı ni karıştır bir de öyle dene istersen tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?