Gelsin gayri ama:) biz de bekliyoruz istiyoruz. Hayirlisi bakalım canim yarin haberdar edersin bizleri de. Teyzesi onu verene kurban olsun..Susam-cik bizim totemler fos çıktı. Bebiş anneyi babayı teyzeleri dinlemedi. Susamcik teyzesini dinlerse şaşırmam ayin 10u demiştin
Bence üçüne besine bakma idrarın rengi beyaza yakınsa vücudun yeterli suyu alıyor demektir canim.sen başta surmedin diye sanirim yada bebisin hızlı kilo alıyor; o hırsızlık günü evde değildim diye bi guncuk suremedim nasi zor o kaşınma da haklisin. Bol bol sur yağlardan. Gunde bir kere değil eline geçtikçe sur :))Canim artik catlamasindan gectim surekli.elim karnimda kasiniyr dayanamiyrm 3 lt su.iciyrm ama az mi geliyr acaba
Kizlar suan hastanedeyim.yaklasik 3 saattir nts de bagliyim.yarim saat sonra dogum yapip yapmayacagima karar vercekler.dua edin benim icin
Kizlar suan hastanedeyim.yaklasik 3 saattir nts de bagliyim.yarim saat sonra dogum yapip yapmayacagima karar vercekler.dua edin benim icin
Yine ilki gibi uzun sure sonra açılacak herhalde canim;ağrıların ne durumda dayanılasi mi bari. Tamam canım haberlerini bekliyoruz yuregimiz seninle..Susam-cik Rosaliz cok sagolun canim.acilmam 3 cm hala.ama cocugun kafasi cok yukarda dedi.rahimde incelmemis.eger suan dogum yaparsam zor bi dogum olcakmis.sanci gozukuyo nts de ama yeterli incelme olmamissa eve gondercez dedi.normalde 1 saat nts de kaldim.2 saat daha bekletcez ona gore karar vercez dediler.birazdan tekrar muayene olcam.
Biz kızımla kavuştukşükürler olsun
Darısı sizlerin başına sağlıkla gelsinler inşallah annelerini üzmesinler.
Zor bi süreç atlattık, şimdi kullanacağı ilaçlar varmış. Emzirirken şırıngayla arada vermeye çalışıyorum.
Lohusalık tamamiyle bir koşturmaca benim için günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama inanın gebe halimi de hatırlamıyorum..son haftalarınızı günlerinizi keyifle geçirmeye çalışın.
Gozun.aydin canim allah nazarlardan korusun dogum hikayeni sabirsizlikla bekliyrzBiz kızımla kavuştukşükürler olsun
Zor bi süreç atlattık, şimdi kullanacağı ilaçlar varmış. Emzirirken şırıngayla arada vermeye çalışıyorum.
Lohusalık tamamiyle bir koşturmaca benim için günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama inanın gebe halimi de hatırlamıyorum..son haftalarınızı günlerinizi keyifle geçirmeye çalışın.
Allah bir cirpida dogurmayi nasip etsin canim guzel haberlerini bekliyrzKizlar suan hastanedeyim.yaklasik 3 saattir nts de bagliyim.yarim saat sonra dogum yapip yapmayacagima karar vercekler.dua edin benim icin
Canim gunde bazen 5 kere surdugum bile oluyr cok zormus kasinmasiBence üçüne besine bakma idrarın rengi beyaza yakınsa vücudun yeterli suyu alıyor demektir canim.sen başta surmedin diye sanirim yada bebisin hızlı kilo alıyor; o hırsızlık günü evde değildim diye bi guncuk suremedim nasi zor o kaşınma da haklisin. Bol bol sur yağlardan. Gunde bir kere değil eline geçtikçe sur :))
Allah yardimcin olsun canim rabbim cok kolay bi dogum nasip etsin inşallahKizlar suan hastanedeyim.yaklasik 3 saattir nts de bagliyim.yarim saat sonra dogum yapip yapmayacagima karar vercekler.dua edin benim icin
Rabbim kolaylik versin canım inşallah tez zamanda kolay bir doğum olur bebisinle yuvana gelirsin sağ salim.Kizlar cok sukur dogum yapmadim.sancim var ama gonderdiler eve.rahimde incelme olmasi da onemliymis.birtek acilma degil.birde cocugun kafasinin dogum haznesine mesafesi onemliymis.normalde karnim cok asagida ama bebek asagida degilmis.
Suan dogum yaptirmak istemiyoruz cok uzun surer senin icin cok eziyetli bi dogum olur cocuga da zarar verebilir dediler.agrilarin icin bol bol dinlen biraz sicak suyla dus al rahatla dediler.yani dogum vakti gelinceye kadar evde sanci cekcem anlayacaginiz kizlar.
Hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin
Kizlar cok sukur dogum yapmadim.sancim var ama gonderdiler eve.rahimde incelme olmasi da onemliymis.birtek acilma degil.birde cocugun kafasinin dogum haznesine mesafesi onemliymis.normalde karnim cok asagida ama bebek asagida degilmis.
Suan dogum yaptirmak istemiyoruz cok uzun surer senin icin cok eziyetli bi dogum olur cocuga da zarar verebilir dediler.agrilarin icin bol bol dinlen biraz sicak suyla dus al rahatla dediler.yani dogum vakti gelinceye kadar evde sanci cekcem anlayacaginiz kizlar.
Hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin
Tebrikler canım sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah. .Biz kızımla kavuştukşükürler olsun
Canim ben bebege Penapen diye bi tane pişik kremi aldim.O pisik disinda diger vucut irritasyonlari icin de kullanilabiliyor.benim gecen gobegim kasindiginda Penapen sürdüm üstüne de zeytinyagi.Bana cok iyi geldi.Kizlar su karin kasinmasina ne yapiyrsnuz ben zeytinyagi bebek yagi suruyrm ama fayda etmiyr lutfen yardim edin dayanamiyrm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?