O gibi anormaliler annelerin yalnizca %10unda yasaniyor. Buradaki orneklerden sanki iki anneden biri dis veya bos gebelik gecirmis saniliyor fakat gercek ne yazik ki boyle. Ben %90 lik guzel ihtimale odaklandim ve bebegimin hep saglikli oldugunu, aksi takdirde bana mutlaka hissettirecegini dusundum. Dun de esimin israrlariyla doktora gittik artik. Kalbi pit pit atan bir minigimiz var cok sukur.Ay ben olsam dayanamazdım o kadar git bence bunun diş gebeliği boş gebeli vs. İnşallah allah nasip etsin size
Canim cok üzüldüm Allah yeniden nasip etsin kucağına al inşaallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinÖnce kanamam oldu müdahale edildi 1 hafta hastanede yattım eve taburcu etti eve geldik 3 sonra tekrar gittim iç tatafta kan birikintisi var dedi Bebeğin eşinden gelmişti o kan orda kaldı 1 2 hafta sonra zehirlenme oldu
Evet canım sanki adetim gelecekmis gibi bir ağrı var hiç halim yok bi deİnşaallah canim benim.. Senin agrilarin vs var mi?
Bilmiyorm ki canım kamama oldu bi hafta yattım taburcu oldum gittim tekrar kan birikintisi olmuş Eve git yat ddi sırt üstü kaçgün yattim başka bi doktora gittik O başka şey dedi çok dolaştık sonra Uzman profesör özeline gittik oda böyle sacmalıkmı olur senin dolaşman gerek bu kanın çıkması için onun dediğini de yaptık bi kaçgün daha geçti prfesörün yanına gitti çamur gibi kan geliyordu kahve telvesi gibi israrla beni yatırmasını istedik ine verdi bunu hergün yapacaksın dedi karından orda hemsiredi yaptı bu tabi bebeğin sapa sağlam bu bebek düşmez dedi kardeşinin olduğu hastaneyd yönlendirdi aynı akşam saat 18 gibi ateşim 39 ve ben üsüyorrüm kendimi kaybetmişim havale geçirme noktası ısınmiyorum saat sabah dokuzda ultrason da az atıyordu kalbi ve durdu o kirli kan bebeğin suyunu zehir etmiş dr dedi acil müdahae anneyide kaybediyoruz dedi eşine ben hayır demişim oyle oldu ama ben iğneden şüpheleniyorum bi sürü doktora dedim yok dedi kandan dediYa canim cok gecmis olsun ben cok soruyorm ama merak ettm ilk kez duyuyorum.. Nie disari cikmamis ki o kan? Dr bisi demeid mi?
tebrik ederim alkah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın inş.O gibi anormaliler annelerin yalnizca %10unda yasaniyor. Buradaki orneklerden sanki iki anneden biri dis veya bos gebelik gecirmis saniliyor fakat gercek ne yazik ki boyle. Ben %90 lik guzel ihtimale odaklandim ve bebegimin hep saglikli oldugunu, aksi takdirde bana mutlaka hissettirecegini dusundum. Dun de esimin israrlariyla doktora gittik artik. Kalbi pit pit atan bir minigimiz var cok sukur.
Amin isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinCanim cok üzüldüm Allah yeniden nasip etsin kucağına al inşaallah Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Cnm merhaba, bende pazartesi 6+2 olucam :) salıya randevum var. Embriyo kiminde daha önce kiminda daha sonra görünebiliyor. Allah yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Tesekkurler size de buyuk gecmis olsun. Allah beterleriyle sinamasin.tebrik ederim alkah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın inş.
Amin cümlemizi inşallahTesekkurler size de buyuk gecmis olsun. Allah beterleriyle sinamasin.
Cnm merhaba, bugün gittim dr'a. Son adet tarihim 8 aralık. 1 hafta geç yumurtladığım için kesenin gelişimine bakarak doktorum tam 6 haftalık olduğunu söyledi. Kese 16.54 mm gözüktü. İstersem alttan bakıpbebeği görebileceğimizi söyledi istemedim. 2 hafta sonra bebek ve kalp atışları için gideceğim. Dr gelişimin gayet iyi olduğunu söyledi çok şükür :)revan merhaba. hayırlı olsun öncelike. gittin mi doktora? Güzel haberler var mı? Ben sadece keseyi görebildim. 6,5 mm. Doktor Pazartesi gel takip edelim dedi. Bana benim kesem küçük gibi geldi. Senin nasıl? İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Canim benim merhaba bende ayni seyleri yasiyorum gecmis olsun cok bu persembe ilk kontrole gidicem testte pozitif cikti ama cok agrilarim var?Kızlar ben de çok uzun zamandır takip ediyodum 5 günlük gecikmem var adet olcakmisim gibi karnim agriyo B-hcg baktım hamileyim ama karın agrim var hala. Benim gibi olan var mi
hayırlı olsunkızlar bende yeni ögrendm daha 224.90 cıktı
hayırlı olsunCanim benim merhaba bende ayni seyleri yasiyorum gecmis olsun cok bu persembe ilk kontrole gidicem testte pozitif cikti ama cok agrilarim var?
Allah razi olsun insallah :*hayırlı olsun
Hayrlı olsun kaç artı kaç haftalık seninkiBende bugün gördüm ilk defa bebişimi.minnacık pirinç kadarkalp atışını duymadım ama gördüm ekranda,şişip iniyordu bebişim.çook tatlıydı ya doyamadım Göğüs hassasiyeti ve arada hafif kasık sızısı haricinde belirtim olmadığı için hamile hissedemiyordum kendimi taki bugüne kadar
saol cnmhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?