2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Şimdi nasilsin canim?

Yarin sabah randevum var salak doktorum canim istedi bi vajinal muayene yapayim mantığı ile geldiğinde hayır istemiyorum diyeyim diyorum lakin endişe bırakacak bir durum olur mu. Suan ağrı sızı sancı sertleşme vs biseyim yok çok şükür. Ne diyorsunuz dostlar belki zaten demez ama derse hayır diyor muyum?

Son düzenleme:
Kabul etmeme hakkın var canım.en fazla kagit imzalatırlar. Hiç bir şey olmadan açılman olabilirmiş. NSt de o anlık sancı olmayıp. Sertleşme vs de olmayabilir. Zaten durduk yere vajinal kontrol yapmaz. Yine de karar senin

Valla canım kusuruma bakmayın bi anlık salak da yazmisim
Dusunsene kaç hastayı nst ye bağlıyor günde. O gun agrim yok sertleşme hissediyorum diyorum meger sadbebek buyumus hareketleri güçlenmişti. Belki makine bozuktur deyip vajinal muayene yaptı ya(

Şimdilik seninki vajinal muayene için erken yapmaz bence. Bazı doktorlar hemşireler gerçekten sinir bozucu oluyor hamileligim boyunca bunu gördüm. Bazilarida normal olarak her şeyi garantiye almak istiyorlar ellerinde iki tane emanet can var.

kaderdene varsa Rosaliz Rabbim evlatlarinizla bir omur saglik sihhat icinde yasatsin sizi.dun yazamadim telastan.opun yavrularinizi benim yerime de.masallah onlara

Son düzenleme:
Dr a gittim dostlar. Sabah sabah yine yaptı yapacağını dediki bebek ince uzun miyon tipli zaten kilosu ,2200dedi sonra tuttu 2400 gibi dedi. Ne demek oluyor anlamadım
Esimde tuttu sen yemiyorsun iyi beslenmiyorsun.
Sanki çocuk benim de değil.
Çatı muayenesi yapacağım dedi uygun musait değilim dedim temizlik babında. Bisey olmaz dimi muayene olmadık diye deyince .yo hiç sorun değil istersen direkt doguma gel sen bilirsin dedi. Ne diyorsunuz kilosu için

Susam-cik iyi sayilirim canim.ama agrilarim var.bi an dogum gercegiyle yuzlestim.olup kurtulayim dedim bian ama oglumu geride birakip gitmek cok canimi yakti.oyle bi boynunu buktu ki kuzum cok kotu oldum.inanin hastane de ne sanci ne bisey aklimdaydi.

Eger doguma karar verilmis olsaydi suan ben hastanedeydim ve dogurmamistim henuz.cunku acik acik soyledi kadin.cok zor olucak diye.bu kadar gobegim asagida olup cocugun kafasi nasil yukarda bi anlam veremedim.rahimde de incelme olmadigi icin belki gunum bile gececek benim.yani ben sirami verdim galiba.totem yapmadim ama eger icimden gecen olursa 22 sinde dogum yapcam ben

Canim sen niye alttan muayeneye karsisin.ben gunlerdir kac defa yaptirdim.ozellikle de dun gelip gidip baktilar valla.bisey olmuyo korkma.
Bebegin kilosu cokta dusuk degil.alir merak etme.son zamanlar aliyo.ayrica kilonun yeme icmeyle hic alakasi yok.oyle olsa benim ufakligin 1 kilo olmasi lazim.ne karnim var dogru duzgun ne kilo aldim.ne de dogru duzgun yiyorum.o bunyeyle alakali.SIkma canini.saglikli olsun kilo alinir

Ben de senin gibi diyorum da ateşi dusurdu yine içimize. Canim karşı değilim zaten kaç kez yaptı ama çatı muayenesi falan son haftalarda normalde daha 35im ve buradaki arkadaşlar eğer ellerde bir olmaz iki olur o mukus var ya tutan ona zarar verebileceğini söylediler ondan karsiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…