2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim korkma hicbisey olmuyo.benim 34. Haftada bile baktilar.hicbisey olmuyo.hele dun resmen bilegine kadar soktu icime sirf cocugun kafasina bakabilmek icin.olsaydi bana olurdu.rahat ol.

Zaten 19 eylulde bakacak canim; hem artık doğum ile ilgili biseyler konusalim. Kilosuna takıldı umarim sorun olmaz. Doguma kadar 3 falan olmazsin dedi. Ama ye dikkat et falan demedi

Çok düşük değil canım hem ultrasonda yanılma payı çok oluyor takma kafana.dunyanin yiyecegini de yesen bebise yaramayacagi varsa yaramıyor benim Karnım dışında hamile olduğum belli değil bunyeyle alakali.sağlıklı olsunlarda hayirlisiyla kilo dediğin hiç alınır verilir.doktorun seni sinir ediyor ters ters konusuyorsa başka Dr a git.Dr a gidecegimiz günü iple çekerken sinir bozukluguyla gonderdileriyorlar ya ben çatı muayenesinden korkma ama daha senin için erken niye muayene etmek istedi sebep ne gosterdi

Canım kiloya çok takılma bence. Ayrıca zayıf doğan bebekler, daha az anne sütüyle yetindikleri için daha hızlı kilo alıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Zaten 19 eylulde bakacak canim; hem artık doğum ile ilgili biseyler konusalim. Kilosuna takıldı umarim sorun olmaz. Doguma kadar 3 falan olmazsin dedi. Ama ye dikkat et falan demedi
Canim kilosuna gercektem hic takma hem.dogum kolay.olur dogduktan sonra oyle hizli kilo aliyorlar ki dogduktan sonra beslersin bebisini

İşte daha dünden yazdim ya keyif diye. Keyfinden bakmak istiyor herhalde bilemedim ki haftaya da çaktırmadan mi. Ben ,35.haftadayim asistanı ,,36 dedi sonuçlar 35e uygun cikinca . Of bi kelime ediyor bunaltiyor insani

Canım kiloya çok takılma bence. Ayrıca zayıf doğan bebekler, daha az anne sütüyle yetindikleri için daha hızlı kilo alıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin canım insaallah..ya eşimin lafi da takılmamak sebep oldu çünkü 34.hafta bitiminde 2200 normal . Gelişim geriliği olarak söylemedi alıyor kalori ama dedi. Zaten kötü de olsa net konussa hem iydidi giydidi

Üzme bebisini annesi allaha emanetler sağlıkla hayırlı kolaycacik pirtlasinlar inşallah.

Susam-cik tatlim bebegin kilosu senin yemen icmenle ilgili degil.Ben 7 kilo aldim toplamda 3 kg ı bebekti zaten 36+3 de.Bizim yeme icmemize gore alsaydi zaten bizim bebekler alamazdi yeganin da dedigi gibi. Bebegin bunyesiyle ilgili oldugunu soyledi bana benim dr.Hic canini sikma.Bende surekli kansizlik ve pihtilisamama problemi oldugu icin organik keciboynuzu pekmezi ve ari sütü kullaniuorum duzenli olarak.ben onlara bagliyorum bebegin kilosunu.hatta asiri olmasin diye su sira ari sutune ara verdim.eger canini bu kadar sıkıyosa dert ediyosan istiyosan seninle de paylasirim siteyi mersinden getirtiyorum.belki senin bebisi de etkiler. Dr una kizdim ayrica.Seni boyle uzmeye hakki yok

Kız valla
Birilerinin beni anlaması çok güzel. Canim zaten eğer ben 35.haftamda isem ve 2400 ise kilosu normal ama karıştırdı bisiler işte

Kafana takacak bir şey yok tatlım. şimdi biz hastaneye gidecez bakalım nolacak hayırlı haberlerle gelirim insallah
Gidin bakalım pasamiz nasilmis. Aslında üzülecek hiçbir şey olmadığını biliyorum ama engel olamıyorum kendime. İyi beslenmedim kabul ediyorum ama elimden geldiğince yedim. Belki ilaçları birakir ishalim kesilirse o da artırır kiloyu

Kızlar biz sezeryan olduk son dk oğluşuma kavuştum dualarınız için Allah razı olsun
Bi tatlı minicik mis gibi..
şu an ağrım var biraz hurma yiyin ahududu çayı için bol dua edin hurmaya yüklenin iyi hissedince yazıcam Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…