2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Canim
Hayırlı uğurlu olsun
Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı bir evlat olsun insaallah
Bekliyoruz güzel haberlerini
İnsaallah bir an önce ağrıların geçer
Dualarımız seninle teyzis

Canim allah anali babali buyutsun allah saglik sihhat versin bebisini kokla bizim yerimize hurmaya ne zaman basladin ve gunde kactane.yiyordun.cnm neden.sezeryan oldu hikayeni.bekliyrz

Q Qwest 36.haftada 3200
B bioc 36+3 de 3000 idi doğru mu
Ben haftaya 36olacagim
O zaman 1 kg mu eksik
Niye kafami bulandırır ki bu dr
Ben herşeyi Rabbime bırakmak isterken
H Hasnur senin ne kadardı canim
Canim benimkini hic baz alma cunku her defasinda kilosuyla doktorda bebiste.korkuttu bizi nerd3yse anne karninda.diyet yaptiracaktim ama ne yaparsan yap alacagi varsa o kiloyu aliyr doktor kilosu boyle giderse sezaryan gorunuyr dedi

Canim benimkini hic baz alma cunku her defasinda kilosuyla doktorda bebiste.korkuttu bizi nerd3yse anne karninda.diyet yaptiracaktim ama ne yaparsan yap alacagi varsa o kiloyu aliyr doktor kilosu boyle giderse sezaryan gorunuyr dedi
Kilo azlığı gelişim geriliği demek değildir dimi oyle olsaydı derdi sanirim dr.

Kilo azlığı gelişim geriliği demek değildir dimi oyle olsaydı derdi sanirim dr.
Canim takma kiloya o kadar.41.haftasinda 2700 dogum yapan arkadasim var benim.bebisi de gayet saglikli masallah.

Cidden yemeyle alakasi yok.bak bana sut icmiyorum hic icmedim de.bal pekmez ceviz bilmem ne hic tuketmedim.sadece sebze meyve yiyorum.bol bol kola iciyorum canim cekiyo diye.asil sagliksiz beslenen benim.oyle olsa benim bebek diyorum ya 1 kg olmasi lazim.oysa 34+1 de 2500 du.senin bebis daha kilo alir doguma kadar.3 kilonun ustunde dogar kesin

Seviyorum seni ya:) insaallah canim ; ben neye üzüldüm biliyor musun
Kağan Kocatepe var dr onun sitesindeki bebek kg usunu takipte idim hep ona gore gidiyordu ve 3500 doğacak gözüküyordu. Ama site doğumu 42 hafta olarak almış yeni farkına vardım.
Ama gerci yemekle alakalı değil ise üzülmenin bi önemi yok bakalim haftaya ne olacak dikkat edince. Bu arada sayın Dr um 34,de bebeğimi alıyordu ya bugun de diyorki bakarsin vaktini geçer. Tam carpmalik da işte biz carpildik. Yeter artık diyor randevusuz gelenler var ki bizde alamadan gittik,ucretimi arttıracağını oyle her insan gelemesin. :).sen nasılsın kuzu ağrı sancı ne durumda

Sagol canim ben de seni seviyorum.diger kizlari da tabi :)
O nasil bi doktormus oyle ya.gicik sey.dinleme sen onun soylediklerini.moralini bozuyo surekli.

Cok fazla bel agrim var.bugun tuvalete gidince kahverengi sumuksu akintilarim oldu.sanirim rahim incelmeye basliyo.o yuzden sevindim biraz

İyi bari; az çek de başka dileğimiz yok. Yoksa hepimiz bir şekilde cekicez. Dr nişan yani o akıntı tek başına anlam ifade etmez doğum hemen olmaz dedi. Nette de hep saatlerde sürebilir günlerde diyor ama 3-4 güne gelir insaallah aslan parçası.

Dr gicik olmasa net olur diyorki kilosu ,2200 sen onu 2400 gibi dusun:)
Beyazın psikopat tiplemesi gibi
Ağlamak İstiyorum ama yanaklarim islansin istemiyorum anlıyor musun:)

Canim benim tebrik ederim seni.benden once biri supriz yapmazsa derken sirami sana verdim bak.masallah pasaya.

niye son dk sezeryana alindin?

Benimki hemen gelmesin rahim biraz incelsin.bebek asagi insin yoksa cok zor bi dogum olcak benim icin.o yuzden dua ediyorum beklesin diye.yok benim gelen nisan degil ama.rahmi koruyan mukoza.o atilldiktan sonra rahim incelmeye basliyomus.

Benimki hemen gelmesin rahim biraz incelsin.bebek asagi insin yoksa cok zor bi dogum olcak benim icin.o yuzden dua ediyorum beklesin diye.yok benim gelen nisan degil ama.rahmi koruyan mukoza.o atilldiktan sonra rahim incelmeye basliyomus.
Daha vakit var yani. Suana kadar herkes sezeryan oldu maalesef demek ki sen burada olsan şimdiye bebek uc günlük olmuştu doğurmaya oraya geleceğiz biz de.
Nasil dayaniyorsun canim böyle adet ağrısı gibimi
Uzaktan çok kolay geliyor
Bugun hastanede bi bayanı yatış yaptılar kivraniyordu resmen

Belim cok agriyo canim.kasiklarimda bebek kasilma yaptikca.yok keske adet agrisi gibi olsa.daha siddetlisi.ama herkesin agri esigi ayni degil.o yuzden gozun korkmasin.

Dogru diyosun benim bebek 3 gunluktu simdi.orda masallah hemen sezeryan.belki cocuk inmezse rahim incelmezse benim de sonum sezeryan ama once canimi cikarirlar saatlerce en son care alirlar sezeryana.
Bi arkadasim ilk dogumu sezeryan olmasina ragmen turkiyede olmustu dogumu.catisi da dar.10 saat normal dogum denediler suni sanciyla.sonra sezeryana aldilar.burasi boyle anlayacagin

Artık hayırlısı demekten başka çare yok. Neylerse Mevlam güzel eyler..

Susam-cik tatlim 36+3 3000 benimki de evet ama takilma bence kiloya.zaten sezeryana bahane ariyolar doktorlarimiz.bize de bebek kilolu bilmem ne bir suru bahane bulcaklar kesin.sen nasil mutluysan oyle ye ic.Zorla da bu sicakda bisey yenmiyo zaten.

Allah razı olsun hepinizden. Dr dan çıkar çıkmaz millet ailesini arar ben sizlere yazıyorum valla. Normalde de yemek yemeyi çok seven biri değilim ama aslında iyi yiyorum. Rabbim nasil buyurursa oyle olacak . Cok doğru söylüyorsun çünkü dr ,geçen kontrolde 200-300 gram için normal yapamayanlar var dedi

Kızlar gittiğimiz gibi geri geldik.bebis iyiymiş çok şükür. Bayramdan sonra gel dedi Dr. Kanama suyun vs gelirse acil gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…