Hayirlisi canim ben de korkuyorum bekleyip bekleyip sezeryan demesin. Sana çatı muayenesi vs yaptı mı canimFıssss
Canim bugun nemlendirici bir krem surdum faydasi oldu cok.mutlu oldum ama catlaklarim cok.oldugundan midir cok yakti bebise bir zarari.olmaz dimiSusam-cik canim bebeginin bi saglik sorunu yok cok sukur.ustelik kilosu haftasiyla uyumlu.önden giden bebeklerden degil sadece. 50 alsam geçerim anne ya modunda Allah saglikla kucagina aldirsin insallah
H Hasnur tatlim hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin yavruşun.Karnin asagida mi ne gibi degisiklikler var onceye gore?
Q Qwest canim karın bölgesi çatlakların icin Lansinoh varya gogus kremi onu da kullanabilirsin.Benim gobek deligimin etrafi cok kasindi dün aksam.Ondan sürdüm aksam ve faydasini gordum.Deneyebilirsin istersen.
Canim senin icin bayramdan sonra cok gec degil mi.o zaman nerdeyse gunun doluyr galibaYok yapmadı canim
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşBiz kızımla kavuştukşükürler olsun
Darısı sizlerin başına sağlıkla gelsinler inşallah annelerini üzmesinler.
Zor bi süreç atlattık, şimdi kullanacağı ilaçlar varmış. Emzirirken şırıngayla arada vermeye çalışıyorum.
Lohusalık tamamiyle bir koşturmaca benim için günler nasıl geçiyor anlamıyorum ama inanın gebe halimi de hatırlamıyorum..son haftalarınızı günlerinizi keyifle geçirmeye çalışın.
İnşallah sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canımKizlar cok sukur dogum yapmadim.sancim var ama gonderdiler eve.rahimde incelme olmasi da onemliymis.birtek acilma degil.birde cocugun kafasinin dogum haznesine mesafesi onemliymis.normalde karnim cok asagida ama bebek asagida degilmis.
Suan dogum yaptirmak istemiyoruz cok uzun surer senin icin cok eziyetli bi dogum olur cocuga da zarar verebilir dediler.agrilarin icin bol bol dinlen biraz sicak suyla dus al rahatla dediler.yani dogum vakti gelinceye kadar evde sanci cekcem anlayacaginiz kizlar.
Hepinizden Allah razi olsun dualariniz icin
Allah yardımcın olsun sağ salim kucağıma almayı nasip etsinKızlar hastanedeyim akşam 11 den beri .suyum geldi direk yatışımı yaptılar sancım var sabah doğum dua ediiiinn
Canim hayirli ugurlu olsun insallah allah anali babali buyutsun kendine dikkat et biliorum canin yaniyor ama her gun daha iyiye gidiorsun merak etme bak bizde daha yeni ayaga kalkabildikKızlar biz sezeryan olduk son dk oğluşuma kavuştum dualarınız için Allah razı olsun
Bi tatlı minicik mis gibi..
şu an ağrım var biraz hurma yiyin ahududu çayı için bol dua edin hurmaya yüklenin iyi hissedince yazıcam Allah a emanet olun
40 doluyor canım. Kanaman suyun gelirse bebeğin hareketlerini say az olursa acil gel dedi.Canim senin icin bayramdan sonra cok gec degil mi.o zaman nerdeyse gunun doluyr galiba
Amin canim. Saol.Siprivri Karnım. Doğum yapacağın gün bile inebiliyormus. Ciddi ağırlaştim.hiçbir belirti yokSusam-cik canim bebeginin bi saglik sorunu yok cok sukur.ustelik kilosu haftasiyla uyumlu.önden giden bebeklerden degil sadece. 50 alsam geçerim anne ya modunda Allah saglikla kucagina aldirsin insallah
H Hasnur tatlim hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin yavruşun.Karnin asagida mi ne gibi degisiklikler var onceye gore?
Q Qwest canim karın bölgesi çatlakların icin Lansinoh varya gogus kremi onu da kullanabilirsin.Benim gobek deligimin etrafi cok kasindi dün aksam.Ondan sürdüm aksam ve faydasini gordum.Deneyebilirsin istersen.
Canim bi nst ye Bağlan istersen.düzenli olmasi doğum habercisi olabilir.Kizlar karnim gun icerisinde nerdeyse duzenli olarak kasiliyr bu dogumun habercisi mi acaba ama hic agrim sancim yok
Bir kac gun daha takip edeyim cnm.olmazsa gidecegimCanim bi nst ye Bağlan istersen.düzenli olmasi doğum habercisi olabilir.
Yok tatlım ya senin totem de fos çıktı.H Hasnur senin yok mu bisi:)
Bir de sana bir şey sormak istiyorum canim. Simdi ben 35deyim böyle sanki birdahaki hafta diğer hafta cokk değişik şeyler beni bekliyormuş gibi hissediyorum. İlerleyen haftalarda nasıl durumlar. Ağrı sancı hiç mi yok senin. Bana arada icerden değişik şeyler oluyor. Uzun yol gitmeye falan korkuyorum. Elbette herkes de farklıdır da bilmem merak:)
Valla sola dikkat ediyorum ama biliyorum ki gece sagdayim:)Yok tatlım ya senin totem de fos çıktı.
Ben artık çok agirlastim sirt ustu ve sol tarafa yatiyordum artik sirt ustu nefesim kesiliyor bebis agirlasti.onun haricinde bebisin hareketleri daha keskin.yeri daraldigindan heralde.bende uzun yola korkuyordum.
Bir de sana şey diyecektim.normalde ne tarafina yatiyorsun. Sol tarafa yatmak kan akisini daha kolay sagliyormus kilo almasinda faydali olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?