2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Susam-cik canim bebeginin bi saglik sorunu yok cok sukur.ustelik kilosu haftasiyla uyumlu.önden giden bebeklerden degil sadece. 50 alsam geçerim anne ya modunda Allah saglikla kucagina aldirsin insallah

H Hasnur tatlim hayirlisi ne zamansa o zaman gelsin yavruşun.Karnin asagida mi ne gibi degisiklikler var onceye gore?

Q Qwest canim karın bölgesi çatlakların icin Lansinoh varya gogus kremi onu da kullanabilirsin.Benim gobek deligimin etrafi cok kasindi dün aksam.Ondan sürdüm aksam ve faydasini gordum.Deneyebilirsin istersen.

Canim bugun nemlendirici bir krem surdum faydasi oldu cok.mutlu oldum ama catlaklarim cok.oldugundan midir cok yakti bebise bir zarari.olmaz dimi

Kizlar benim kasilmalar cok artti hergun muhakkak belli araliklarla oluyr dogum habercisi olur mu acaba

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş

İnşallah sağ salım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım

Canim hayirli ugurlu olsun insallah allah anali babali buyutsun kendine dikkat et biliorum canin yaniyor ama her gun daha iyiye gidiorsun merak etme bak bizde daha yeni ayaga kalkabildik

Amin canim. Saol.Siprivri Karnım. Doğum yapacağın gün bile inebiliyormus. Ciddi ağırlaştim.hiçbir belirti yok

Kizlar karnim gun icerisinde nerdeyse duzenli olarak kasiliyr bu dogumun habercisi mi acaba ama hic agrim sancim yok

H Hasnur senin yok mu bisi:)
Bir de sana bir şey sormak istiyorum canim. Simdi ben 35deyim böyle sanki birdahaki hafta diğer hafta cokk değişik şeyler beni bekliyormuş gibi hissediyorum. İlerleyen haftalarda nasıl durumlar. Ağrı sancı hiç mi yok senin. Bana arada icerden değişik şeyler oluyor. Uzun yol gitmeye falan korkuyorum. Elbette herkes de farklıdır da bilmem merak:)

Yok tatlım ya senin totem de fos çıktı.
Ben artık çok agirlastim sirt ustu ve sol tarafa yatiyordum artik sirt ustu nefesim kesiliyor bebis agirlasti.onun haricinde bebisin hareketleri daha keskin.yeri daraldigindan heralde.bende uzun yola korkuyordum.
Bir de sana şey diyecektim.normalde ne tarafina yatiyorsun. Sol tarafa yatmak kan akisini daha kolay sagliyormus kilo almasinda faydali olur belki.

Valla sola dikkat ediyorum ama biliyorum ki gece sagdayim:)
Alışkanlıktan sabah kendimi hep sağ da buluyorum
Cok mantıklı ;daha dikkat ederim
Söylemesi ayıp yaklaşık 2 haftadir ishalim hep mi geçmedi
Ben ona da bağlıyorum
Vücutta yararlı bisey kalmiyorki çocuk alsin.dr tüm ilaçları kes dedi.
Ağırlaşma dışında bisey olmaması güzel ama dogur gariii:))

Dogum yapan arkadaslar cektiginiz agrilar nasildi bana iyi bir sekilde tarif edebilecek olan var mi 3 saattir agri cekiyrm ama dogum sancisi mi bimiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…