2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ben bugun nst ye girdim kizlar.Bizde de tık yok henuz.Bida bayramdan sonra gitcem.En büyük korkum acilma olmamasi.O kadar cok duydum ki fobi oldu.O yuzden zeytinyagini denicem bakalım

Ben bugun nst ye girdim kizlar.Bizde de tık yok henuz.Bida bayramdan sonra gitcem.En büyük korkum acilma olmamasi.O kadar cok duydum ki fobi oldu.O yuzden zeytinyagini denicem bakalım
Senin daha baya var ama canim olur insaallah Allahin izniyle.
Rutin kontrol müydü,gittigin?

Arada nst ye cagiriyo doktorum.Nst icin gitmistim sadece.Bebegimi goremedim bugun ama kalbini dinledim

Canim 1 tatlı kaşığı Türk kahvesini suyla yut direk kesiyor allahın izniyle.
Yoooook dogurmucam vazcaydim kalsın orda sipa

Canim butun gun kasilmalarim vardi zaten belim ve karnim agramaya basladi sabahtan beri yatiyrm kendimi de yormadum yeni yeni hafifledi valla geliyr zanlettik
Yoklama yapiyor annesi ,:)
Uzan dinlen canim istersen bir duş al
Nette gerçek doğum sancıları dinlenme ile geçmez azalma olmaz aksine artar diyor
Demekki braxton hicks

Koton prenses nasilsin ,var mı bir gelişme?
Yok canim valla bebis yerinden memnun.sanci cekip cekip oturuyorum.
Azonce sicak suyun icine girip bekledim 1 saat kadar.sonrasinda bebek iyice hareketlendi.suan her hareketinde asagidan sanci hissediyorum.

Bana sicak suya girip beklememi doktor soyledi.rahimin yumusayip incelmesi icin.acilmaya da yardimci oluyomus.ama sizler yapmayin.daha cok erken sizin icin.erken doguma sebep oluyo cunku sicak su.ben bugun 39 haftalik oldum.artik benim acilma olsa da sorun degil.

pazartesi kontrolum var bakalim ne olcak.

İnsaallah hayırlısı olur canım; sadece su içine girmek mi yoksa duş alırken de sıcaga dikkat mi etmek lazım acaba?

Kızlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir ancak yazabiliyorum
Dün sabah çıktık hastaneden 2 gece kalmış olduk
9.9.2016 da 6 da oğluşumuz dünyaya geldi.37+6 günlüktük
çok şükür bi sıkıntısı yok.

Gece 11 de wc ye gittim, tam çıkarken hafif pembe ve yoğun bi şekilde suyumun geldiğini farkettim.önce anlamadım, baktım peçeteler dayanmıyor, doğru çantayı alıp hastaneye koştuk.hiç sancım yoktu, sadece su geliyordu baya yoğun bi şekilde.hemen nst ye bağladılar, yatışımı yaptılar bende sancı yok.derken sabah 5 e kadar sancılar hafiften dayanılmayacak dereceye kadar arttı.bu arada ben hastaneyi inlettim.hiç böyle olacağını bilmiyordum.dayanabilirim, normal doğum istiyorum ben diyordum.ama o kadar yoğun, o kadar şiddetli ağrıları hauatımda yaşamadım, tahmin dahi edemezdim
Em son yalvardım beni sezeryana alın diye.saatte ort.1cm açılmam vardı.6-7 cm le benim yalvRmalarım sonucu dr ve ekibi toplandı ve ameliyathaneye alındım.yani anlayacağınız ben yapamadım.itiraf ediyorum ve gerçekten çok kötü hissediyorum bu konuda kendimi.en son yalvarırım beni bayıltın yardım edin diye bağırdığımı hatırlıyorum.
Acı eşiğim çok düşükmüş benim.o kadar sancıyı çektiğimle, o travmayı yaşadığımşa kaldım.böyle olacağını bilsem direk sezeryan ister hiç acı çekmezdim ama hayırlısı buymuş demek, diyecek bi şey bulamıyorum.
Kızlar benden ders alın, siz de benim gibi çok hassassanız, pamik atağınız varsa( benim vardı, geçti zannediyordum, acıdan ve korkudan kendimi kontrol edemedim), ve kendinize güvenemiyorsanız direk sezeryN isteyin.ben direndim, aşarım dedim, yaparım dedim ama o kadar acıyı kaldıracak kafa noktasına gelemedim.o dk lar kendinizi kanıtlayacağınız dk lar değilmiş çünkü..
Şimdi ağrılarım var, aşırı şişim.75 kg ile gittim 75 kg ile döndüm.o kadar şişim ki ..
Eğilip kalkamıyorum, bebişimi bugün alabiliyorum şükür, emzirmek için bile aldığımda karnım, dikişlerim ağrıyordu.bugün iyiyim çok şükür.emzirme konusu zormuş, ben çok tecrübesizdim, teoriyle olmuyormuş.içgüdüsel onu da aştık Allah ı izniyle.
Kullan at lohusa kilotlarını ben hala kullanıyorum.hasta bezi hastane verdi benim, fazla da kullandırmadı pişik yapar, havasız kalırsın diye, alacaksanız almayın.ilk doğumdan çıkışa etekşi gecelik şart! Birax toparlayınca ben pijamalı giydim üşüdüm çünkü.doğum sonrası inanılmaz üşüme geliyor, yanınıza muhakkak kalın rahat bi şey alın.çorap muhakkak unutmayın.eylüldeyiz havalar artık çok sıcak değil bebişe kalın battaniye de alın nolur nolmaz.bizim odada ısıtıcı vardı, klima yoktu çünkü.pipet alabilirsiniz, ilk çıkınca güçsüz oluyorsunuz şişe falan zor oluyor yudum yudum su için..
Hatırlayabildiklerim bu kadar.Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.bir de her an hazır olun.biz evin tozunu da yarın alırız diyorduk, o gece hastaneye gittik.eve gelince annem temizlik yaptı.çok hoş olmadı açıkçası.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.bundan sonra da bebek bakımıyla ilgili paylaşımlarımıza devam edelim inşallah:)

Ayrıca
kocişleri unutmayın kızlar.biz 2 gece kaldık hastanede eşimin ayakları şişti, onlara da yedek çorap, terlik, kalın üst alın rahat ederler
Bir de kettle götürdük biz hastaneye, rezene çayı içtim bol bol çok faydasını gördüm, sütüm geldi şükür hemen, gaz konusunda da yardımcı oluyormuş..hem sıcak su lazım oluyo gerçekten,

Ah canım ya.cok guveniyordum ben sana. Geçti gitti muhim olan ikinizin de iyi olmasi ama uzulmemin sebebi 6-7 ha gayret demedimi dr ablam 8ile hazırlandı dogumhaneye kadar da vakit geçip 9 oldu herhalde kesi attılar. Peki dayansan normalmiydi sence bebeğin başı kalp atışı vs
Forumumuzda normal yapan olmadı ben de kendimi sezeryan a hazirliyorum yani ben imkansız diyordum sen gibi ama ..

Son düzenleme:
Ayy canım ya öncelikle gecmis olsun ve gözün aydın. Evladını sağlıkla kucağına almissin çok şükür.
O kadar sıkıntı cekmissin yaşamadan bilemezdin böyle olacağını.hem nekadar kolay olabilir ki bir doğum canından can cikiyor.evladını öp kokla güzel anne Rabbim sizleri esirgesin.
Tez zamanda toparlarsin kendini inşallah. Bundan sonra güzel tecrubelerinle bizleri bilgilendirirsin inşallah tecrübeli anne)
Darısı hayirlisiyla bizim başımıza. Rabbim kolayligini versin normal ya da sezeryan.

Normal görünüyordu canım her şey, ama ben sanırım o ara atak geçirdim sancıyla anlaşılmadı.inanılmaz panik yapıp milletin elini ayağına dolandırdım.çığlık değildi attıklarım, avazım çıktığı kadar bağırdım, hiç bi şey görmedi gözüm, kimseyi duymadım.panikten bayılacaktım ndfes alamadım.tamamen benimle ilgiliydi malesef.bem de diyorum çok az kalmıştı değer miydi diye ama malesef o zamam bilincim yerinde değildi gerçekten.eşimin her yeri uçukladı beni öyle görmekten.hastanede fenomen oldum.şimdi tek başıma oturup kalkamıyorum, çocuğumu şöyle bi kucağıma alıp gazını çıkaramıyorum, kendim de bakıma muhtacım ya, gerçekten pdikolojim bozuldu..nasip değilmiş ne diyeyim..
Ama şimdi düşünüyorum da, epidural normal yapabilirmişim.bixim hastanede yoktu normalde bi şey vermiyolar.ama araştırmak laxım, şu anki aklım olsa epiduralle normal doğurtan hastane arardım.öyle olsaydı yapabilirdim.gerçi onu da Allah bilir de..benimki düşünce..

Çok sağol canım, darısı başınıza.inşallah en kolay sağlıklı şekilde siz de alırsınız minişlerinizi kucağınıza..

Bizler birbirimize çok güzel akıl veriyoruz uygulamada zorluk yaşıyoruz. Lütfen oyle deme hiç de bozma moralini. Ben sana böyle anlatsaydim a evet üzül mu derdin. Rabbim boyle yazdı canim. Ötesi yok ki.
Hepsi geçecek toparlayacaksin kendini Allahin izniyle. Dualarımız paşan ve seninle. Önüne odaklanma canim gerisi geçti.

Bizler birbirimize çok güzel akıl veriyoruz uygulamada zorluk yaşıyoruz. Lütfen oyle deme hiç de bozma moralini. Ben sana böyle anlatsaydim a evet üzül mu derdin. Rabbim boyle yazdı canim. Ötesi yok ki.
Hepsi geçecek toparlayacaksin kendini Allahin izniyle. Dualarımız paşan ve seninle. Önüne odaklan canim gerisi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…