Allah razı olsun cNım evet doğru söylüyosun da nebilim işte..içimi döktüm size dertleştim.utanıyorum sezeryan sebebini soranlara anlatmıyorum size anlattığım gibi..herkes çok kolay yargılayabiliyo.taktığımdan değil kesinlikle ama, hiç bi şey düşündüğün planladığın gibi olmuyo.Rabbim büyük, biz çok küçüğüz..bi de 2 gün önce hamileydim şimdi lohusayımBizler birbirimize çok güzel akıl veriyoruz uygulamada zorluk yaşıyoruz. Lütfen oyle deme hiç de bozma moralini. Ben sana böyle anlatsaydim a evet üzül mu derdin. Rabbim boyle yazdı canim. Ötesi yok ki.
Hepsi geçecek toparlayacaksin kendini Allahin izniyle. Dualarımız paşan ve seninle. Önüne odaklan canim gerisi geçti.
Ben de lansinoh kullanmıştım şimdi devam ediyorum.şimdi her emzirmeden sonra sürüyorum, biraz açık bırakıyorum emiyo yumuşatıyo.emzirmeden yıkıyorum ya da minişin müslin bezlerini ıslayıp siliyorum.silinmesine gerek yok diyolar ama bizimki hoşlanmıyo kremden.bu şekilde yaralar ilerlemiyo, katılaşmıyo.Hasnur deyince lansinoh aldim canim ben kullanıyorum da ama her gün mü sureyimmi. Sen ne kullanıyorsun;emzirirken de kullanıyor muyuz?
Allah razı olsun cNım evet doğru söylüyosun da nebilim işte..içimi döktüm size dertleştim.utanıyorum sezeryan sebebini soranlara anlatmıyorum size anlattığım gibi..herkes çok kolay yargılayabiliyo.taktığımdan değil kesinlikle ama, hiç bi şey düşündüğün planladığın gibi olmuyo.Rabbim büyük, biz çok küçüğüz..bi de 2 gün önce hamileydim şimdi lohusayımikisinin psikolojisi çok farklıymış..
Canim oncelikle gozun aydin hic kafana takma s3zeryan.normal.dogum olmis diye onemli.olan.senin ve.bebeginin sagligi benim aci.esigimde cok dusuktur bakalim benim nasil ilerleyecek. Allah bebegine ve.sana saglik versin simdi.bebisini.doya doya kokla ve.anneligin tadini.cikar. kac kilo dogdu cnmBen de lansinoh kullanmıştım şimdi devam ediyorum.şimdi her emzirmeden sonra sürüyorum, biraz açık bırakıyorum emiyo yumuşatıyo.emzirmeden yıkıyorum ya da minişin müslin bezlerini ıslayıp siliyorum.silinmesine gerek yok diyolar ama bizimki hoşlanmıyo kremden.bu şekilde yaralar ilerlemiyo, katılaşmıyo.
Doğumdan önce de her banyo sonu, kuruduğunda, ihtiyaç gördükçe sürmüştüm..
Nasilsin Qwest agrin sancin var mı yineCanim oncelikle gozun aydin hic kafana takma s3zeryan.normal.dogum olmis diye onemli.olan.senin ve.bebeginin sagligi benim aci.esigimde cok dusuktur bakalim benim nasil ilerleyecek. Allah bebegine ve.sana saglik versin simdi.bebisini.doya doya kokla ve.anneligin tadini.cikar. kac kilo dogdu cnm
cok şükür bugünleri de gördük. Buyudu de anne oldun bak. Bazen hiç inanamiyorum. Aciklama yapmama gerek yok zorunlu sezeryan de geç. Kimse kimsenin yaşadığını bilemez.bazen belime ağrılar saplaniyor da ben de eşime yok sanırım dayanamam diyorum;dış çektirmedin ki canim bir birey getirdin dünyaya. Sen çok güçlüsün. Herşey çok daha güzel olacak. Uyuyor mu suanda
Çok sağol canım. 3,5 kg doğdu Maşallah.inşallah çok kolay olur seninki.Canim oncelikle gozun aydin hic kafana takma s3zeryan.normal.dogum olmis diye onemli.olan.senin ve.bebeginin sagligi benim aci.esigimde cok dusuktur bakalim benim nasil ilerleyecek. Allah bebegine ve.sana saglik versin simdi.bebisini.doya doya kokla ve.anneligin tadini.cikar. kac kilo dogdu cnm
Canim dun ve sabah agrim ve.kasilmalar.surdu ama israrla doktora gitmedim cunku.kendi.doktorum yok acile.gitsem acilma var mi diye bakacaklardi simdi biraz daha iyiyim ama kasilmalar.devam.ediyr oglusumla anlasma yaptim bayramdan sonra gelecek umarim annesini dinlerNasilsin Qwest agrin sancin var mı yine
Maasaallah.canim insaallah hayirlisiyla biz de yavrumuza bir nefeste kavusuruz cnmÇok sağol canım. 3,5 kg doğdu Maşallah.inşallah çok kolay olur seninki.
Hay masaallah 40inda doğacak olsa demek ki 4 olacaktı. Tosun paşa:)Çok sağol canım. 3,5 kg doğdu Maşallah.inşallah çok kolay olur seninki.
Top gibi oluyor mu karnin. Ya ben de değişik birşey hissediyorum hırsızlık zamanında bu hissettiğinde dolayı nst ye bağlanmış ve hiçbir şeyim çıkmamıştı. Acaba bebeğin büyümesi mi bu. Boyle yururken icerden bir zorlama aşağı doğru degilde dağa sola geriliyor gibi. He ayak dayıyor gibi tarif etsem yanlış olmaz herhalde. Dikkate almalı mıyım senceCanim dun ve sabah agrim ve.kasilmalar.surdu ama israrla doktora gitmedim cunku.kendi.doktorum yok acile.gitsem acilma var mi diye bakacaklardi simdi biraz daha iyiyim ama kasilmalar.devam.ediyr oglusumla anlasma yaptim bayramdan sonra gelecek umarim annesini dinler
Canim sadece tek bolge sisiyrsa poposunu filan dayanis oluy ama benim karnimin tam orta kismi sertlesiyr ama korkma oluyrmus boyle onemli.olan duzenli ve agrili.olmasi o zaman doktora gidin diyorlar ben yine de gitmedim cunku herseyde doktora kosmak istemiyrm dogum hikayelerini okudugum kadariyla anladim ki hemen olan bir sey d3gil bu dogum sancili ve agrili olur siye dusunuyrmTop gibi oluyor mu karnin. Ya ben de değişik birşey hissediyorum hırsızlık zamanında bu hissettiğinde dolayı nst ye bağlanmış ve hiçbir şeyim çıkmamıştı. Acaba bebeğin büyümesi mi bu. Boyle yururken icerden bir zorlama aşağı doğru degilde dağa sola geriliyor gibi. He ayak dayıyor gibi tarif etsem yanlış olmaz herhalde. Dikkate almalı mıyım sence
Hay masaallah 40inda doğacak olsa demek ki 4 olacaktı. Tosun paşa:)
Tadını çıkar canım bu günlere bir daha donemezsin
Rabbim size bagislasin
Sayın meslektaşım a da tebrikler
Baba olma duygusuna alıştı mi
Eşim uzuyor beni
Elime almadan hissedemiyorum diyor
Hay masaallah 40inda doğacak olsa demek ki 4 olacaktı. Tosun paşa:)
Tadını çıkar canım bu günlere bir daha donemezsin
Rabbim size bagislasin
Sayın meslektaşım a da tebrikler
Baba olma duygusuna alıştı mi
Eşim uzuyor beni
Elime almadan hissedemiyorum diyor
Maasaallah.canim insaallah hayirlisiyla biz de yavrumuza bir nefeste kavusuruz cnm
Tam midenin altında da sertleşme oluyor ama top gibi olma çok nadir canim ağrı yok şuanda,demek ki alıştırmalar başlıyor canim. Haklisin dr diyorki acaba demeye mahal bırakmayacak zaten.dogum kendini belli eder diyor:)Canim sadece tek bolge sisiyrsa poposunu filan dayanis oluy ama benim karnimin tam orta kismi sertlesiyr ama korkma oluyrmus boyle onemli.olan duzenli ve agrili.olmasi o zaman doktora gidin diyorlar ben yine de gitmedim cunku herseyde doktora kosmak istemiyrm dogum hikayelerini okudugum kadariyla anladim ki hemen olan bir sey d3gil bu dogum sancili ve agrili olur siye dusunuyrm
Canim benm uzme hic kendini sezeryan hic de kolay bi dogum degil sali gunundeb beri aci cekiyorum karnim her ayaga kalktigimda tekrar ilk aciyla can havliyle kalkiom hala bakima muhtac durumdayim ben bu kadar acili oldugunu bilmiodum acikcasi normali yapamayacagimi bildigimden sezeryan oldum ve sorana da diorun yani ben istedim diye rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etti ya gerisi hic umrumda degil ben ameliyata girerken esim basimdaydi ve ben hungur hungur agliyordum kendimi tutamiodum herkes niye agladimi sordu ve benim tek dedim korkuyorum oluyorduKızlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir ancak yazabiliyorum
Dün sabah çıktık hastaneden 2 gece kalmış olduk
9.9.2016 da 6 da oğluşumuz dünyaya geldi.37+6 günlüktük
çok şükür bi sıkıntısı yok.
Gece 11 de wc ye gittim, tam çıkarken hafif pembe ve yoğun bi şekilde suyumun geldiğini farkettim.önce anlamadım, baktım peçeteler dayanmıyor, doğru çantayı alıp hastaneye koştuk.hiç sancım yoktu, sadece su geliyordu baya yoğun bi şekilde.hemen nst ye bağladılar, yatışımı yaptılar bende sancı yok.derken sabah 5 e kadar sancılar hafiften dayanılmayacak dereceye kadar arttı.bu arada ben hastaneyi inlettim.hiç böyle olacağını bilmiyordum.dayanabilirim, normal doğum istiyorum ben diyordum.ama o kadar yoğun, o kadar şiddetli ağrıları hauatımda yaşamadım, tahmin dahi edemezdim
Em son yalvardım beni sezeryana alın diye.saatte ort.1cm açılmam vardı.6-7 cm le benim yalvRmalarım sonucu dr ve ekibi toplandı ve ameliyathaneye alındım.yani anlayacağınız ben yapamadım.itiraf ediyorum ve gerçekten çok kötü hissediyorum bu konuda kendimi.en son yalvarırım beni bayıltın yardım edin diye bağırdığımı hatırlıyorum.
Acı eşiğim çok düşükmüş benim.o kadar sancıyı çektiğimle, o travmayı yaşadığımşa kaldım.böyle olacağını bilsem direk sezeryan ister hiç acı çekmezdim ama hayırlısı buymuş demek, diyecek bi şey bulamıyorum.
Kızlar benden ders alın, siz de benim gibi çok hassassanız, pamik atağınız varsa( benim vardı, geçti zannediyordum, acıdan ve korkudan kendimi kontrol edemedim), ve kendinize güvenemiyorsanız direk sezeryN isteyin.ben direndim, aşarım dedim, yaparım dedim ama o kadar acıyı kaldıracak kafa noktasına gelemedim.o dk lar kendinizi kanıtlayacağınız dk lar değilmiş çünkü..
Şimdi ağrılarım var, aşırı şişim.75 kg ile gittim 75 kg ile döndüm.o kadar şişim ki ..
Eğilip kalkamıyorum, bebişimi bugün alabiliyorum şükür, emzirmek için bile aldığımda karnım, dikişlerim ağrıyordu.bugün iyiyim çok şükür.emzirme konusu zormuş, ben çok tecrübesizdim, teoriyle olmuyormuş.içgüdüsel onu da aştık Allah ı izniyle.
Kullan at lohusa kilotlarını ben hala kullanıyorum.hasta bezi hastane verdi benim, fazla da kullandırmadı pişik yapar, havasız kalırsın diye, alacaksanız almayın.ilk doğumdan çıkışa etekşi gecelik şart! Birax toparlayınca ben pijamalı giydim üşüdüm çünkü.doğum sonrası inanılmaz üşüme geliyor, yanınıza muhakkak kalın rahat bi şey alın.çorap muhakkak unutmayın.eylüldeyiz havalar artık çok sıcak değil bebişe kalın battaniye de alın nolur nolmaz.bizim odada ısıtıcı vardı, klima yoktu çünkü.pipet alabilirsiniz, ilk çıkınca güçsüz oluyorsunuz şişe falan zor oluyor yudum yudum su için..
Hatırlayabildiklerim bu kadar.Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.bir de her an hazır olun.biz evin tozunu da yarın alırız diyorduk, o gece hastaneye gittik.eve gelince annem temizlik yaptı.çok hoş olmadı açıkçası.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.bundan sonra da bebek bakımıyla ilgili paylaşımlarımıza devam edelim inşallah:)
Tam anestezi mi aldın canimCanim benm uzme hic kendini sezeryan hic de kolay bi dogum degil sali gunundeb beri aci cekiyorum karnim her ayaga kalktigimda tekrar ilk aciyla can havliyle kalkiom hala bakima muhtac durumdayim ben bu kadar acili oldugunu bilmiodum acikcasi normali yapamayacagimi bildigimden sezeryan oldum ve sorana da diorun yani ben istedim diye rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etti ya gerisi hic umrumda degil ben ameliyata girerken esim basimdaydi ve ben hungur hungur agliyordum kendimi tutamiodum herkes niye agladimi sordu ve benim tek dedim korkuyorum oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?