2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Ve şiddetli tavsiye: doğumdan önce göğüs uçlarınızı olabildiğince yumuşatın kızlar, uygun krem sürün.ben 2- 3 hafta önce başlamıştım, 2 gündür emziriyorum, şimdi bile çok yıprandı uçlar.hala kullanıyorum.hiç kullanmasaymlşım Allah korusun hiç emziremezmişim.alsam mı almasam mı, vay ne zaman başlim, işe yarar mı demeyin.alın, başlayın!!

Hasnur deyince lansinoh aldim canim ben kullanıyorum da ama her gün mü sureyimmi. Sen ne kullanıyorsun;emzirirken de kullanıyor muyuz?

Allah razı olsun cNım evet doğru söylüyosun da nebilim işte..içimi döktüm size dertleştim.utanıyorum sezeryan sebebini soranlara anlatmıyorum size anlattığım gibi..herkes çok kolay yargılayabiliyo.taktığımdan değil kesinlikle ama, hiç bi şey düşündüğün planladığın gibi olmuyo.Rabbim büyük, biz çok küçüğüz..bi de 2 gün önce hamileydim şimdi lohusayım ikisinin psikolojisi çok farklıymış..

Hasnur deyince lansinoh aldim canim ben kullanıyorum da ama her gün mü sureyimmi. Sen ne kullanıyorsun;emzirirken de kullanıyor muyuz?
Ben de lansinoh kullanmıştım şimdi devam ediyorum.şimdi her emzirmeden sonra sürüyorum, biraz açık bırakıyorum emiyo yumuşatıyo.emzirmeden yıkıyorum ya da minişin müslin bezlerini ıslayıp siliyorum.silinmesine gerek yok diyolar ama bizimki hoşlanmıyo kremden.bu şekilde yaralar ilerlemiyo, katılaşmıyo.
Doğumdan önce de her banyo sonu, kuruduğunda, ihtiyaç gördükçe sürmüştüm..

cok şükür bugünleri de gördük. Buyudu de anne oldun bak. Bazen hiç inanamiyorum. Aciklama yapmama gerek yok zorunlu sezeryan de geç. Kimse kimsenin yaşadığını bilemez.bazen belime ağrılar saplaniyor da ben de eşime yok sanırım dayanamam diyorum;dış çektirmedin ki canim bir birey getirdin dünyaya. Sen çok güçlüsün. Herşey çok daha güzel olacak. Uyuyor mu suanda

Canim oncelikle gozun aydin hic kafana takma s3zeryan.normal.dogum olmis diye onemli.olan.senin ve.bebeginin sagligi benim aci.esigimde cok dusuktur bakalim benim nasil ilerleyecek. Allah bebegine ve.sana saglik versin simdi.bebisini.doya doya kokla ve.anneligin tadini.cikar. kac kilo dogdu cnm

Nasilsin Qwest agrin sancin var mı yine

Çok sağol canım benim uyandı emzirdim bida uyudu oyuncak bebek gibi:)

Çok sağol canım. 3,5 kg doğdu Maşallah.inşallah çok kolay olur seninki.

Nasilsin Qwest agrin sancin var mı yine
Canim dun ve sabah agrim ve.kasilmalar.surdu ama israrla doktora gitmedim cunku.kendi.doktorum yok acile.gitsem acilma var mi diye bakacaklardi simdi biraz daha iyiyim ama kasilmalar.devam.ediyr oglusumla anlasma yaptim bayramdan sonra gelecek umarim annesini dinler

Çok sağol canım. 3,5 kg doğdu Maşallah.inşallah çok kolay olur seninki.
Hay masaallah 40inda doğacak olsa demek ki 4 olacaktı. Tosun paşa:)
Tadını çıkar canım bu günlere bir daha donemezsin
Rabbim size bagislasin
Sayın meslektaşım a da tebrikler
Baba olma duygusuna alıştı mi
Eşim uzuyor beni
Elime almadan hissedemiyorum diyor

Top gibi oluyor mu karnin. Ya ben de değişik birşey hissediyorum hırsızlık zamanında bu hissettiğinde dolayı nst ye bağlanmış ve hiçbir şeyim çıkmamıştı. Acaba bebeğin büyümesi mi bu. Boyle yururken icerden bir zorlama aşağı doğru degilde dağa sola geriliyor gibi. He ayak dayıyor gibi tarif etsem yanlış olmaz herhalde. Dikkate almalı mıyım sence

Canim sadece tek bolge sisiyrsa poposunu filan dayanis oluy ama benim karnimin tam orta kismi sertlesiyr ama korkma oluyrmus boyle onemli.olan duzenli ve agrili.olmasi o zaman doktora gidin diyorlar ben yine de gitmedim cunku herseyde doktora kosmak istemiyrm dogum hikayelerini okudugum kadariyla anladim ki hemen olan bir sey d3gil bu dogum sancili ve agrili olur siye dusunuyrm

Çok sağol canım Allah razı olsun hepimizin evlatlarını bağışladın Allah ım
Evet aynen öyle diyo eşim kucağıma alınca anladım diyo onlar bizim gibi içlerinde hissedemedikleri için gerçekliğini tam olarak anlayamıyolar bana bile bugünler rüya gibi geliyo

Çok sağol canım Allah razı olsun hepimizin evlatlarını bağışladın Allah ım
Evet aynen öyle diyo eşim kucağıma alınca anladım diyo onlar bizim gibi içlerinde hissedemedikleri için gerçekliğini tam olarak anlayamıyolar bana bile bugünler rüya gibi geliyo

Tam midenin altında da sertleşme oluyor ama top gibi olma çok nadir canim ağrı yok şuanda,demek ki alıştırmalar başlıyor canim. Haklisin dr diyorki acaba demeye mahal bırakmayacak zaten.dogum kendini belli eder diyor:)

Canim benm uzme hic kendini sezeryan hic de kolay bi dogum degil sali gunundeb beri aci cekiyorum karnim her ayaga kalktigimda tekrar ilk aciyla can havliyle kalkiom hala bakima muhtac durumdayim ben bu kadar acili oldugunu bilmiodum acikcasi normali yapamayacagimi bildigimden sezeryan oldum ve sorana da diorun yani ben istedim diye rabbim hayirli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etti ya gerisi hic umrumda degil ben ameliyata girerken esim basimdaydi ve ben hungur hungur agliyordum kendimi tutamiodum herkes niye agladimi sordu ve benim tek dedim korkuyorum oluyordu

Tam anestezi mi aldın canim
Belden uyusturma mi yaptin?,
Bakanin var mı canim
Suan nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…