- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
Belden istedim vuramadi canim ben her igneyi hisstigimde refleks yapiodum halbuki igne acitmiodu ama orasi oyle soguk ki bide soguk sprey sıktı ben irkildikce vuramadi ikinci denemede olmayinca ben istemiorum bayiltin beni dedim kardesim var canim bana bakan iki gun ablam vardi sonra kardesim geldi suan da yatinca iyiyim ama ayaga kalkinca yara yerim fena yaniyor biraz yuruyunce agrim azaliyor şükür diorum o ilk gunu atlattim ya gerisi hic bisi o ilk gun zordu sonrasi yavas yavas alisiosun acinin esigine agrim yok ama minigimin bezini iki gundur degistirebiliorum yavas yavasTam anestezi mi aldın canim
Belden uyusturma mi yaptin?,
Bakanin var mı canim
Suan nasilsin
Yardımcın varsa acele etme canim hepsi olacak yavaş yavaş. Bir arkadaşım oyle gucluki boyu da uzun yapılı bi bayan idi. Dogumuna gittim yatakta kızı arıyorum kaybolmuş sanki mahvolmuş vaziyette idi.bir ay geçmeden okulun bi yemeği vardı .süslendi geldi sanirsin onları yaşayan o değil. O yüzden canim ana takılma;Rabbimin izniyle kısa bir zamanda toplayacaksın. Senin canın sağ olsun gerisi gelir.Belden istedim vuramadi canim ben her igneyi hisstigimde refleks yapiodum halbuki igne acitmiodu ama orasi oyle soguk ki bide soguk sprey sıktı ben irkildikce vuramadi ikinci denemede olmayinca ben istemiorum bayiltin beni dedim kardesim var canim bana bakan iki gun ablam vardi sonra kardesim geldi suan da yatinca iyiyim ama ayaga kalkinca yara yerim fena yaniyor biraz yuruyunce agrim azaliyor şükür diorum o ilk gunu atlattim ya gerisi hic bisi o ilk gun zordu sonrasi yavas yavas alisiosun acinin esigine agrim yok ama minigimin bezini iki gundur degistirebiliorum yavas yavas
Oyle tabi canim gunler geçtikçe bende iyilesiyorum bende kendime inanamiyorum nasil cesaret edip de sezeryan olduma ve o anlari yasadigima hepsi bitti gecti gobegimi sarmadim canim saramiyorum çünkü canimin acimasindan korkuyorum :) ama korse alcam takcam gobek cok yok şükür ama kalirsada umrumda degil valla :)Yardımcın varsa acele etme canim hepsi olacak yavaş yavaş. Bir arkadaşım oyle gucluki boyu da uzun yapılı bi bayan idi. Dogumuna gittim yatakta kızı arıyorum kaybolmuş sanki mahvolmuş vaziyette idi.bir ay geçmeden okulun bi yemeği vardı .süslendi geldi sanirsin onları yaşayan o değil. O yüzden canim ana takılma;Rabbimin izniyle kısa bir zamanda toplayacaksın. Senin canın sağ olsun gerisi gelir.
Karnini sardin mi, derler ya doğumdan sonra sar, kalmasın göbeğin diye
Tutmaya gerek yok ki canim disarisi oyle sicak ki evde ter dokuyorum fela halde 5 gun dus almak yasakdi bugun yikandm ayy les gibi kokuodum :) esim saolsun bi guzel yikadiAyaklarini sıcak tut canim.
Ohh sihhatler olsunTutmaya gerek yok ki canim disarisi oyle sicak ki evde ter dokuyorum fela halde 5 gun dus almak yasakdi bugun yikandm ayy les gibi kokuodum :) esim saolsun bi guzel yikadi
Saol canimOhh sihhatler olsun
Ben yapicam normal dogumu sadece galiba.zaten baska sansim da yok eger dogum esnasinda ters giden bi durum olup son anda sezeryana alinmazsam.Ah canım ya.cok guveniyordum ben sana. Geçti gitti muhim olan ikinizin de iyi olmasi ama uzulmemin sebebi 6-7 ha gayret demedimi dr ablam 8ile hazırlandı dogumhaneye kadar da vakit geçip 9 oldu herhalde kesi attılar. Peki dayansan normalmiydi sence bebeğin başı kalp atışı vs
Forumumuzda normal yapan olmadı ben de kendimi sezeryan a hazirliyorum yani ben imkansız diyordum sen gibi ama ..
Teşekkür canim benim sana da hayirli bayramlar minigi de kokladm yerineGuzeller guzeli annelerimiz ailenizle birlikte nice bayramlar diliyrm bayram sekerleri gelenler bebislerinizi bizim yerimize de koklasin
Aminnn canim simdiden anne karninda el.opme calismalari yaptiriyrmHepimizin bayramı mübarek olsun dostlar. el öpen evlatlarimiz olsun:)
Aminnn canim insallahHepimizin bayramı mübarek olsun dostlar. el öpen evlatlarimiz olsun:)
Saol canim senin de bayramın mübarek olsun rabbim seni de bi avazda kurtarsin bi an once insallah guzel haberlerle donersinTaze annisler anne adaylari hepinizin bayrami mubarek olsun.opuyorum hepinizi.
Biz ogluslarimla hastanedeyiz.buguneydi kontrol.nts deyim.oglusun kalp atislarini dinliyoruz
Canm ya bana doktorum sadece yumusatirsin catlayacak vucuda engel olamazsin dedi ve ben kiloyu hep basen bolgeme aldm bacaklarim harita gibi yukari bölgesiKizlar catlak kremi kullanan var.mi hangi marka kullaniyrsnz ben kafama takmiyrdum ama cok artti.catlaklarim simdi sinirimi bozmaya basladi
Sagol canim benim.Saol canim senin de bayramın mübarek olsun rabbim seni de bi avazda kurtarsin bi an once insallah guzel haberlerle donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?