2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Tam anestezi mi aldın canim
Belden uyusturma mi yaptin?,
Bakanin var mı canim
Suan nasilsin
Belden istedim vuramadi canim ben her igneyi hisstigimde refleks yapiodum halbuki igne acitmiodu ama orasi oyle soguk ki bide soguk sprey sıktı ben irkildikce vuramadi ikinci denemede olmayinca ben istemiorum bayiltin beni dedim kardesim var canim bana bakan iki gun ablam vardi sonra kardesim geldi suan da yatinca iyiyim ama ayaga kalkinca yara yerim fena yaniyor biraz yuruyunce agrim azaliyor şükür diorum o ilk gunu atlattim ya gerisi hic bisi o ilk gun zordu sonrasi yavas yavas alisiosun acinin esigine agrim yok ama minigimin bezini iki gundur degistirebiliorum yavas yavas

Yardımcın varsa acele etme canim hepsi olacak yavaş yavaş. Bir arkadaşım oyle gucluki boyu da uzun yapılı bi bayan idi. Dogumuna gittim yatakta kızı arıyorum kaybolmuş sanki mahvolmuş vaziyette idi.bir ay geçmeden okulun bi yemeği vardı .süslendi geldi sanirsin onları yaşayan o değil. O yüzden canim ana takılma;Rabbimin izniyle kısa bir zamanda toplayacaksın. Senin canın sağ olsun gerisi gelir.
Karnini sardin mi, derler ya doğumdan sonra sar, kalmasın göbeğin diye

Oyle tabi canim gunler geçtikçe bende iyilesiyorum bende kendime inanamiyorum nasil cesaret edip de sezeryan olduma ve o anlari yasadigima hepsi bitti gecti gobegimi sarmadim canim saramiyorum çünkü canimin acimasindan korkuyorum :) ama korse alcam takcam gobek cok yok şükür ama kalirsada umrumda degil valla :)

Ben yapicam normal dogumu sadece galiba.zaten baska sansim da yok eger dogum esnasinda ters giden bi durum olup son anda sezeryana alinmazsam.

Canim sicak suyla dusta fazla kalmamaya ozen goster.acilma yaptigi icin sicak su doktorlar onermiyo.benim vaktim geldigi icin problem yok.hatta rahim incelsin diye doktor kendisi onerdi

softwind aah canim o kadar acilmaya kadar dayanmissin.ben ilk dogumumda 7 cm le yaptim.keske biraz daha dayanabilme firsatin olsaymis ama yapabilcek bisey yok.onemli olan sen ve bebisin.sizler iyisiniz ya cok sukur gerisi bos.agrilarin da gecer insallah en kisa zamanda.

Bu arada bebis kac kilo dogdu?

Taze annisler anne adaylari hepinizin bayrami mubarek olsun.opuyorum hepinizi.

Biz ogluslarimla hastanedeyiz.buguneydi kontrol.nts deyim.oglusun kalp atislarini dinliyoruz
Saol canim senin de bayramın mübarek olsun rabbim seni de bi avazda kurtarsin bi an once insallah guzel haberlerle donersin

Kizlar catlak kremi kullanan var.mi hangi marka kullaniyrsnz ben kafama takmiyrdum ama cok artti.catlaklarim simdi sinirimi bozmaya basladi

Kizlar catlak kremi kullanan var.mi hangi marka kullaniyrsnz ben kafama takmiyrdum ama cok artti.catlaklarim simdi sinirimi bozmaya basladi
Canm ya bana doktorum sadece yumusatirsin catlayacak vucuda engel olamazsin dedi ve ben kiloyu hep basen bolgeme aldm bacaklarim harita gibi yukari bölgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…