- 17 Temmuz 2013
- 2.499
- 3.163
- 333
Kizlar artik hamilelik iskence olmaya basladi bana.bayram resmen zehir oldu.
Bugun kontrolum vardi biliyosunuz.nts de kaldim 1 saat sonra doktor muayene etti.kac gundur resmen sicak suyun icinde oturuyorum sirf rahim incelsin diye.dua ede ede gittim zaten .gr incelmemis.acilma hala 3 cm.ama rahimde incelme yok.incelme olmadigi icin cocuk asagi inemiyo.resmen hayal kirikligi yasadim.
Alttan muayenede doktor canini yakicam biraz dedi ama bu kadarini tahmin etmiyodum.resmen yirtti icimi.kanaman olcak ertesi gunde olabilir dedi.herzaman oyle soyledikleri benim de kanamam olmadigi icin yine oyle sandim.kiyafetimi giyinirken resmen 2 selpak komple kan oldu.normal dedi doktora gosterdim..cocuk ters olsa sezeryana alcam ama ters degil mecburen inmesini bekliycez dedi.
Sabahtan beri de felaket agrim var.acayip moralim bozuk kizlar
Ah canım ya cik gel burda aliversinler. Bu kadar da yani;millet eskiden bu kadar çekmiyordu. Sen de cansın. Bugun ilk kez adet sancısı gibi bacak arama ağrı oldu valla dünyam döndü; tamam Rabbim cekemeyecegimiz yük vermez ama sabır senin işin. Napalim ittirelim mi insin diye
Şuan nasilsim
Milyonlar oluyor be canım. Valla Allah biliyor aklim hep sende. Tek avazda diyoruz hep avaza gidene kadar avazlar var önünde. Sana destek olup yanında olmalıyım da sen acı çekince ben çok üzülüyorum. Bir an önce gelsiiiiiiiiin:)Feci agrim var.yurumekte zorlaniyorum resmen.bel biyandan alt taraf biyandan.boyle giderse doguma kadar boyle devam etcek.bu kadar aciya dayanip son anda sezeryana alinirsam da cok uzulurum.sezeryan istemiyorum cunku ben.hayirlisi yine de bakalim.
Kucuk bi oglum daha var biliyosun 5 yasinda.cok zor olur benim icin.o yuzden de istemiyorum sezeryan da zaten benim keyfime birakan da yok.doktor ne derse o.vallahi bence de gelsin yoksa bittim ben.uyuyamiyorumda agridanMilyonlar oluyor be canım. Valla Allah biliyor aklim hep sende. Tek avazda diyoruz hep avaza gidene kadar avazlar var önünde. Sana destek olup yanında olmalıyım da sen acı çekince ben çok üzülüyorum. Bir an önce gelsiiiiiiiiin:)
Uyuyabiliyor musun canim
Öndeki haftadakiler daha doğru bilgi verir canim ama kasılma derken aşağı baskı var mı beraberindeArkadaslar benimde kasilmalarim cok artti ama agrim yok doktora gitmeli miyim acaba simdi.alttan muayene ederler diye gitmek istemiyrm ne yapayim sizce normal mi
Canm ya cok uzuldum cok agri cektin uzun zamandır rabbim duysun sesini de bi an once hayirlisiyla kucagina aldigin zamani da gostersin inşallah inan aklimda sen varsin ne olduki die ikide bir giriyorumKizlar artik hamilelik iskence olmaya basladi bana.bayram resmen zehir oldu.
Bugun kontrolum vardi biliyosunuz.nts de kaldim 1 saat sonra doktor muayene etti.kac gundur resmen sicak suyun icinde oturuyorum sirf rahim incelsin diye.dua ede ede gittim zaten .gr incelmemis.acilma hala 3 cm.ama rahimde incelme yok.incelme olmadigi icin cocuk asagi inemiyo.resmen hayal kirikligi yasadim.
Alttan muayenede doktor canini yakicam biraz dedi ama bu kadarini tahmin etmiyodum.resmen yirtti icimi.kanaman olcak ertesi gunde olabilir dedi.herzaman oyle soyledikleri benim de kanamam olmadigi icin yine oyle sandim.kiyafetimi giyinirken resmen 2 selpak komple kan oldu.normal dedi doktora gosterdim..cocuk ters olsa sezeryana alcam ama ters degil mecburen inmesini bekliycez dedi.
Sabahtan beri de felaket agrim var.acayip moralim bozuk kizlar
Öndeki haftadakiler daha doğru bilgi verir canim ama kasılma derken aşağı baskı var mı berab
Cok fazla olmuyr xanim tek.korkum gun icinde cok sik kasilma olmas
Amin canim.cok sagol.ben de sizi haberdar etmek icin girdim.bu zorlu yola beraber basladik.haber vermesem olmazdi.simdi daha cok dualariniza ihtiyacim varCanm ya cok uzuldum cok agri cektin uzun zamandır rabbim duysun sesini de bi an once hayirlisiyla kucagina aldigin zamani da gostersin inşallah inan aklimda sen varsin ne olduki die ikide bir giriyorum
Oh gözümüz aydın. Hadi bakalım canim bir nefeste insaaaaaaaaaallllah.Kizlar suan dogumdayim.gece 2 de sancim basladi.5 te nisanim geldi.7 ye kadar evde sanci cektim.Sancilar sIklasinca geldim.5 cm acilmam olmus.epidural vurdular.yatiyorum simdi.bikac saate dogurcam insallah.dua edin benim icin
Ayyyy canim gozun aydin yavrusunu saglikla hayirlisiyla kucagina alman dilegiylKizlar suan dogumdayim.gece 2 de sancim basladi.5 te nisanim geldi.7 ye kadar evde sanci cektim.Sancilar sIklasinca geldim.5 cm acilmam olmus.epidural vurdular.yatiyorum simdi.bikac saate dogurcam insallah.dua edin benim icin
Dualarımız seninle canım allah bi avazda doğurmayı nsip etsin inş sağ salim kucağına alırsınKizlar suan dogumdayim.gece 2 de sancim basladi.5 te nisanim geldi.7 ye kadar evde sanci cektim.Sancilar sIklasinca geldim.5 cm acilmam olmus.epidural vurdular.yatiyorum simdi.bikac saate dogurcam insallah.dua edin benim icin
Canimmm cok sevindim hadi hayirli haberlerle dön inşallah rabbim hayirli dogumlar nasip etsin en kisa zamanda miniginin geldiginin haberini de goruruz inşallahKizlar cok sagolun hepiniz.henuz dogum yapmadim.bizim ufaklik biraz tembel iyi itmiyomus kendini asagi.uyuyo surekli uyandirmaya calisiyolar.birdr kafasi yukaro bakiyomus.pozisyonu normal ama tavana bakar pozisyonda oldugu icin daha izin suruyo dogum
Bayraminiz mübarek olsun kızlar.
Koton prenses tez zamanda güzel haberlerle gel insallah
Ben çok kötü grip oldum.Dr a gittim serum verdi. Ne yapsam şaşırdım.
Seninde bayramin mubarek olsun canim geçmiş olsun kotu bi zamanda grip olmussun insallah en kisa zamanda atlatirsinBayraminiz mübarek olsun kızlar.
Koton prenses tez zamanda güzel haberlerle gel insallah
Ben çok kötü grip oldum.Dr a gittim serum verdi. Ne yapsam şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?