Teşekkürler tatlım.bogazlarim iyi Hamdolsun. Şu içiyorum. Limonata vs iciyoumCok gecmis olsun canım. Havalar o kadar sıcak ki ne yapsak sasirdik. Yok mu paşa beyden haber;çıksın gelsin garı. Onu gorunce sen de iylesirsin. Canim sadece burun akıntısı falan mı bademciklerin de şiş mi. İylesirsin insaallah bir an önce. Bol su iç de mikrobu atsin. Tekrar geçmiş olsun canım..
Teşekkürler canım. Aynen. Dikkat ediyorum cereyanda falan kalmamaya ama olacağı varsa önüne gecemiyorsunSeninde bayramin mubarek olsun canim geçmiş olsun kotu bi zamanda grip olmussun insallah en kisa zamanda atlatirsin
Kizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Canim gozun aydin kolay dogum olmasi guzel olmus ilk normal dogum senin darisi basimizaKizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Şükürler olsun.gözün aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inşallah.Kizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşKizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Ah canım toparlayamadin miŞükürler olsun.gözün aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inşallah.
Ilk normal doğum tebrikler:))
Benim kendime guvencim kalmadı bekledikçe bekledikce kafamda kurmaya başladım. Birde hastalandim yatak dosek yatıyorum
Ah canım toparlayamadin miŞükürler olsun.gözün aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inşallah.
Ilk normal doğum tebrikler:))
Benim kendime guvencim kalmadı bekledikçe bekledikce kafamda kurmaya başladım. Birde hastalandim yatak dosek yatıyorum
Açılınca da gitmeyecek sanıyordum. Dualarımız hepimiz için canisi teyzis. İyles. Bir an önce bebeğini dünyaya getir . Acaba bebeğe de geçer mi gribin ateşin var mı canim?Yok canim aynı dua edin hayirlisiyla iyilesiyim. Bebekte sağlıkla hayirlisiyla doğsun artık. Eşimle yine ayrı dusecegiz okullar açılıyor. Çok bunaldim artık. Evime gitmek istiyorum hayirlisiyla
Kizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Canim yazamamistim sana öncelikle gözün aydın.Allah in izniyle analı babalı büyütün bebeğinizi:) sezeryan yaptin diye bu kadar kötü hissetmene gerek yok.dedigin gibi dogum insanin kendini kendine ya da birilerine ispatlayabilecegi bir yer degil.O kadar korkuyla stresle normal dogum yapmanin ne anneye ne de bebek psikolojisine faydası oldugunu düşünüyorum.Dogum sekliyle ilgili kararimizi irdelemek elestirmek cahil çevremizin yeni hobisi zaten.Sen bebegini ve kendini strese sokmamayi secerek en dogru karari aldin bence.Sen bebegine kavustun hayirlisiyla;insallah darisi bizim de basimiza olur softwindcim.Kızlar günaydın inşallah hepiniz iyisinizdir ancak yazabiliyorum
Dün sabah çıktık hastaneden 2 gece kalmış olduk
9.9.2016 da 6 da oğluşumuz dünyaya geldi.37+6 günlüktük
çok şükür bi sıkıntısı yok.
Gece 11 de wc ye gittim, tam çıkarken hafif pembe ve yoğun bi şekilde suyumun geldiğini farkettim.önce anlamadım, baktım peçeteler dayanmıyor, doğru çantayı alıp hastaneye koştuk.hiç sancım yoktu, sadece su geliyordu baya yoğun bi şekilde.hemen nst ye bağladılar, yatışımı yaptılar bende sancı yok.derken sabah 5 e kadar sancılar hafiften dayanılmayacak dereceye kadar arttı.bu arada ben hastaneyi inlettim.hiç böyle olacağını bilmiyordum.dayanabilirim, normal doğum istiyorum ben diyordum.ama o kadar yoğun, o kadar şiddetli ağrıları hauatımda yaşamadım, tahmin dahi edemezdim
Em son yalvardım beni sezeryana alın diye.saatte ort.1cm açılmam vardı.6-7 cm le benim yalvRmalarım sonucu dr ve ekibi toplandı ve ameliyathaneye alındım.yani anlayacağınız ben yapamadım.itiraf ediyorum ve gerçekten çok kötü hissediyorum bu konuda kendimi.en son yalvarırım beni bayıltın yardım edin diye bağırdığımı hatırlıyorum.
Acı eşiğim çok düşükmüş benim.o kadar sancıyı çektiğimle, o travmayı yaşadığımşa kaldım.böyle olacağını bilsem direk sezeryan ister hiç acı çekmezdim ama hayırlısı buymuş demek, diyecek bi şey bulamıyorum.
Kızlar benden ders alın, siz de benim gibi çok hassassanız, pamik atağınız varsa( benim vardı, geçti zannediyordum, acıdan ve korkudan kendimi kontrol edemedim), ve kendinize güvenemiyorsanız direk sezeryN isteyin.ben direndim, aşarım dedim, yaparım dedim ama o kadar acıyı kaldıracak kafa noktasına gelemedim.o dk lar kendinizi kanıtlayacağınız dk lar değilmiş çünkü..
Şimdi ağrılarım var, aşırı şişim.75 kg ile gittim 75 kg ile döndüm.o kadar şişim ki ..
Eğilip kalkamıyorum, bebişimi bugün alabiliyorum şükür, emzirmek için bile aldığımda karnım, dikişlerim ağrıyordu.bugün iyiyim çok şükür.emzirme konusu zormuş, ben çok tecrübesizdim, teoriyle olmuyormuş.içgüdüsel onu da aştık Allah ı izniyle.
Kullan at lohusa kilotlarını ben hala kullanıyorum.hasta bezi hastane verdi benim, fazla da kullandırmadı pişik yapar, havasız kalırsın diye, alacaksanız almayın.ilk doğumdan çıkışa etekşi gecelik şart! Birax toparlayınca ben pijamalı giydim üşüdüm çünkü.doğum sonrası inanılmaz üşüme geliyor, yanınıza muhakkak kalın rahat bi şey alın.çorap muhakkak unutmayın.eylüldeyiz havalar artık çok sıcak değil bebişe kalın battaniye de alın nolur nolmaz.bizim odada ısıtıcı vardı, klima yoktu çünkü.pipet alabilirsiniz, ilk çıkınca güçsüz oluyorsunuz şişe falan zor oluyor yudum yudum su için..
Hatırlayabildiklerim bu kadar.Allah hepinizin yardımcısı olsun arkadaşlar.bir de her an hazır olun.biz evin tozunu da yarın alırız diyorduk, o gece hastaneye gittik.eve gelince annem temizlik yaptı.çok hoş olmadı açıkçası.
Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.bundan sonra da bebek bakımıyla ilgili paylaşımlarımıza devam edelim inşallah:)
Hasnur canim gecmis olsun.Benim de esim yanimda yok; annemdeyim kendi evimde degilim. Bu konuda yanliz degilsin.Planli bir dogum degil suanlik benimkisi su gun gel diyemiyorum esime. O yuzden ancak dogum gerceklestikten sonra gelebilecek yanimoza.O da en az bir gün alir cok uzakta esim.Bizimkiler mecburi bir ayrı kalma.İleride cocugumuzla birlikte saglikli sihhatli olalim ve daha da ayri kalmayalim diye.Bebislerimiz iceriyi sevdiler gelmek istemiyolar hemen annesi.Ne zaman geleceklerini en iyi Allahla minik meleklerimiz biliyor.Hayirli anı ve günü dilemekten ve beklemekten baska caremiz yok.Doğuma kalacak ama nereye kadar kalsın mecbur gitmesi lazım. Biz bebisle toparlanas kadar kalacağız
Canm cok sevindim rabbim anali babali buyutsun inşallah hayirli evlat olur minigini öp benim icin mis kokuluyu cok mutlu oldum inanKizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah
Saolasin canim sukur 6.gun daha iyi oldum ben bugun daha da iyim artik islerimi ufak ufak yapabiliyorum uykusuzlukdan geberiyorum bende gogus yarasi da cabasi hoplaya hoplaya emziriom benim yanmam cok fazla vardi yuruyemiyordum ayaga kalkarken agliyordum resmen surunuyordum esim dayanamiodu oyle görmeye 2 gundur cok mutluyum cok iyiyim çünkü :) dier arkadaslarda iyidir inşallahkaderdene varsa , diğer sezeryan olan arkadaşlar, nasılsınız, toparlananildiniz mi?
Benim kasık ağrılarım var çok, 5 gün oldu kendim yavaş yavaş yatıp kalkabiliyorum.
Emzirme durumlarınız nasıl?
Ben baya uğraştım, göğüslerimin ucu yok, bi de süt doldu memişler, gerildi, oğluşum hiç alamadı.sarılık olmasın diye o kadar uğraştım ki emzirmeye, şükür iyi.
Yegaa yla konuşmuştuk, silikon uç kullamıyorum şimdi daha rahatım şükür.
Geç de olsa bu arada hepinize iyi bayramlar kızlar, ancak yazabiliyorum.uykusuzluktan bayılıcam artık.
Şimdi sanırsızlanıyosunuz ne zaman doğurucaz çok zor diye ama inanın doğurunca daha zor.en azından karnımızda tüm ihtiyaçları karşılanıyodu.şimdi gazı, kakası, memesi, uykusu..Rabbim kolaylık versin hepimize...şükürler olsun
Amin canim.hepimizin yavrularini rabbim bagislasin.insallah sizlerde biranonce kurtulursunuz.Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah...Canım msj ni gormeden yazmisim.Sonunda gelsi demek minik paşa.Gözun aydin.Allah bagislasin yavrularini sana.Kolay dogum olmasina cok sevindim.İnsallah darisi basimiza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?