2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Teşekkürler tatlım.bogazlarim iyi Hamdolsun. Şu içiyorum. Limonata vs iciyoum

Kizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah

Kizlar gunaydin.biz kavustuk dun nihayet oglusumla.gelmemekte cok israr etti ama yapacak bisey yok.4 te dogum yaptim.kolay bi dogumdu benim icin.darisi bebisini bekleyenlere insallah

Canım msj ni gormeden yazmisim.Sonunda gelsi demek minik paşa.Gözun aydin.Allah bagislasin yavrularini sana.Kolay dogum olmasina cok sevindim.İnsallah darisi basimiza.

Şükürler olsun.gözün aydın canım. Allah analı babalı buyutsun inşallah.
Ilk normal doğum tebrikler:))
Benim kendime guvencim kalmadı bekledikçe bekledikce kafamda kurmaya başladım. Birde hastalandim yatak dosek yatıyorum

Ah canım toparlayamadin mi
Peki iylesme var mı?

Ah canım toparlayamadin mi
Peki iylesme var mı?

Yok canim aynı dua edin hayirlisiyla iyilesiyim. Bebekte sağlıkla hayirlisiyla doğsun artık. Eşimle yine ayrı dusecegiz okullar açılıyor. Çok bunaldim artık. Evime gitmek istiyorum hayirlisiyla

Yok canim aynı dua edin hayirlisiyla iyilesiyim. Bebekte sağlıkla hayirlisiyla doğsun artık. Eşimle yine ayrı dusecegiz okullar açılıyor. Çok bunaldim artık. Evime gitmek istiyorum hayirlisiyla
Açılınca da gitmeyecek sanıyordum. Dualarımız hepimiz için canisi teyzis. İyles. Bir an önce bebeğini dünyaya getir . Acaba bebeğe de geçer mi gribin ateşin var mı canim?

Doğuma kalacak ama nereye kadar kalsın mecbur gitmesi lazım. Biz bebisle toparlanas kadar kalacağız

Canım benim çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin hayırlı ömür versin sana da kolaylık versin inşallah iyisinizdir 2niz de

kaderdene varsa , diğer sezeryan olan arkadaşlar, nasılsınız, toparlananildiniz mi?
Benim kasık ağrılarım var çok, 5 gün oldu kendim yavaş yavaş yatıp kalkabiliyorum.
Emzirme durumlarınız nasıl?
Ben baya uğraştım, göğüslerimin ucu yok, bi de süt doldu memişler, gerildi, oğluşum hiç alamadı.sarılık olmasın diye o kadar uğraştım ki emzirmeye, şükür iyi.
Yegaa yla konuşmuştuk, silikon uç kullamıyorum şimdi daha rahatım şükür.
Geç de olsa bu arada hepinize iyi bayramlar kızlar, ancak yazabiliyorum.uykusuzluktan bayılıcam artık.
Şimdi sanırsızlanıyosunuz ne zaman doğurucaz çok zor diye ama inanın doğurunca daha zor.en azından karnımızda tüm ihtiyaçları karşılanıyodu.şimdi gazı, kakası, memesi, uykusu..Rabbim kolaylık versin hepimize...şükürler olsun

Canim yazamamistim sana öncelikle gözün aydın.Allah in izniyle analı babalı büyütün bebeğinizi:) sezeryan yaptin diye bu kadar kötü hissetmene gerek yok.dedigin gibi dogum insanin kendini kendine ya da birilerine ispatlayabilecegi bir yer degil.O kadar korkuyla stresle normal dogum yapmanin ne anneye ne de bebek psikolojisine faydası oldugunu düşünüyorum.Dogum sekliyle ilgili kararimizi irdelemek elestirmek cahil çevremizin yeni hobisi zaten.Sen bebegini ve kendini strese sokmamayi secerek en dogru karari aldin bence.Sen bebegine kavustun hayirlisiyla;insallah darisi bizim de basimiza olur softwindcim.

Doğuma kalacak ama nereye kadar kalsın mecbur gitmesi lazım. Biz bebisle toparlanas kadar kalacağız
Hasnur canim gecmis olsun.Benim de esim yanimda yok; annemdeyim kendi evimde degilim. Bu konuda yanliz degilsin.Planli bir dogum degil suanlik benimkisi su gun gel diyemiyorum esime. O yuzden ancak dogum gerceklestikten sonra gelebilecek yanimoza.O da en az bir gün alir cok uzakta esim.Bizimkiler mecburi bir ayrı kalma.İleride cocugumuzla birlikte saglikli sihhatli olalim ve daha da ayri kalmayalim diye.Bebislerimiz iceriyi sevdiler gelmek istemiyolar hemen annesi.Ne zaman geleceklerini en iyi Allahla minik meleklerimiz biliyor.Hayirli anı ve günü dilemekten ve beklemekten baska caremiz yok.

Canm cok sevindim rabbim anali babali buyutsun inşallah hayirli evlat olur minigini öp benim icin mis kokuluyu cok mutlu oldum inan

Saolasin canim sukur 6.gun daha iyi oldum ben bugun daha da iyim artik islerimi ufak ufak yapabiliyorum uykusuzlukdan geberiyorum bende gogus yarasi da cabasi hoplaya hoplaya emziriom benim yanmam cok fazla vardi yuruyemiyordum ayaga kalkarken agliyordum resmen surunuyordum esim dayanamiodu oyle görmeye 2 gundur cok mutluyum cok iyiyim çünkü :) dier arkadaslarda iyidir inşallah

Canım msj ni gormeden yazmisim.Sonunda gelsi demek minik paşa.Gözun aydin.Allah bagislasin yavrularini sana.Kolay dogum olmasina cok sevindim.İnsallah darisi basimiza.
Amin canim.hepimizin yavrularini rabbim bagislasin.insallah sizlerde biranonce kurtulursunuz.Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…