- 17 Temmuz 2013
- 2.499
- 3.163
- 333
Insallah canim biranonce kurtulursunuz hayirlisiyla.normal dogum istiyosan tavsiyem evde zaman gecirip sancilar iyice SIklasinca hastaneye gitmek.Canim gozun aydin kolay dogum olmasi guzel olmus ilk normal dogum senin darisi basimiza
Sizin orda epidural var canim ben gittim hastanede yokdu olsaydi onu denicekdim onunla dogum daha kolay oldugunu soyluyorlar rabbim sana tekrar nasip etti ne guzel cok sevindim adinaInsallah canim biranonce kurtulursunuz hayirlisiyla.normal dogum istiyosan tavsiyem evde zaman gecirip sancilar iyice SIklasinca hastaneye gitmek.
Canim msjini simdi gordm biz oylesine gelelim dedik ama serum nstye bagladilar sabaha kadar birakmayacaklar galiba iyiym sancim yok diyrm acilmada az ama her ihtimale.karsi tutuyrlArInsallah canim biranonce kurtulursunuz hayirlisiyla.normal dogum istiyosan tavsiyem evde zaman gecirip sancilar iyice SIklasinca hastaneye gitmek.
Normal doğum gözüküyor o zaman canimCanim msjini simdi gordm biz oylesine gelelim dedik ama serum nstye bagladilar sabaha kadar birakmayacaklar galiba iyiym sancim yok diyrm acilmada az ama her ihtimale.karsi tutuyrlAr
Hayırlı olsun sona gelmissiniz siz deBende ocakta ögrendim hamile oldugumu
Tesekkürler size de hayırlı olsun simdiden su an bir belirti yok. Sizin var mı belirti ara sıra sancı giriyor.Hayırlı olsun sona gelmissiniz siz de
Var mı belirti
Bir hafta geriden geliyorum işteTesekkürler size de hayırlı olsun simdiden su an bir belirti yok. Sizin var mı belirti ara sıra sancı giriyor.
Benimde göbek yukarda erkek insallah sizin ne cinsiyeti. Benim bebek biraz önden takip ediyor vucudu tamamlayıp erken cıkar mı ki:)Bir hafta geriden geliyorum işte
Büyüklerimiz doguruyor sirayla :)
Ara ara yoklamaları var ama suan gobegim yukarda dusuncesi ile rahatim ama bu garanti verir mi emin değilim
Cinsiyeti nedir sizin
Canim benim doktor yurt disindaymis hast bir doktoru bekliyrz sancilar azaldi bakalim ne diyecek ama sanki doguma daha var gibiNormal doğum gözüküyor o zaman canim
Dr un orada mı
Prof ya şimdi tatildedir sanirim
Dualarımız seninle
Bizi merakta koyma
İnsaallah bir avazda
Bayram şekerleri cogaldi
Kac dk da bire inmişti canim sancinKizlar dogum olmadi eve.donuyrm ama sunu anladim ki kesinlikle sancilar.siklasmadan hastaneye.gelmemek.gerekiyrmua 2 kere alttan muayene ettiler sabaha kadar.serum nst. 10 dk bile uyumasim heyecan gerginlik hele yanindaki insanlarin telasi sorumlulugu nerseyse sezeryana alacaklardi onlar.icin o kadar.basit ki
Ben de onu dusundum acaba kilolu olan bebek mi yeter burası daraldi deyip çıkıyor acaba:) Rabbim bilir ama benimde öyle bir terim var yok değil. Hayirlisi kaç kg ki? Benimde hafif az kilolu dedibdr bakalım muayenede göreceğiz. Benim de cinsiyeti kız. Rabbim size bagislasinBenimde göbek yukarda erkek insallah sizin ne cinsiyeti. Benim bebek biraz önden takip ediyor vucudu tamamlayıp erken cıkar mı ki:)
En son 36. Haftada gittik 3100 grdı. Bakalm su bi kac gün icinde de gitcez kac kilo olmus görcez:)amin canım cümlemizin insallahBen de onu dusundum acaba kilolu olan bebek mi yeter burası daraldi deyip çıkıyor acaba:) Rabbim bilir ama benimde öyle bir terim var yok değil. Hayirlisi kaç kg ki? Benimde hafif az kilolu dedibdr bakalım muayenede göreceğiz. Benim de cinsiyeti kız. Rabbim size bagislasin
Ben de pazartesiyi iple cekiyorum her gün muz yedim süt içtim benim de 35. Haftaya girdik 35+3 idik iste 2200 dedi sen onu 2400 gibi düşün dedi.simdi pazartesi 37 olacak aslında 36+6 olacak ben de çok merak ediyorum ne diyecekEn son 36. Haftada gittik 3100 grdı. Bakalm su bi kac gün icinde de gitcez kac kilo olmus görcez:)amin canım cümlemizin insallah
Canim bize de haber ver kontrolünden sonra.İnsallah iyi haberlerle donersin:)Ben de pazartesiyi iple cekiyorum her gün muz yedim süt içtim benim de 35. Haftaya girdik 35+3 idik iste 2200 dedi sen onu 2400 gibi düşün dedi.simdi pazartesi 37 olacak aslında 36+6 olacak ben de çok merak ediyorum ne diyecek
Canim suyum gelmesi agrimda aslinda yoktu kasilmalar 7 dk 1 duzenli gelince ve bebekte asagiya surekli itince acile gittim ultrasonda baktilar eogum kanali girrmis dediler acikliga bakacaklardi istemedim dogum yapacagim hastaneye gittim orada acikliga baktilar 1 cm dediler kendi doktorum yoktu ama sag.olaun tlnla butun bilgileri almis hatta o olmasaydi.sezeryana alacaklardi nerdeyse beni bir ara nstde kalp atisi riskli cikmis riske atamayiz dediler son karari kendi doktorum verdi simdilik bekleyin demis bol sivi alip dinlenmem gerekiyr dedi her seyin hayirlisi insaallah b3bislerimize sagliklica kavusalim ama.o hastane ortami coook zormus bir suru planlar yapiyrdum dogum icin ama hic oyle olmuyr ve yanindakiler senden daha telasli oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?