kanda baktr cnm degere göre haftası bellı olur ona göre yaparsıın ınsallah kac haftalık oldugu kanda bellı oluo sonraa tahmını dgm tarhyle takvım olustruosnKizlar takvim nerden yapiliyo:)
sat ne zamandı canımBnde bugun keseyi gordum kalp atisi icin iki-uc hafta sonra gel ddi... ☺ her sey normalmis... Alttan baksam kalp atisini duyarm ama zorlamam lazim dedi... Onada gerek yok dedi☺
sat ne zamandı canım
hcg degeri kdc cıktı cnmm18aralik
sağolasın,6+2 canım,ultrasondada 6+1 çıkmıştıHayrlı olsun kaç artı kaç haftalık seninki
hcg degeri kdc cıktı cnmm
ooooooooooooooooo birden katlanmısssssssss15ocak 48.2
17ocak 165.3
22ocak 2244.4 canim
5 gun sonra katlandi canim:) hepsi itina ile ayni hastanede ve ayni saatte denk getirilerej yapildi:) cok sukur bugunde keseyi gorduk☺ooooooooooooooooo birden katlanmısssssssss
ooh ohh maasallah cnm bende yarın allahın ıznıyle keseyı görmek ıcın gidiyorum adetın 31.günü yapılan kan testınde 1228,8 cıktı dahada ıstemedı doktorum 4 gun snra gel dedı ogunde yarın cok şükür iple cektım yarın gidicem5 gun sonra katlandi canim:) hepsi itina ile ayni hastanede ve ayni saatte denk getirilerej yapildi:) cok sukur bugunde keseyi gorduk☺
ooh ohh maasallah cnm bende yarın allahın ıznıyle keseyı görmek ıcın gidiyorum adetın 31.günü yapılan kan testınde 1228,8 cıktı dahada ıstemedı doktorum 4 gun snra gel dedı ogunde yarın cok şükür iple cektım yarın gidicem
hayırlı olsun bende cuma gitcem bu kadar erken görünür mü bilmiyorum inşallah sağlıklı yerleşmiştir sat neydi seninBende bugün idrar testinde kesin olarak çift çizgiyi gördüm ilk gecikme gününden beri silikti bugün çok net çıktı :) yarın sabah doktora gidicez bakalım görürüz inşallah miniği hepimize hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?