2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar size göre bi kaç hafta tecrübeliyim değişiklikler oldukça yazıyım dedim belki birileri faydalanır folik asit ilacımın ismi foliciod diye bişey. Bu arada mutlka doktora gidin sadece bebekle ilgili değil mesela benim idrar yollarımda iltihap vardı erken gittim hemen doktor iç organları gelişimi başlamadan antibiyotik kullandırdı bilmiyorum başına gelen var mı ama bi de tek kesem vardı ama kesem büyüktü ve hcg değerlerim yüksekti normalden ben düşük olur diye düşünmüştüm ama meğer gebeliğim ikiz başlamış tek yumurta ikizi ama malesef biri gelişemedi içeride doktor bana ya da diğer bebeğe bi zararı olmayacağını söyledi bakalım tevekkeli gidiyoruz bi de 7. Haftada mide bulantılarım başladı 8.de bitti çok şükür yine eskisi gibi değil iştahım ama kendime gelebildim biraz

Merhabalar sizlere bir sorum olacak. ben klomen tedavisi görüyorum. bat tahmini ya haftaya pazartesi ya da haftaya persembe.klomenden dolayi iki kere yumurtladim da... cumartesi 11 saatlik bir araba yolculuğuna çıkacağım 3 gün sonra tekrar 6 saatlik bir yolculuk 5 gun sonrada 9 saatlik yolculukla dönüş olcak. sizce hamileysem bu yolculuklar bebeğin tutunmasini engeller mi???

daha önce de 1 kez kimyasal gebelik geçirdim biraz evham yaptim. ama önemli bir seyahat iptal etmem de zor

cumartesi gitmeden kan testi yaptiricam öncesinde yaptirsam çıkmayabilir.

Bende 17 ocakta öğrendim evdeyım yaptığım testte çift çizgi çıktı ama çok silikti 2 gün sonra doktora gittim sadece kese görünüyo Dedi 4 haftalık Dedi ama adet tarihime göre daha fazla olmalı yarın tekrar gidicem kalp atışı için

Bnde bugun keseyi gordum kalp atisi icin iki-uc hafta sonra gel ddi... ☺ her sey normalmis... Alttan baksam kalp atisini duyarm ama zorlamam lazim dedi... Onada gerek yok dedi☺

Bende cumadan beri test yapiyorum Hep biraz daha belirginlesti bugun kipkirmizi memleketteyim eve donunce giderim doktora ama sanirim hamileyim cok istiyodum ucuncu olcak Allahin izniyle cok mutluyum darisi isteyen herkese:)

deger yuksek se eger yanı ıyıyse olması gerektgı gbı mutlaka bebek varmıdır acaba kan degerını ögrendgmden berı en cok bunu merak edıorrm

ooooooooooooooooo birden katlanmısssssssss
5 gun sonra katlandi canim:) hepsi itina ile ayni hastanede ve ayni saatte denk getirilerej yapildi:) cok sukur bugunde keseyi gorduk☺

5 gun sonra katlandi canim:) hepsi itina ile ayni hastanede ve ayni saatte denk getirilerej yapildi:) cok sukur bugunde keseyi gorduk☺
ooh ohh maasallah cnm bende yarın allahın ıznıyle keseyı görmek ıcın gidiyorum adetın 31.günü yapılan kan testınde 1228,8 cıktı dahada ıstemedı doktorum 4 gun snra gel dedı ogunde yarın cok şükür iple cektım yarın gidicem

Hadi canim benim insaallah hayirlisi ile sen de gorurusun.. Beni etiketle haber et kesin rabbim utandirmasin hic birimizi insaallah☺

Bende bugün idrar testinde kesin olarak çift çizgiyi gördüm ilk gecikme gününden beri silikti bugün çok net çıktı :) yarın sabah doktora gidicez bakalım görürüz inşallah miniği hepimize hayırlı olsun :)

hayırlı olsun bende cuma gitcem bu kadar erken görünür mü bilmiyorum inşallah sağlıklı yerleşmiştir sat neydi senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…