- 17 Temmuz 2013
- 2.499
- 3.163
- 333
Canim benim karnim agrimadi.direk belden girdi agrilar.bikac saat sonra sancilar iyice artti.ishal olmus gibi surekli wc ye gitmeye basladim.sonra da nisan geldi zaten.ama seninki bence gercek dogum sancisi degil gibi geliyo bana.bel de agri var mi onu takip et.nisan ya da su gelene kadar gitme bence yoksa normal dogum istiyosan.cunku yataga baglayip nts de sanci cektiriyolar.onu bildigim icin dayanabildigim kadar evde dayandim benCanim karnimin alti agriyordu adet sancisi gibiydi
Ay heyecan yaptim bak.Canimm haberlerini bekliyoruz.Hayirli haberler ver bize insallah.Suyum geldi
Evet cnm hastaneye.gittiginde her sey daha zor oluyr belim agramiyr cnm sadece karnimin alt kismi agriyr ve ishal gibiyim galiba benimkide yakin hadi hayirlisi bakalimCanim benim karnim agrimadi.direk belden girdi agrilar.bikac saat sonra sancilar iyice artti.ishal olmus gibi surekli wc ye gitmeye basladim.sonra da nisan geldi zaten.ama seninki bence gercek dogum sancisi degil gibi geliyo bana.bel de agri var mi onu takip et.nisan ya da su gelene kadar gitme bence yoksa normal dogum istiyosan.cunku yataga baglayip nts de sanci cektiriyolar.onu bildigim icin dayanabildigim kadar evde dayandim ben
Yani bugun bebis geliyor canim hadi gozun aydin yavrunu sagliklica kucagina almayi nasip etsin bir nefeste kurtarsinDr çatı muayenesi yapti
Mübarek koluna kadar soktu
Canim hic acimadi
En istemediğimiz dedi
Suyun geldi gram açılman yok dedi
6saat beklicez
Sonra suni sancı dedi
Sonra epidural dedi
Dualarimiz seninle canim hic korkma bol bol dua et suyun geldigini nasil anladin.cnmKan alindi
Damar yolu açıldı
Nst de 139-140 yaziyor ne demek anlamiyorum
Esim biseyler Almaya gitti
Onca saat aç birakamam dedi
Daha çok yolun var dedi
Dua edin nolur
Azicik minnacık ağrı hissediyorum o kadar
İyiki çatıyı geç yaptırdık sakir sakir kan geldi
Su hala gelmeye devam ediyor
Bitmez dimi
Cok heyecanlı ya
23unu bekleyecekti bioc terazi için beklemiyor sanirim
Canim 139 140 bebegin kalp ritmi gayet iyi sancida altinda yaziyr belki acilman olurKan alindi
Damar yolu açıldı
Daha çok yolun var dedi
Dua edin nolur
Bitmez dimi
Cok heyecanlı ya
Kan alindi
Damar yolu açıldı
Daha çok yolun var dedi
Dua edin nolur
Bitmez dimi
Cok heyecanlı ya
CanimsinCanım aynı ben gibi oldun onlar bebişin kalp atışı en altta yazan sancı değerin 80- 90 uüksrk sancın var demek ay Rabbim kolaylık versin sık dişimi dua et puf puf nefes al sakin olmaya çalış geçecek hepsi başkadı doğum geliyor bebişin Allahım kolaulık versin sakın panik yapma hepsi geçecek açılman olacak canım...
Kan alindi
Damar yolu açıldı
Daha çok yolun var dedi
Dua edin nolur
Bitmez dimi
Cok heyecanlı ya
Canım suyun bitmez sakın korkma sıkıntı yok altta en altta yazan sancın şimdi yok ama zamanla gelecek geldikçe açılman olacak o değer de yavaş yavaş yükselip düşecek sakın benim gibi panik yapma sakin ol dua oku hurma ye nefesini kontrol et bebişine odaklan dualarımız seninle sancı geldikçe dümdüz yatıp her yerini serbest bırakmaya kasmamaya çalış tüm vücuduna yayılsın yoksa tek bi noktaya birikir daha çok canın acır bol dua nefes sakin hadi başarıcaksın...Altta 0 yaziyor valla
Bu arada su ne kokulu iyy
Canim rabbim kolayliklar versin bir nefeste kurtul inşallah allahim darda zorda koymasin melegine sag saglim kavus inşallahAltta 0 yaziyor valla
Bu arada su ne kokulu iyy
Canimsin
Sabah uyandım direkt seni soyledim
Esim de kızıyor
He dr lar bilmiyor onlar biliyor diye
Evet aynen senin gibi oldum
Senin demi açılman yoktu
Hemşire geldi bebek hareketsizmis dedi
Cokkkk korktum sonra açtır ondandir dedi
Dua edin
Ay aglattin beni yaSuyun bitmez merak etme sakın bi şey oşmaz
Canım suyun bitmez sakın korkma sıkıntı yok altta en altta yazan sancın şimdi yok ama zamanla gelecek geldikçe açılman olacak o değer de yavaş yavaş yükselip düşecek sakın benim gibi panik yapma sakin ol dua oku hurma ye nefesini kontrol et bebişine odaklan dualarımız seninle sancı geldikçe dümdüz yatıp her yerini serbest bırakmaya kasmamaya çalış tüm vücuduna yayılsın yoksa tek bi noktaya birikir daha çok canın acır bol dua nefes sakin hadi başarıcaksın...
Kan alindi
Damar yolu açıldı
Daha çok yolun var dedi
Dua edin nolur
Bitmez dimi
Cok heyecanlı ya
Ay aglattin beni ya
Allah razı olsun senden tamam canım
Bir de ailem de olmayınca
Haber vermemek çok kotu
Tamam canım Allah razı olsunAilen olsa da bi şey yapamaz canım onlara üzülme sakın bak Allah ın izniyle sende bitecek iş şimdi öyle her şey gelir aklına negatif şeyler düşünme bebeğine odaklan hurma ye bol bol sakin ol odaklan sükunetle bekle dua et her şey yolunda gidecek..sana güveniyorum canim
Ayaklarına kalın çorap giydirsin eşinDserum takıldı yicek yasak işlemler yapılıyor arada yaziyor um hepinize cooooook teşekkürler ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?