2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenler

Kızlar günaydın.dünün beta hcg si 7000 ,bugün dr a gidicem kese görünür mü? Ya da minişimin kalp atışlarını duyabilir miyşz bu değerleAllah nasip ederse? Sizin nası olmuştu? çok heycanlıyım,Rabbim hepimize sağlık kolaylık versinn

Midem de bulanmaya başladı bi de çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum Allah kolaylık versin herkese, çAlışanlara.. Günlük yumurta, bol su ve süte başladınız di mi? Nasıgidiyo, günü gününe uyabiliyo musunuz?

Merhaba kızlar, 7. haftamdayım. (7+2 tam olarak) 6. hafta dolarken kalp atışlarını duyduk minik bebişin :) Mide bulantım yok ama çok yorgun ve uykusuz oluyorum gün içinde, hiç adetim olmadığı halde gün içinde kestirmeye başladım.

Gıdalara karşı hassasiyetim yok ama yemek yedikten sonra midem bulanıyor biraz. İştahsızım diyebilirim. Çok sık acıkıyorum, 2 saatte bir ufak ufak yiyorum. Kusma vs. olmadı henüz. Gece uykum çok düzensizleşti, rüyalarım hala çok karışık, sık sık uyanıyorum.

Cildim ve ağzım her zamankinden fazla kuruyor, ben de daha çok su içmeye çalışıyorum.

Çay-kahve içmeyi bırakmadım ama günde 1 fincan ile sınırladım, yani ya çay ya kahve içiyorum, ikisini birden içmiyorum. Siz ne yaptınız bu kafein mevzusunu? Kola zaten içmiyordum allahtan...

Kesinlikle ruyalarim çok karisik bebde sik sik uyaniyorum..uykuya dalarken hep karmasik ic sikici seyler gözümun önüne geliyor rahatsiz ediyor ruyalar..bunaldigumu hissediyorum.. Muhahhak erkenden kendimi uyumus buluyorum.. Erkenden kalkiorm gun icjnde uyukluyirum.. Cay ve kahveyi normalde sevmezdm halende sevmem icmiorm hic.. Ama ice tea vok sevrim onu vok ozluyorum☺ sise sise icerdim mubaregi... Simdi içmiyorum... Dolapta bana bakiyor☺ sislik mu kilo mu bilmiyorum ama ben 51dim su an 55im.. Son iki haftadir boyleyim 55.. Cok tuhaf..en cok 53u gordm ben baskulde☺ agziim benimde kuru ellrim sik idrara ciktigim icin surekli sabunlamaktan kuruyor..cildim normalde yagli.. Aksamlaru kasiklarima agri giryor kisa sureli ama art arda... Her aksam olmuyir..gundur pek bisi hissrtmiorm.. Bi de hamile oldgumu orendgm gunden beri hafif ishaldim..ta ki bugune kadr bugun bayagi bi ishal olmusum sanirm dun Üşüttum arkadasjma gtmistm evi cok soguktu... Bu arada bende 5hafta6gun... Yarin 6.haftam olucak☺cok şükür rabbim utandirmasin... Elhamdülillah☺

Kızlaar bende dün öğrendim hamile olduğumu Çok heyecanlı ve mutluyum 6 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz. ultrasonda görmek için sabırsılanıyorum. Ha bu arada regl olcakmışım gibi hissediyorum ayrıca sürekli tuvalete gidiyorum son 4 saatte 3 kez gittim :)

Tebrik ederim Allah hayırlıdıyla kucağınıza almayı basip etsin keseyi veta bebeği gördünüz mü

tebrikler gözünüz aydın normal böyle şeyler korkutmayın mendinizi

Gözün aydın canım normal durumlar bunlar çok daha fazlasına hazırlıklı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…