Canim yemek yasak napcaz hurma da uiyememAilen olsa da bi şey yapamaz canım onlara üzülme sakın bak Allah ın izniyle sende bitecek iş şimdi öyle her şey gelir aklına negatif şeyler düşünme bebeğine odaklan hurma ye bol bol sakin ol odaklan sükunetle bekle dua et her şey yolunda gidecek..sana güveniyorum canim
Usumuyorum yinede giyimmi tek derdim karnim cokkk acAyaklarına kalın çorap giydirsin eşin
Su gelmesi durdu sanki bu iyi biseymi
Kocaman bi sandviç getirdi esim yiyorum vallaSen suyunu düşünme hurmayı da boşver serum takılmış ya ordan besleniyosun açlığı da düşünme çorap giysen iyi olur
Rica ederim canim.iste bende emin olamiyorum.burdaki uzmanlar kesinlikle karsi karin kaslarini tembellestirdigi dusuncesindeler.egzersiz oneriyo.sorarsan doktoruna bizi de bilgilendir canimDanismamistim canim genel olarak herkes kullandigi icin ben sadece karnimi tutmasi için takcam orada yük oldugunda daha rahat hareket ediosun sezeryan oldugu icin karnm aciyo ama danisicam genede doktoruma bu bilgi icin saol canim
Canim dirhem agrim yokSusam-cik canim sancin yok suan ama suyun geldigi icin siddetli olcak sancilarin.yatakta yat diye israr etmiyolarsa eger ayakta durup karsilamaya calis sancilari.
Bi masadan destek al ayaklarini hafif geriye dogru uzat derin nefes alip fuf fuf seklinde surekli nefes ver.en guzel sanci cekme yontemi bu.bana da bi arkadasim soylemisti masadan destek almayi.nefes teknigini de hemsire.ben cok faydasini gordum.Rabbim yardimcin olsun canim benim
Bu cok iyi oyleyse.sancin gelince yaslan bi masaya dedigimi yap.dur resim bulursam atayim sana .insallah cok kolay olur acilman.keske biseyler yemeseydin sezeryan istersen sorun olur sonra.biliyorum o an gozun bisey gormuyo ama.ben de cok actim dogum esnasinda cok iyi anliyorum seniCanim dirhem agrim yok
Napcam ben
İstersen yorma şimdiden kendini
Sancin gelirse yürürsün dediler
Ama otur da demediler
Softwind sancin ne kadar zaman sonra başladı
Valla saf aklim nasıl takildimsaAyy canli yayin gibi olmus.bi solukta okudum msj lari.@Susam-cik canimm o halde bile teraziyi başaği aklina getirsib güldürdün beni:) ćömelme hareketi ,sandalyeye ters oturma hareketi falan var acilmayi kolaylastitmak icin.Dr yada ebelerden tavsiye isteyebilirsin bu konuda.internetten sanci beklerken yapilan hareketlere bakabilirsin önerirse onlarda yrd edebilirsin acilmana
Kağıt verdiler canim var resim yorma kendiniBu cok iyi oyleyse.sancin gelince yaslan bi masaya dedigimi yap.dur resim bulursam atayim sana .insallah cok kolay olur acilman.keske biseyler yemeseydin sezeryan istersen sorun olur sonra.biliyorum o an gozun bisey gormuyo ama.ben de cok actim dogum esnasinda cok iyi anliyorum seni
Sancı gelmesi mi iyi değil mi bilmiyorumCanım benim önce uzun aralıklarla kısa süren hafif ağrılarım oldu sonra aralıklar kısalıp sancılar şiddetlendi.3-4 saate iyice yoklamaya başlamıştı sanırım sende farklı olabilir ama.sancı aralarında dinlenmeye çalış..hemen gelmeyebilir
O kadar actimki basim döndü yedim bitiremedim amaBu cok iyi oyleyse.sancin gelince yaslan bi masaya dedigimi yap.dur resim bulursam atayim sana .insallah cok kolay olur acilman.keske biseyler yemeseydin sezeryan istersen sorun olur sonra.biliyorum o an gozun bisey gormuyo ama.ben de cok actim dogum esnasinda cok iyi anliyorum seni
Evet canim o .ya da diz cokup kafani sandalyeye koy.ben oyle de yaptim evde.ama dedigim nefes teknigini unutma.Kağıt verdiler canim var resim yorma kendini
Öne doğru elleri uzat bacakları aç seklindemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?